Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:00:54
|
|
|
|
Udb
|
Ja ja. Sej druga varianta je pa "otrok kukr jih bog da" - s tem se pa jaz ne strinjam. Kr grem - bom izbrala an ban med tbl, inj in mireno.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:02:29
|
|
|
|
srki
|
Ah, kako je fajn, ko mi ni treba (še) za to skrbet .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:07:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, kako je fajn, ko mi ni treba (še) za to skrbet . Ne še ...
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:10:12
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, kako je fajn, ko mi ni treba (še) za to skrbet . men tud ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 13:11:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:18:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, kako je fajn, ko mi ni treba (še) za to skrbet . men tud ne. Predvidevam, da ne zaradi istega razloga. Ampak draga Volga, ti nas malo tako viiiiiiiuuuuuviuuuuuuu
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:19:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, kako je fajn, ko mi ni treba (še) za to skrbet . men tud ne. Predvidevam, da ne zaradi istega razloga. Ampak draga Volga, ti nas malo tako viiiiiiiuuuuuviuuuuuuu Čisto nič vas viuviuviu...karkoli naj bi to že pomenilo.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:20:16
|
|
|
|
srki
|
Bog si ga vedi, kaj Volga misli.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:20:17
|
|
|
|
Paštetka
|
Samo 1x bo Volga napisala, da je rodila in nam ne bo jasno kako . Volga po moje tebi nihče ne bi verjel, če bi bila noseča . Ups, mogoče si res. Potem čestitke
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:20:55
|
|
|
|
tanikaa
|
Veš, tista reklama za Vzajemno? Ko je mala punčka Merkatoreju rekla z vijuviju da jih nateguje.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:21:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Bog si ga vedi, kaj Volga misli. še sama ne vem. Res ne,.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 13:25:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:26:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Bog si ga vedi, kaj Volga misli. še sama ne vem. Res ne,. Kva zdej? Si al nisi noseča? Ne, resno. A enega bi pa še imela? Aja, to, ne, nisem noseča. če bi imela še enega? pred kakšnim morda še, zdaj pa se mi zdi, da več ne. Ali pa...samo z drugim človekom.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:27:23
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Bog si ga vedi, kaj Volga misli. še sama ne vem. Res ne,. Kva zdej? Si al nisi noseča? Ne, resno. A enega bi pa še imela? Aja, to, ne, nisem noseča. če bi imela še enega? pred kakšnim morda še, zdaj pa se mi zdi, da več ne. Ali pa...samo z drugim človekom. Ne obupaj.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:28:10
|
|
|
|
srki
|
Ja kaj pa pol, a več nič ne seksaš . Pa mende ja ne. Saj jaz tudi zadnje čase bolj ne kot ja. A čmo pol kak klub nepotešenih ustanovit?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:29:04
|
|
|
|
tanikaa
|
Sem res mela upanje, da se bo stvar rešila.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:29:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja kaj pa pol, a več nič ne seksaš . Pa mende ja ne. Saj jaz tudi zadnje čase bolj ne kot ja. A čmo pol kak klub nepotešenih ustanovit? Seksam.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:30:41
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja kaj pa pol, a več nič ne seksaš . Pa mende ja ne. Saj jaz tudi zadnje čase bolj ne kot ja. A čmo pol kak klub nepotešenih ustanovit? Seksam. upam, da ni poštar.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:31:31
|
|
|
|
Volga
|
Kakšen drek iz posta je ratal Hotela sem reči, da je naš potar star, debel in zapit.
< Sporočilo je popravil Volga -- 3.6.2008 13:33:57 >
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:32:13
|
|
|
|
srki
|
Ah, pustmo zdaj to, mogoče ni to glih za čvek in za vsakogar. Dajmo kaj bolj veselega rečt.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:32:43
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja kaj pa pol, a več nič ne seksaš . Pa mende ja ne. Saj jaz tudi zadnje čase bolj ne kot ja. A čmo pol kak klub nepotešenih ustanovit? Seksam. Potem pa pojdi vsaj dol z neta. Mater, kako pa to izgleda!!!!!
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:32:55
|
|
|
|
srki
|
Pa ja ni mende Joško iz Piramide, ta vaš poštar
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:33:24
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja kaj pa pol, a več nič ne seksaš . Pa mende ja ne. Saj jaz tudi zadnje čase bolj ne kot ja. A čmo pol kak klub nepotešenih ustanovit? Seksam. Potem pa pojdi vsaj dol z neta. Mater, kako pa to izgleda!!!!!
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?