|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro 19.5.2008 11:47:08
|
|
|
|
Emcek
|
Tudi jaz razmišljam o nakupu tega avtosedeža, za vsako informacijo (razen tistih ki so že na testih) bi bila hvaležna.
|
|
|
|
|
RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro 19.5.2008 14:01:16
|
|
|
|
buček
|
mi smo pred kratkim kupili nov avtosedež in sem se odločala med kiddy ( po testih najboljši ) in med maxi cosi priorifix isofix ( tudi zelo dober na testih ) mislim da ima 2 ali 3 mesto. v ceni pa bistvena razlika. no pa smo se odločili za maxi cosi ker ko sem videla kiddy v živo in ko sem otroka posadila v sedež in ga pripela mi ni bil niti malo všeč(materjal, ta preča zaradi česa je sedež varen ja kar padal dol.) meni ni bil ok....sbrobajte in poglejte v živo...
|
|
|
|
|
RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro 19.5.2008 16:05:15
|
|
|
|
Lunc_a
|
Mi imamo tistega do 36 kg in smo zelozadovoljni.In čisto nič ne pada dol,tako da....
|
|
|
|
|
RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro 19.5.2008 16:11:36
|
|
|
|
Kati81
|
Mi ga imamo in sicer do 18kg in smo zaenkrat zelo zelo zadovoljni je v uporabi že ene 4-5 mesecev in zaenkrat nimam slabih izkušenj z njem, je pa res da je drugačen od ostalih in se ga moraš navadit. Veliko ljudi misli da je otrok v njem zelo utesnjen, naša ni in je full vesela not, pa všeč mi je ker tudi ko zaspi ji glava ne opleta levo desno ampak lepo spi.
|
|
|
|
|
RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro 19.5.2008 17:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi ga imamo in sicer do 18kg in smo zaenkrat zelo zelo zadovoljni je v uporabi že ene 4-5 mesecev in zaenkrat nimam slabih izkušenj z njem, je pa res da je drugačen od ostalih in se ga moraš navadit. Tudi uporabljali tega, brez tezav.
|
|
|
|
|
|
RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro 19.5.2008 20:49:51
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Mi smo imeli tistega do 18 kg, pa smo ga po treh mesecih uporabe prodali, ker je bil mali v njem grozno utesnjen, pa tudi lezel je dol, ko je brcal, čeprav sem ga vedno fajn pripela. Strašno neudoben, kot bi bil v prisilnem jopiču, majke mi... Jokal je vsakič, čeprav se je v lupinci rad vozil, pa tudi zdaj, ko imamo Recarota, ni duha in sluha o prejšnji slabi volji... Zaradi teh izkušenj jaz vsakemu odsvetujem avtosedeže z mizico.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
kobacanjeuršula83Je vaš otrok kobacal?Ja (pred 6 meseci) (
17%)

Ja (med 6. in 8.) (
33%)

Ja (med 8. in 10.) (
21%)

Ja (po 10. mesecu) (
10%)

Samo plazil (rit dol) (
6%)

Ne (
13%)
Število vseh glasov: 256Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!