Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
napoveduje nekaj dni preden se mi ulije in sicer s takim rjavkastim izcedkom. Na začetku je čisto rahla sled potem se količina par dni povečuje, pol mi pa pricuri
. Zato tudi jst vedno po tem vem, da bo prišla in da nisem še nosečka

.Jaz sem imela redne M in nikoli izcedkov.Pri zadnji M ,ki se je žal končala z abrazijo,zaradi hematoma , pa sem imela cca 1 teden pred M rjav izcedek sem šla na pregled in mi je rekla G , da imam M.Ker se ta kri ni in ni vlila sem se naredila neumno in naredila test,ki je bil +.Seveda sem takoj v roku 2 dni menjala G in ta druga je potrdila nosečnost in mi dala dabroston,da se krvavitev ustavi.A je žal moja pikica prerasla vrečko,ker vrečka ni rasla zaradi krvavitve,in ji je nehal potem biti srček.Baje sem prepozno dobila dabroston,ker 1. G ni našla nosečnosti niti z UZ.Nimaš kaj pomagat je bila pa občutek teh 9 tednov božanski...
, saj se bojim, da se bo zgodba spet ponovila. Mah, bo kar bo, test jutri ponovim, v pondelk kličem G, še kri dat za videt količino bhcg in v sredo ga ponovit in se prepustit usodi. Upam na najboljše, tko, da držte pestke.
!
. Moj 42 dan in navijam, da je ne bo. Sam nimam živcev za to, iskreno povedano. Vidim svašta znakov, slabo mi je, hrbet me mal boli ( sam tko me tut pred M včasih ), mal se mi skuša zvrtet ( sam to imam tudi pred M ). čutim neko kao bulo tle k mam popek, pa ne vem pr čem sem.
Kako si bila trmasta, ne, pa ne delat testa
hvala za odgovore.
.