Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
sej vem....imamo 50 %da sami spontano zanosimo.....ce ne bo slo pa mal medicine..... ampak je vseen kr hudo...bom pa navijala vse mesece za vas...da zagledate ..
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 komaj čakam pregled ,ki ga imam 16.7
Kakšen pregled pa imaš to, redni ali kaj drugega? ČE nisem preveč firbčna..
ne seveda nisi preveč firbčna.IMAM redni pregled,saj bi ga že morala imeti 30.6 pa je bila G na dopustu.po jemanje klomifena še nisem bila na pregledu in sedaj moram iti da mi pove kako in kaj je sedaj z menoj,kakšne so možnosti zanositve in aali je vse ok in kot mora biti po laporo ki je bila januarja letos.takrat bo moje M glih konec ,če pride ta mesec in bo pravi čas,mogoče bom pa že nosečka,samo malo verjetno.bomo videli.držim pesti da bo vse pozizitvno in da bom lahko naravno zanosila,čene pa gremo v nove boje pa čeprav umeržtno samo da bo vsaj eno dete pri hiši.si pa želi m zanositi v avgustu saj sva z dragim avgusta 06 začela na bebici in ker imam aprila rd -ko naj bi rodila,čene pa bi rodila maja ko mi je letos umrla zelo menio draga oseba.hočem in bom.sedaj sem se pa razpisala.
sese jast prijavim za avgust-a ko upam da ne pricakam...zdej ko sva zacela delat na se mi je ciklus popolnoma sesul, tko da sploh ne vem kdaj v bistvu ne pricakujem....po izracunih naj bi blo nekje v zacetku avgusta, sam me rajs brez datuma oznacte... grem pa kmalu tud na dopust, menda morska klima dobro dene tud za , tko da upam da rata tud nama , saj je menda najvec otrok spocetih ravno na morju (jest sm bla na morju, moj tud, pa nasa mala lana je bla tud lani na morju spoceta)
Tudi jaz se bom kar lepo vpisala pod avgust, ceprav moram julijsko se dobit. Pred tremi dnevi sem imela HSG in ceprav so rekli da lahko ze kar takoj skocim v akcijo se ravno ne upam, ker sem brala da lahko skoduje. Nekateri pravijo da je boljse ce se pocaka naslednji ciklus, ne vem no
Še mene dajte na seznam za boj! Ne pričakujem je v začetku avgusta, točno pa ne vem, se mi je po prejšnjem boju vse zmešalo. Gremo na morje in v akcijo!!!
ja ne kaže drugače, kot da tudi jaz rečem, da se podajam v avgustovski boj.Sicer bom vmes še enkrat gostila , ampak okol 13.8. bi pa mogla že ugotovit kaj lepega Bomo probal v isti sobici na morju, kot nam je uspelo že pred 6 leti
Seznam avgustovk se polni, kar po eni strani ni preveč lepo, ker to pomeni da vas je bilo kar nekaj pretekli mesec neuspešnih, po drugi strani pa že nestrpno čakam, da pride avgust in in boste seznam pobravale na roza. To bo konec aprila in maja! Ve bodite pa kar pridne.
drage moje...za nekaj casa vas zapuscam...greva na dopust...odmislit slabe misli in z novim upanjem naproti.... le glejte da se v tem casu dvigne % ....punce veliko srece... pa veliko ...da bo veliko .....
lepo lepo, da tako navijaš za nas. kako si pa kaj ti in kak se kaj počutiš.
moram vas še v avgustu mal pozdravit, da vidim ka dogaja tukaj. jaz pa juter zvem za datum oploditve komi čakam.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
misk2-želim ti lep dopust, uživaj veliko , in pridi z dobrimi novicami nazaj. bom tak držala pesti, da jih bom potem komaj narazen dobila
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži