Martina27
|
Dobro jutro!!! Dons sm pa komaj vstala, včeraj sem bial na RBD- noro, jaz vam povem Zdravniški pregled sem opravila, oz v ponedeljek moram poklicat, če je vse ok in potem oni pošljejo na SKB. Mislim, da začnem oktobra, sej itak še moram tuki bit do konc septembra. V torek gremo pomoj novi avto, da se bom lahko spet malo vozila z njim po vodi Joj jaz sem se včeraj tak cartala, malo z nečakinjo, malo z mojim malim princem, tak je bilo fajn. Aja, to sem vam še hotela povedat. Zdravniški pregled sem morala opravljat na Metelkovi v Zdravstvenem domu (sej tiste ko ste iz Lj veste kje je to) ampak, kaj pa tuki vse vidiš, spodaj ko prideš v zdravstveni dom, ej to pa je groza, sami drogeraši in dva (fant in punca)sta tam čakal z par mesecev starim dojenčkom, da vam sploh ne govorim, kako je ta otrok izgledal,kako je bil oblečen, ta dva pa ko mrliča Mislim, da pa takim pustijo otroka, ko itak ne skrbita zanj kot bi mogla- no ne vem, dvomim pa da ja vse kot bi moralo bit. To pa je res grozno videt, kaj eni delajo iz sebe Dovolj kritiziranja, sam morala sem povedat, kar sem videla Lep dan!
|