|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
10.8.2008 21:35:12   
Anonimen
Čer...ma danes pa vam čvekanje ne gre najboj od tipk. Kaj vse pridno slončkate??

No...viidim, da ste nekatere pridne s pluski. Lepo lepo...Nea_teja čestitke. najbrž bo to kar to. IN Gwendolen...držim pesti.

Pa za vse ostale tudi. Gremooooo avgust!

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
10.8.2008 21:42:49   
sonček10
Nea_Teja čestitke user posted image  user posted image  user posted image . Pa je še eni ratalo zagledat user posted image

Gwendolen tud jst držim pesti user posted image  user posted image  user posted image .

Jst pa mislm da se počasi prestavljam kar med septemberske borke user posted image . Ko bom za ziher sporočim.

Bomo pa v drugi polovici avgusta user posted image  kokr se bo dal.

Vse ostale avgustovke, dršte se user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1202
10.8.2008 21:45:18   
sonček10
Pikicao velik user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
10.8.2008 21:46:28   
Nea_teja_
No sej tudi jaz nisem ravno sigurna ko pa bom pa sigurno sporočim .

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
10.8.2008 21:49:13   
Anonimen
Nea_teja_ - Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1205
10.8.2008 21:50:37   
pikicao.
soncek10 hvala user posted image , sem si rekla da ne verjamem vec v te teste. sej neb rekla d mi neb pokazal 2 crtici, to mi pa je in pol se isti dan dobim menstro, k d bi me kdo s kladvom po glavi user posted image
ampak dokler mi menstra ne bo zamujala 9 mesecev ne bom verjela d sm :)

Neposredna povezava do sporočila: 1206
10.8.2008 22:53:48   
Gwendolen
Majch in sonček10 - HVALA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nea_teja_ - ČESTITAM!!! Lepih user posted image ti želim!

Ln,
Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.8.2008 6:42:18   
Gwendolen
Uau, zadnja včeraj, prva danes zjutraj!

DOBRO JUTRO, pupe moje.

Zaenkrat še držite pesti, M ni na vidiku, po včerajšnjem naporu in krvavi sledi v sluzi na WC papirju, ki mi je nagnala strah v kosti. Sem se zbudila zgodaj od silnega tiščanja na lulanje in sem kar izkoristila in porabila še zadnji test, ki sem ga imela doma - druga polovička BC mini. Črtica se je rahla rahla pokazala po 2 min in po 5 min postala toliko močnejša, da sedaj ni treba več gledati testa iz oddaljenosti 40 cm, da bi jo videl, sedaj se vidi malo bolje, še vedno pa ni takšna kot na fotkah, ki so jih članice RR lepile sem v albume, tako da me še ni prepričal tale BC mini in punce, prosim, počakajte še s čestitkami nekaj dni.

Lep in user posted image user posted image poln teden vam želim, kjer koli že ste, na dopustu ali v službi, mislim na vas in držim pesti za vas. No, za vse nas. user posted image user posted image user posted image

Lp,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.8.2008 6:59:34   
luna80
Dobro jutro vsem!!!
Gweondolen, jaz mislim, da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo!!!!!!

Tudi jaz želim vsem, naj vam teden mine v miru in brez kakršnihkoli naporov.
In da bo čim več srečk user posted image .
Jaz pa bom danes poklicala svojo G, da se zmenim z njo za en pregled z UZ, mogoče pa mam kej zarad česar še nisemuser posted image .user posted image . Me kr mal panika grabi.
Punce moje lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.8.2008 7:10:26   
Gwendolen
Ojla, lunči!!!

Ja, hvala.

Sem spregledala ali pa nisem našla, koliko časa se pa že trudita za user posted image ? Sicer je fajn čim prej izvedet, ali je vse v redu, kljub temu se pa nima smisla vnaprej obremenjevat s hipotetičnimi situacijami, tko da se ne preveč sekirat. Saj veš, škodi lepoti. user posted image user posted image user posted image

Jaz zase vem, da če mi v treh, štirih krogih ne bi ratalo, da bi šla h G in rekla, da se trudimo že dlje, da bi me resno pregledala, ker midva dejansko user posted image brez zaščite že skoraj 4 leta, samo prej sva pazila, da nisva preveč intenzivno telovadila ravno v plodnih dneh pa še eno postajo prej je šel dol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imej!!!

Lp,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.8.2008 7:21:09   
Nea_teja_
Gwendolen tudi iz moje strani čestitkeuser posted image user posted image user posted image  in seveda tudi ostalim ,ki so se jima pokazale user posted image .Daašnji najnovejši podatki so  da se je bc mini zopet obarval in to kr malo bolj močno tako ,da kot kaže nismo zopet zastonjuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.8.2008 7:28:51   
liam
user posted image user posted image user posted image  Čestitam vsem novim nosečkam....user posted image user posted image user posted image

Hjao... jst si tud full želim, da bi kmal prišla za vami v klub tetk z velikimi trebuhiuser posted image . Drugače, pa kot sm že na začetku meseca napisala, sva se z mojim odločila, da bova pri izdelavi najineuser posted image  nardila malo pavzo, ker sm jst že čist depresivna (sej vete kako je to... vsepovsod same nosečnice, same mamice z vozeki... mam občutek, da sam še jst nimam...). Pa sej vem da prehitevam dogodke, ampak vseen... morm jst najprej mal pr seb razpucat določene stvari.

No u glavnem... pred to odločitvijo, pa sma se enkrat dol vdarla tak ko je treba, in zdej mam že 3 dan čist čist čist mal roza izcedka. Sm že misnla d je prišla user posted image , ampak punce tole pa že ni moja user posted image . Ponavadi jo napove rjav izcedek (kar obilen) ki traja kaki dan-dva. Tole pa ni  ničemur podobno... Sicer pa je danes moj 30 dan cikla, cikle pa mam drugač full neredne: od 30-45 dni.

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.8.2008 7:34:33   
Nea_teja_
Liam držim pesti da je to to.Kar se pa tiče  depresivnosti mi je pa poznano vse kolegice okrog mene so bile noseče sedaj pa je vozijo vozček jest pa še nič ampak kot kaže ga bmo tudi mi kmalu.Čeprov sem se tolažila saj imaš že tri punce ko bo pa bo in glej ga lomka bilo je tako kot je reku moj dragi ko bomo na morju bos zanosila in zgleda da sem resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.8.2008 7:34:48   
luna80
Gwendolwn, matrava se že kar nekaj mesecev, vendar na začetku tega niti nisem tolk razmišljala o tem, sedaj pa me iz dneva v dan bolj razjeda...groza sem že cela depresivna, kar pa ni dobro.

Liam zate psa močno stoskam pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.8.2008 7:36:19   
Nea_teja_
luna sej bo boš vidla tud midva sva se  matrala sedaj od januarja sedaj pa imava rezultat

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.8.2008 7:44:02   
Štručka1
Dobro jutro,

vidim da ste kar nekaj načvekale te vikend.

Čestitam obema novima nosečkamauser posted image user posted image user posted image . Kako sem vesela, ko me zjutraj čakajo tako lepe novičkeuser posted image

Moja ovulacija se začela, skačemo tolko, da me vse boli user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak treba bo potrpeti!

Komaj čakam, da 26.8. ne bo  user posted image !
JUPI!!!!!!!!!!!!!!

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!

Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.8.2008 8:01:34   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Liam držim pesti da je to to.Kar se pa tiče  depresivnosti mi je pa poznano vse kolegice okrog mene so bile noseče sedaj pa je vozijo vozček jest pa še nič ampak kot kaže ga bmo tudi mi kmalu.Čeprov sem se tolažila saj imaš že tri punce ko bo pa bo in glej ga lomka bilo je tako kot je reku moj dragi ko bomo na morju bos zanosila in zgleda da sem resuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam

Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.8.2008 8:02:38   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

luna sej bo boš vidla tud midva sva se  matrala sedaj od januarja sedaj pa imava rezultat

Midva tud delava na user posted image  od januarja...

Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.8.2008 8:11:22   
lastovka
No, da se še jst pofočkam. Me lahko daste dol s seznama možnih nosečk za avgust in vpišete za navijačico tistih, ki še čakajo. user posted image   Ne samo da bi mi dala upat, da bo ta mesec kej, še en dan prej je pršla. user posted image  Ne morem verjet, da sta že dve leti od tega.user posted image  No ja, smo vsaj že avajeni. user posted image  
Zdej pa v nove boje za user posted image v septembru. Čestitam vsem avgustovkam, ki se vam je posrečilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in držim pesti za vse nas za naprej. Uživejte še to poletje!

Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.8.2008 8:19:55   
bambinca
štručka, vi sam  veselo skačiteuser posted image user posted image user posted image
Nosečkam čestitje!!!Liam, držim pesti

(odgovor članu lastovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
11.8.2008 8:32:14   
ursa30
morninguser posted image user posted image
kako ste beybike? jaz ful zaspana, komi čakam da  bo ura devet, da si grem po en red bull, da pridem malo k sebi user posted image user posted image user posted image

novim user posted image  čestitke, za ostale pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
11.8.2008 8:47:43   
bambinca
Tane in  ostalo društvo-še mal pa bo 14.8.user posted image user posted image user posted image user posted image Jest že komi čakam.Tudi 1. sem delala test tako nekako in zgleda, da bo to tradicijauser posted image user posted image user posted image Vam pa povem, da so znaki res ta pravi in user posted image sem po malo pričakovala že včeri pa je ni blo in upam d je ne bo do 14.8.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
11.8.2008 8:51:25   
*Mišika*
Punce dobro jutro!

Danes je moj najsrečnejši dan, zjutrj sem naredila test, ker mi je blo že dober teden slabo in se mi je zadnja menstruacija zdela mal čudna (oz. jo skoraj ni blo in bolj rjavkasto) in sem zagledala velik + na CB. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Po 7 mescih sem tud jst user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jest se kr ne morem nehat smejat....

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
11.8.2008 8:57:08   
bambinca
Bravo Mišika!!!Zdaj pa uživaj, pa čeprav ti je mal slabo-sej veš zakaj ti jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dejmo še ostale!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Sončka, čeprav je na dopustu!

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
11.8.2008 8:58:15   
aqua77
čestitke iz srca miška!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 položajev za manj potenja med seksom
Preverite seksualne položaje, s katerimi vam bo med seksom najmanj vroče ter si boste tako zagotovili najmanj neprijetne...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?