Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...
Ajša je še vedno mičkeno šmrkava, Eni pa je imela zjutraj 37,4 vročine. Sicer nič kaj hujšega, ampak bova vseeno raje v bližini doma.
Sem šla ob 22h spat, ker je imela Eni hude krčke in sem potem kar tam ostala. Mogoče jo je grahec napenjal. Boga, nisem je še vidla take. Sem sedaj drugič videla par njenih solzic, ker drugače sploh ne joče. Sem prižgala luč, ona pa čisto boga, kar v spanju jokala. Je ob meni zaspala, potem sem jo pa preložila in je spala do 2:30 in nazaj zaspala komaj čez eno uro - se je kar nekaj pogovarjala spet.
Ja kaj češ, se zgodi. Sicer so me lekarnarce malo čudno gledale, ampak danes mi je vse čisto ravno, ker se mi ne ljubi živce načenjat. Me je že itak navse zgodaj zjutraj v križu tak vsekalo, da komaj hodim.
Jest sem tut blond....blondinke smo pa ja najpametnejše
, da je prišla iz enega konca mize do drugega, potem pa se še stegnila do kavča in prišla do njega. Pa jaz njemu:"Kaj me ne pokličeš, jaz bi to rada vidla!". In on meni:"Ja jaz sem mislil, da ti že itak to veš in da je mislil, da že dalj časa tako stopica."
Misleeem... no, se je kdaj prestopila ja, ampak ne tako daleč. No, danes je ponovila vajo, ampak spet ne take razdalje. Gre raje na kolena in po vseh 4 naprej. Je pa včasih kot kak paličnjak, ko je nogice več ne zdržijo in se začne zibat in vedno nižje v kolenih.
žal mi je, da niste dobili vrtca