Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:18:42
|
|
|
|
amaya
|
Jaz še nikoli nisem nič zadela.... Pa bi bil čas Moj pravi da sem njega zdela....
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:22:47
|
|
|
|
puncica
|
ne nisem, čakam na 22.500 EUR
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:39:06
|
|
|
|
LoCa
|
js sm 2x. enkrat sm majčko od simobila. leta nazaj pa sm dobila karto za koncert Pearl Jam,mojga najljubšega benda. sm sicer že imela karto, sam ko sm vidla moje ime v Vikendu nisem sploh mogla vrjet, sm se spraševala če imam kako soimenjakinjo .
|
|
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:47:23
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica ne nisem, čakam na 22.500 EUR A beseda od Mame Manke. Bentiš, kaj bi le bilo .
|
|
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:52:17
|
|
|
|
puncica
|
Evo pa so mi jo pobral , uh sem misla da je plundra pa je bila brozga, ja nič pa drugič
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 7:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila najboljšo nagrado na lokalnem srečelovu : 50 litrov piva. uf, sem imela kar naenkrat prijateljev . Sicer je pa moj bratec na Podarim-dobim zadel vikend paket za 4 osebe v Rogaški, mami pa barvni TV, ki smo ga prodali, pa se je novemu lastniku na poti domov en zabil v zadnji del avta in razbil ta TV . Kaj sta se zmenila, ne vem, verjetno je moral tisti stric plačat poleg škode na avtu še za TV.
|
|
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 8:01:59
|
|
|
|
ZARA
|
Meni se zdite vse malo zadete.
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 8:05:23
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Evo pa so mi jo pobral , uh sem misla da je plundra pa je bila brozga, ja nič pa drugič Glih kar poslušam. No, jaz sem mislila za točo. Nikoli pa nisem sms-a poslala. No, saj itak ni bila pravilna. Joj, sem mu prav fouš!
|
|
|
|
RE: Ste že kdaj kaj zadele? 3.6.2008 8:05:53
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni se zdite vse malo zadete. Ja, od vročine oz. sopare .
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?