tanikaa
|
Mi mamo dva fenomenalna soseda. Z obojimi se res super razumemo, si med seboj pomagamo. Če jih pokličeč polnoči ni problema. Bodo skočili in pomagali, in obratno mi njim. Imamo izmenjane ključe od bajt in pazimo na rože in živali v času, ko koga ni doma. In ker mora meti vsaka dobra stran tudi slabo, tako mamo tudi mi ene sosede, ki so direkt za p-o-p-i-z-d-i-t. Za hišo imajo ene dva do tri kubike smeti . Na kupu jih zbirajo kakih pet let. Tudi biološke so zraven. Tako na mejo z njimi poleg ograje zasadili še ciprese, da se ognemo tega smetišča. Babnica pa je tudi usekana kot zadnji norc. Ko kaj rabi, potem ve pozvoniti in me prositi, če ji izpolnim to in to. Ko ji izpolnim in za pol ure pridem ven in jo vidim na dvorišču, pa mi obrne hrbet. Koza. Joj, koze oprostite, žalim vas. . Sem si že stokrat rekla, da ji več ne bom nič izpolnila, ampak vedno znova si potem premislim. Zakaj bi se spuščala na njeno raven??? Tistih deset minut, ko ji kaj izpolnim, me nič ne stane. Vsak v glavnem na svoj način izraža svojo kulturo. Ja, pa sina ma tudi, ki me še v življenju ni pogledal v oči. V pozdrav itak samo nekaj zamomlja. Mož pa je "bil" velik alkoholik. Ne dolgo tega je prišel iz zapora, kjer je sedel, ker jo je pretepal. Eh, sranja v tej familiji je na kubik, zato pa si na koncu koncev mislim, da bom vsaj jaz pokazala nekaj dobrega srca, če že oni ne morejo. Je pa 10000000000000000000000000000%, da če pridem kdaj do denarja, da prodajamo hišo in se selimo. Nekam na samo, kjer bo prvi sosed vsaj ene 100 m oddaljen.
< Sporočilo je popravil tanikaa -- 5.6.2008 11:15:50 >