Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...A bo jutri padla ena kavica, če ostanem doma??? Imam itak CTG (ob 8.30), če ostanem doma...so pa mene tudi včeraj "pozabili" na ctg-ju, tako, da sem ležala tam kot kup nesreče 40.minut....Ne me vprašat, kako sem vstala iz tiste postelje
Velja, če boš le imela dovolj namazan jezik danes, da te domov še čez vikend spustijo!
Aja, pa jaz sem prejšnjič ležala tam celo uro!
- mi je nekako uspelo mojega dr. prepričati, da me je spustil domov do sobote
je spet postal zelo aktiven
Čez dan se mi več ni pojavil.
za obe s Tejo!
In pol mi je Dr. Kavčič rekel, da je to komaj začetek-NISEM MOGLA VERJET!! Še dobro da je bil moj
zraven in me je milo gledal. Potem je dr. vprašal če naj nadaljuje pa sem rekla ne. Punce, ne vem ali imam tak nizek prag bolečine, ker sem v tistem trenutku tuhtala, da bi šla rajši 3X rodit, ko pa še enkrat to dat čez. Ko se mi je s celo težo naslonil na maternico sem mislila da mi jo bo otrgalo.Čistto resno! Tko da svaka čaast tisti punci ki to pretrpi. Res. Sva ble pa 2 na tem obratu in tudi njej ni uspelo.
Ko sem prišla ven, se mi je kar ulilo in se je ona tudi po moje zaradi tega ustrašla pa še rekla mi je da je mislila da bom rodila, da sem tok zakričala.
U glavnem, če bi vedela da me bo tolk bolelo niti ne bi šla na ta obrat, pa tudi ne bi mučla več