Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jaz sem pa poglobila v avtosedeže. Moj kao nima časa, itak, za fuzbal ga pa ima. No v glavnem, moji zaključki. Ponudba sedežev 9-18kg je ful slaba in če potem gledaš, da ima isofix in še dobre ocene, pa ti ostanejo cca. 3: Maxi Cosi Prorifix Isofix (2007), Romer Duo Plus Isofix (2007), Romer Safefix Plus (2008). Sprejemljiva sta še: Chicco Key 1 Isofix (2007) in Bebe Confort Iseos Isofix (2003-2006). Letnice v oklepaju pa pomenijo leto testiranja. Cene so pa od 160 (Chicco) eur pa do 339 eur (Romer). No potem jih preko spleta lahko dobiš kaj ceneje, kot je Zalenka napisala. Sploh ne vem kaj bova vzela. Maxi ali Romer. talika super si to napisala, sam zmedena sm pa še glihtojk no povrh tega je pa fora še v tem, da Romer Safefix je najbolje ocenjen in najnovejši, vendar pa ni univerzalen sedež, to pomeni, da ne gre v vsak avto na spletni strani romerja pogledaš, če paše v avtu, ki ga imaš za mojega sicer nič ne piše, tako, da spet nič ne vem sam kaj pa pol ka vto zamenjaš. halo kr neki ja ful je to šit predvsem ne gre v tiste avtomobile, ki imajo v dnu predale (npr. Renault Scenic, VW Touran), pa pisali so tudi za Golf-a Plus ipd. Pa ena ga je naročila tukaj, menda je poštnina cenejša, če jih več naročimo. Tako, da če se bomo kaj odločali, bi se lahko skupaj zmenili.
< Sporočilo je popravil Talika19 -- 9.6.2008 22:43:37 >