Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

No, pa  naslednjič.Pozdravčki
 No, pa  naslednjič.Pozdravčki 
			 nikoli ne zaspi v vozičku pa tudi če smo 3 ure zunaj.Zato nas neastavljiv naklon ne moti ker ga ne potrebujemo.
  nikoli ne zaspi v vozičku pa tudi če smo 3 ure zunaj.Zato nas neastavljiv naklon ne moti ker ga ne potrebujemo. Za na morje bo idealen.
  Za na morje bo idealen. 

Upam, da me razumeš. Torej... Ponavadi se drži za varovalo. Kaj pa vem... Mislim, da bo tudi tu potrebno. Zapp-a sem dobila komaj včeraj in ga nisem še stestirala. Se mi zdi, da mu ne bo lepo, če ne bo mogel biti naslonjen na varovalo in firbcati. Kaj pa vem...
  Upam, da me razumeš. Torej... Ponavadi se drži za varovalo. Kaj pa vem... Mislim, da bo tudi tu potrebno. Zapp-a sem dobila komaj včeraj in ga nisem še stestirala. Se mi zdi, da mu ne bo lepo, če ne bo mogel biti naslonjen na varovalo in firbcati. Kaj pa vem...  

,verjamem pa da je dober,ker sem tud sama zelo zadovoljna z bebe comfort znamko
 ,verjamem pa da je dober,ker sem tud sama zelo zadovoljna z bebe comfort znamko Res je,da se zappa ne splača kupit če otroček spi v vozičku in mislim da sta te dva vozička res dober nakup
  Res je,da se zappa ne splača kupit če otroček spi v vozičku in mislim da sta te dva vozička res dober nakup