Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Sem v 36. tednu in me zanima, kdaj in če sploh so vam ginekologi na rednih pregledih preverili, če ste že kaj odprte. Jaz hodim v Leonišče in pri mojem ginekologu gre vedno vse po tekočem traku, ima namreč ogromno pacientk ... Pa me zanima, če je to sploh praksa, da to kaj pogledajo preden res dobiš popadke...
Ne praksa to ni, nekje to delajo, drugje spet ne, mene moja g. tudi še ni pregledala vaginalno in je rekla da šele čist na koncu, sam lahko grem pa že prej rodit, pa sej te dajejo na ctg, tko da pomoje je čist vseen če te pregleda al pa ne, no fino je že, če te, ni pa nujno!
Odprtost mat. vratu ti pregledajo čisto pri koncu, ali pa če že prej dobiš kakšne popadke. Ne drmajo tam zaradi infekcij in pa ker lahko s tem sproži porod (če ni prav nežen ginekolog).
Odprtost mat. vratu ti pregledajo čisto pri koncu, ali pa če že prej dobiš kakšne popadke. Ne drmajo tam zaradi infekcij in pa ker lahko s tem sproži porod (če ni prav nežen ginekolog).
Točno tako- če se ti popadki sprožajo, pol pa ni važen kaj ctg pravi, ker lahko da so lažni popadki ali pa tapravi(doma)-pri dovol močnih lažnih popadkih se mat.vrat začne mehčati in odpirati, meni se je za 1prst v 36t , pa je bil crg nereaktiven. lp