|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
12.8.2008 18:51:57   
pokica_
Živjo punce moje!

Vidim, da ste zgovorneuser posted image , prav je tako!

Tane, objemček zate in tvojo user posted image user posted image , sem vesela, da si že boljše volje. Nič obupat in bit žalostna, je še ogromno mescev pred nami, če nam slučajno spet ne uspe. Ni nam vsem lahko, enim uspe v 1. , mi eni pa rabimo dlje, bomo pa tolk bolj mogoče vesele tistih dveh user posted image user posted image , ane?!

Enako tudi vsem ostalim, ki vas je presenetila user posted image user posted image .

Jaz bi morala met M, ampak je full čudno vse skup, sploh ni podobno temu....še od deleč ne. Od prejšnje srede že imam rjav izcedek, ki je občasno mičkeno rdeč, ampak čist pikico, drugače pa skos rjavo,...pa kr noče pritečt. user posted image  Ampak prejšnjo sredo mi test ni pokazal user posted image , ko bi verjetno že moral, itak je krvni test, je pa danes pričakovan dan user posted image . Ma hecno je vse skup.

Upam, da bote ve imele kaj več sreče pri user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.8.2008 19:29:02   
luna80
Pokica, kaj pa veš, mogoče se je pa le prijelouser posted image user posted image user posted image .
Upanje ostaja dokler ne pritečeuser posted image .  A testa pa še nisi delala??? Joj kako zdržiš:

Jz si jih kr vsak mesec na zalogo kupimuser posted image user posted image . Lekarne kr dobr služjo na moj računuser posted image user posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.8.2008 19:46:30   
S*
Za vse ki vas je obiskala  user posted image   kup user posted image user posted image user posted image . Pokica, zate pa vseeno velja upanje vse dokler se ne pokaže  user posted image .

Jas naj bi se bližala O, pa ne vem kako in kdaj. V jajčnikih me špika že od nedelje, o sluzi ne duha ne sluha, temperatura pa se mi tudi še ni dvignila, tako da sam bog ve, kaj se dogaja z menoj. Midva sicer veselo   user posted image   da ne zamudiva, rezultati bodo pa vidni komej konec meseca.

Pozdravček vsem skupaj, vsem čakajočim pa   user posted image za srečo.

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.8.2008 20:06:19   
smuki
Evo, ta mesec sva tudi midva v novem boju. Moram priznat, da sem se v začetku avgusta kar malo izogibala tega foruma, ker mi čas hitreje mine, če ne mislim non stop na bebice.
V glavnem,  jutri bi se mi naj začela ovulacija, tako da bo treba pljunit v roke in v akcijo user posted image .
Še dobro, da je podaljšan vikend pred nami, da ne bo kakšnih izgovorov... Joj, sej se kar malo norce delam, vendar me že zdaj zvija po trebuhu, ko se spomnim na to, kako bom nervozna do nepričakovane M.

V glavnem punce, veselo na delo, vsem, katerim je že uspelo user posted image user posted image , vsem ostalim, pa pogumno naprej....

Poročam ...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.8.2008 20:09:18   
pokica_
Hvala punce, da še imate kaj upanja zame glede user posted image . Čakam, da se dokončno vlije, mogoče bo v kratkem, če ne pa bom konec tedna delala kak test, sam zaradi sigurnosti. Sam, pol bi mi verjetno že krvni test prejšnjo sredo pokazal user posted image , ali ne? Ker je bilo že takrat nekaj dni po O. G mi je pa rekla da ta mes lahko pričakujem M in da nebo user posted image user posted image . Sam se vseeno še ne vlije do konca. Verjetno mi hormoni nagajajo kaj, da se je ciklus tako pomešal in je vse pozno.

Držim pesti za vas punce, da boste v kratkem vesele in dobre volje!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.8.2008 20:22:25   
*kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

tane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
13.8.2008 7:43:46   
tinkatonka
za vse, ki vas je obiskala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse ki še čakate, pa močno navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se prikažejo ++++++ in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 13.8.2008 7:44:29 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
13.8.2008 7:49:01   
spps
punce,močno navijam,da boste danes barvale seznamček na rozauser posted image user posted image user posted image user posted image še posebej pa za vse tioste,ki boste jutri skupinsko lulale na palčke?
katerim že zamuja????user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
13.8.2008 7:59:52   
bambinca
Jutro! Evo meni bi dons mogla res z zadnjo zamudo pridrvet....

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
13.8.2008 8:10:13   
bambinca
Pokica pa naredi še en test, a?
Tane, Aqua, to je pa že mnogo bolje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
13.8.2008 8:12:02   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Jutro! Evo meni bi dons mogla res z zadnjo zamudo pridrvet....

jutrooouser posted image user posted image

držim pesti, da ti zamudi.......za 9 mesecev user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
13.8.2008 8:19:07   
bambinca
O hvala Ursa! Ja če bo to to, bosta mela z malim lohk skupi praznovanje RDuser posted image user posted image user posted image Grem zdej " u grad " povprašat, če majo na zalogi kak testekuser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
13.8.2008 8:22:34   
ulsi25
bambinca držimo pesti

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
13.8.2008 8:28:29   
bambinca
Super, ker tuki dol nimam drugega kot vas za te stvari, ker mojemu nič ne povem in ga bom presenetila kot 1. Me je pa mali  skoraj izdal zjutraj, ko je reku : mami, ti maš pa tak trebuh, k d maš dojenčka notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
13.8.2008 8:42:07   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Tane, objemček zate in tvojo user posted image user posted image , sem vesela, da si že boljše volje. Nič obupat in bit žalostna, je še ogromno mescev pred nami, če nam slučajno spet ne uspe. Ni nam vsem lahko, enim uspe v 1. , mi eni pa rabimo dlje, bomo pa tolk bolj mogoče vesele tistih dveh user posted image user posted image , ane?!

Upam, da bote ve imele kaj več sreče pri user posted image user posted image user posted image user posted image

pokica_, *kinnie*in ostale, hvala, sem se včeraj še doma v objemu mojega zjokala, ki me je tolažil pa vem, da je bil tudion razočaran ampak saj veste ne pokažejo. Mi je pa edino to rekel, da je to šele začetek (zanositev), ker tudi ko zanosim ni nujno, da bo vse ok, tako, da vidim da tudi njega skrbi zaradi najine prve neuspele nosečnosti, ko sva šla čez cel pekel v 3 mesecih pa sva vseeno zgubila pikico.
no, dosti je bilo jamranja, imam že sama sebe dost in v nov boj druge ni.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
13.8.2008 8:45:32   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Super, ker tuki dol nimam drugega kot vas za te stvari, ker mojemu nič ne povem in ga bom presenetila kot 1. Me je pa mali  skoraj izdal zjutraj, ko je reku : mami, ti maš pa tak trebuh, k d maš dojenčka notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

bambinca, mislim, da je to to, saj veš kaj pravijo za otroke, da imajo sposobnost videnja oz. čutenja, mogoče pa on že ve, ti pa zdaj samo test narediš, da se prepričaš....stiskam pesti, da me že kar bolijo

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
13.8.2008 8:56:25   
Tiki55
Jutro babike!

aquica tvoja nova oblekica je megauser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj naj se pa prikaže, če si upa...

tane  punca, stran z negativnimi mislimi. Ko boš zanosila BO vse v redu. In upam, da bo to čimprejuser posted image user posted image user posted image

Hura za ello, ki nas drži pokonci s svojim pozitivizmomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pokica_ naj se tvoji cikli čimprej poštimajouser posted image

bambinca
meni se zdi, da ima tvoj mali pravuser posted image user posted image user posted image . Naj ti jutri pokaže en konkreten plusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
13.8.2008 9:05:42   
bambinca
Tane sej veš d sem cel cajt mislila, da bova jutr skupi SL in mi zato tvoje besede še posebej velik pomenijo!!!SEm se že vpisala med septembrske navijačice in bom tolk stiskala pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tikki HVALA!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
13.8.2008 9:07:51   
osolemio
Bambinca!!! Držim pesti da bo +. Za srečo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
13.8.2008 9:09:21   
bambinca
Osolemio thanks!!!!Kaj pa tvoja borba?

(odgovor članu osolemio)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
13.8.2008 9:12:20   
aqua77
bambinica navijam za malega dalmatinčka...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.8.2008 9:13:47   
liam
Ojla...

Punce moja user posted image , se že 6 dni odloča al bi prišla na obisk al ne... pa se zaenkrat še ni opogumila. Še kar samo malo rjavega izcedka vsaki dan s kapljico krvi. Ne vem no... mam občutek, da se ponoči ta kapljica nabere nekje v mojem telesu, pol pa zjutraj ko grem na wc, gre pa to vse ven. Ker čist pikico rdeče je res samo zjutraj, čez dan pa samo rjavo.

Bomo še malo čakali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.8.2008 9:38:00   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Ojla...

Punce moja user posted image , se že 6 dni odloča al bi prišla na obisk al ne... pa se zaenkrat še ni opogumila. Še kar samo malo rjavega izcedka vsaki dan s kapljico krvi. Ne vem no... mam občutek, da se ponoči ta kapljica nabere nekje v mojem telesu, pol pa zjutraj ko grem na wc, gre pa to vse ven. Ker čist pikico rdeče je res samo zjutraj, čez dan pa samo rjavo.

Bomo še malo čakali...user posted image user posted image user posted image

kaj pa test pravi? si ga že nardila?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
13.8.2008 9:53:35   
tane
liam, ne vem, jaz imam ponavadi 2-3 dni  take rjave izcedke, ki jih opisuješ potem pa se p****ca ulije ko sam hudič. a si kaj pušenjaku pisala?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
13.8.2008 10:27:01   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: tane

liam, ne vem, jaz imam ponavadi 2-3 dni  take rjave izcedke, ki jih opisuješ potem pa se p****ca ulije ko sam hudič. a si kaj pušenjaku pisala?

Ne nisem mu nič pisala...

Sej jst mam drugače tud preden se vlije dan-dva take izcedke, sam so bl temni pa tak ko da bi mela obilen beli tok rjave barve. To pa ni tak... pa traja tud že 6 dni... tak da ne evm...

Sem včeri popoldan delala test, pa se mi zdi da sm vidla navpično črtico na CB-ju, moj je pa reku d je ne vidi... Tak da verjetno noseča res nisem. Ne vem kaj me to matra, ampak počasi me pa že začenja skrbet. Pa ni mi tole nič všečuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
5 položajev za manj potenja med seksom
Preverite seksualne položaje, s katerimi vam bo med seksom najmanj vroče ter si boste tako zagotovili najmanj neprijetne...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?