Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 20:30:06
|
|
|
|
pika74
|
GoYa, če rabiš kšno pomoč, sm tuki - sej bo - pol bova pa dve utrgani:love::love:
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 20:31:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
Men je že prav smešn, prej sva se morala kdaj kr mal posilt, da je pol zlaufalo, zdej se morva pa nazaj držat:zmeden: Če to ni že mal8)8)8):)- Tinka
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 20:32:42
|
|
|
|
GoYa
|
Ja Pika, lahko prideš k meni. Jaz ti bom narekovala, ti pa kucala, ker si spraksana 8)
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 20:33:48
|
|
|
|
baguSka
|
Jst se ponudim za tipkat!:sloncek::sloncek::sloncek: Sam nimam magisterija....:ups::ups::ups::ups:
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 20:34:33
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem tudi komaj čakala, da se je tole malo umirilo,... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pol mi bo pa žal,.... :ups::ups::ups:
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 20:36:06
|
|
|
|
baguSka
|
Men je že zdej hudo, k mam na razpolago le vikende!:((:((:((
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 20:54:40
|
|
|
|
biba77
|
Cestitke, :rozica::rozica::rozica::rozica:, gospa magistra!!!!! Pri tako visoki izobrazbi si po bontonu ze gospa, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 20:58:49
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: gospa magistra. to je pa res enkraten uspeh. Ti se kar veseli, 100000000000000 x zasluženo. A si imela MM štumfke gor? (Firbec babji) :)-:)- cmokec
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 21:21:47
|
|
|
|
pika74
|
ne, cmokec, najlonke sem imela8)8) - v torbici sem imela Anitkine MM štumfe - za srečo (me je predsednik komisije neprestano gledal v noge) - si predstavljaš, da bi videl rdeče MM štumfe:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 21:23:26
|
|
|
|
biba77
|
:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 21:25:48
|
|
|
|
anajmad
|
O gospa magistra:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: en lp:morje:D.
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 21:26:23
|
|
|
|
cmokec
|
:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 21:27:42
|
|
|
|
pika74
|
GoYa, ti bom pomagala tako, da te bom vsake tolk mal dregnila - a prou8)8) Baguška te bo pa ob živce spravljala s frizuro :)-:)-:)- Baguška ne zamert ampak res si fajn - pliiiiz ne se ostrišt.
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 21:33:57
|
|
|
|
baguSka
|
Pika bom samo š****!:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 21:34:36
|
|
|
|
pika74
|
Sam ne preveč, ker glih u š****h je keč frizure:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 21:37:19
|
|
|
|
baguSka
|
:)-:)-:)-:)- Oblubm da ne bo razlike!:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 22:18:22
|
|
|
|
emaa
|
o pika čestitam, gospa magistra, ni kej, vsak dan bolj napredujemo:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 16.2.2005 22:27:59
|
|
|
|
mujcek
|
ČEEESTIIITAAAAAAAAAM:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: joj, tako sem vesela kot da bi se to meni zgodilo; verjetno zato, ker se s to :hudicek: diplomo ubadam, pa me vedno znova na RR odnese8)8)8)
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 17.2.2005 7:04:04
|
|
|
|
Skye
|
pohvale vredno ga. magistra;) :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 17.2.2005 7:09:10
|
|
|
|
ElaM
|
Bravooooo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 17.2.2005 8:04:17
|
|
|
|
larisa
|
Pika bravo, te občudujem, ker meni že diploma dela take preglavice, da kar mal obupujem. Čestitke res si faca!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 17.2.2005 8:09:58
|
|
|
|
pupika
|
ISKRENE ČESTITKE!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sedaj boš imela pa veliko prostega časa, meni je bilo po diplomi kar malo čudno, na začetku mi je nekaj manjkalo, ker sem imela tolko prostega časa.
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 17.2.2005 8:39:36
|
|
|
|
Špelka
|
Uh, svaka čast (I am from Đesenajs)! Zdej pa na razvajanje kam za vikend ker si ga zaslužiš. In - kdo ve? Mogoč je tvoj otročiček čakal, da mamica zaključi faks?! Držim pesti zate tudi za :duda: ! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 17.2.2005 9:19:07
|
|
|
|
koala
|
Olala pika, ali pa boš zdaj mag.pika?:)- Čestitke!! Koala
|
|
|
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 17.2.2005 17:51:18
|
|
|
|
Meggi
|
ČESTITAM, Me pa zanima kaj te je najbolj vzpodbudil da di šla še to delat. Imaš zagotovljeno zdaj večjo plačo, boljše delovno mesto. Razmišljam tudi jaz a rabim hudo voljo,...
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?