|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
18.8.2008 8:22:01   
Tiki55
Jutro! Samo, da vas na hitro pozdravim, ker sem po 2 tednih spet v službi in me čaka gora delauser posted image

pokica_ in bambincauser posted image user posted image user posted image

sonček85 držim pesti, da je to TOuser posted image user posted image user posted image Go sonček, go sonček, go sončekuser posted image user posted image user posted image

Moj dan D se približuje, znaki za M pa so že vsi tu in imam občutek, da se bo ulila celo predčasnouser posted image . Še dobro, da nimam časa preveč tuhtat...

Lep dan želim in upam, da se javi še kakšna nosečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
18.8.2008 8:23:07   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

naša MAŠKA IZ MESECA JULIJA JE PA PIKICO IZGUBILAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MAŠKA:še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
18.8.2008 8:31:04   
liam
Moja tečka rdečka je končno prišla, tako da bom ta mesec modre barve na seznamu.

Bo pa mogoče naslednji mesec.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
18.8.2008 8:41:21   
monty
živjo!

Se vam še jaz pridružujem, držim pesti za vse, ki si to želite, da boste srečke user posted image user posted image user posted image . Tudi midva sva v tretjem krogu in ta mesec upam, da sva zadela sedmico. Upamo, da je 30.8.  ne bo in da je še dolgih 9 mesecev ne vidim.

pa za vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  velik teh, da bo le pomagalo!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
18.8.2008 8:52:45   
Gwendolen
Pozdrav, punce!!!

Čestitke vsem novim user posted image - kar veliko vas je!!!

Sonček, držim pesti, da bo.

Jaz sem že mimo moje user posted image in sedaj merimo temperaturo, delali bomo O teste in in in ... Pa seveda veeeeeliiiiiikoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako da gremo naprej v nove boje.

Lp,
Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
18.8.2008 8:54:54   
Gwendolen
Vsem modro obarvanim iz tega meseca pa jasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in držimo pesti za naprej.

Maška pa, čeprav je ne "poznam" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne obupat.

We're walking in the air

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
18.8.2008 10:19:41   
ella.
Jutro, punce,

a je možno, da tale forumček štrajka zdele??

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
18.8.2008 10:22:21   
ella.
oujeah, ne štrajka, zdej pa lohk še 3. napišem:

Čestitke nosečkam, si zaslužite medaljo user posted image user posted image
Vsem, ki boj prenašate v spetember, en huge huge od mene.
AQUICA in GIOTTI: hvala za lepe besedice, se bom še naprej trudila zganjat norčije tukajle user posted image

Dejmo, punce, čimveč medalj, pa je...š tiste zlate, važno, da so ROZA&MODRE. Go, girl, go!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
18.8.2008 10:25:47   
tane
ella., ja nič ne štrajkamo ampak se nas je kar nekaj že na drug forum preselilo, zdaj samo še čakamo, da bodo padale zlate na tem forumu, držim pesti in upam, da nas ravno ti razveseliš čez nekaj dniuser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
18.8.2008 10:32:34   
ella.
TANE, men je pa kle ful dolgčas pol, ko vas ni... user posted image user posted image

Sej ne no, sem že navajena monologov, tako da bom samo sebe zabavala. Ja..še nekaj dni, pa bom videla, če me vzamete k sebi na nov forumček... pridem pa tja v vsakem primeru, tko da veste user posted image Hvala za navijanje, Tanči!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
18.8.2008 10:53:46   
pikicao.
Gwendolen

Objave: 61
Član od: 27.7.2008
Status: prisoten Pozdrav, punce!!!

Čestitke vsem novim - kar veliko vas je!!!

Sonček, držim pesti, da bo.

Jaz sem že mimo moje in sedaj merimo temperaturo, delali bomo O teste in in in ... Pa seveda veeeeeliiiiiikoooooo .

Tako da gremo naprej v nove boje.

Lp,
Gwdln

hello marelica user posted image user posted image

drzim pesti da nab bo zdej vsem poratal, pa da bo naslednji mesec buuum in bo cel seznam roza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
18.8.2008 10:56:46   
cofk
sonček85 - jst mam povsem identične znake kot ti...
bova skupej user posted image user posted image čakale user posted image
upam da tej znakci res user posted image pomenijo....
no sej pr meni bo jasno že konec tedna...

držim pesti za vse!!! user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
18.8.2008 11:18:14   
pokica_
Tiki, smo te pogrešali, jaz feeejst! Hvala za bemčekeuser posted image !
Vsaj ti ostani še pozitivna in se ji ne daj, tej tečkiuser posted image user posted image .

Liam, gremo skupaj v novi boj user posted image , mi gremo v tretjegauser posted image ....pa sem misla da sem plodna ko sto miševuser posted image !

Še je treba povprečje v avgustu zvišat,....lulat pejte!user posted image Pa ne v školjko, na palčko!!!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
18.8.2008 11:21:55   
pikicao.
hej pokica, kako smo user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
18.8.2008 11:47:37   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Vsaj ti ostani še pozitivna in se ji ne daj, tej tečkiuser posted image user posted image .

Liam, gremo skupaj v novi boj user posted image , mi gremo v tretjegauser posted image ....pa sem misla da sem plodna ko sto miševuser posted image !

Še je treba povprečje v avgustu zvišat,....lulat pejte!user posted image Pa ne v školjko, na palčko!!!user posted image

Hja... mi gremo že v petega...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
18.8.2008 12:14:42   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

...pridem pa tja v vsakem primeru, tko da veste user posted image Hvala za navijanje, Tanči!!!

ja te vzamemo le kot navijačico, maš častno mesto v prvi vrstiuser posted image

cofk, sonček85, držimo pesti, da malo dvignete tole povprečje pa seveda da se vam izpolni želja.user posted image

pokica_, pikicao, liam, me bomo pa septembra razturale, ampak nič bit lene je že zdaj treba trenirat...velikouser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
18.8.2008 12:15:34   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: liam

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Hja... mi gremo že v petega...user posted image

mi pa v 24. user posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
18.8.2008 12:32:40   
Gwendolen
Pikiiiiiiiiiii!!!!!

Kako Zasavje?

Hja, gremo naprej - v tretjega. Drugega tapravega, prvič sva samo malo tam okrog možne O probavala, ampak ga vseeno štejem.
Mi2 sva že včeraj, ko so se iztekle zadnje kaplje M, veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . He he user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

We're walking in the air

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
18.8.2008 12:44:40   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

hej pokica, kako smo user posted image

Pa vredu smo že danesuser posted image . Je tista včerajšnja po-menstrualna depresija očitno že za mano. Tako da čakam, da se user posted image losam in gremo naprej pridno telovadituser posted image , pa še za vikend odhajamo za teden dni na morje, pol še teden dni dopusta doma....ma bomo razturali ta mesecuser posted image . Ko bi vsaj bila korist od tegauser posted image user posted image !

Punce, vtrajne in pogumne ste, da ste ostale po tolkem času poizkušanja še zmeraj optimistične! user posted image Jaz že kolcam, pa je šele 3. mes poskušanja, kaj me še čakauser posted image ?! Sem pesimistična osebauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
18.8.2008 12:46:46   
sonček85

punce:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

štručka:možno je kajti delala sem test in ne vem ali je ali ni.poglejte moj album in povejte.

koda je pikica

liam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
18.8.2008 12:59:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
punce:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Je, je!user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke! user posted image Zdej pa hitro spremeni podpis, ker ne rabita več dr. Drobniča! user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1671
18.8.2008 12:59:30   
Anonimen
P.S.: Sem vedela, da ne boš zdržala do vikenda. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
18.8.2008 13:00:03   
pokica_
JEEEEEEEEEEEEEEE mamo novo nosečkooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! ČESTITKE sonček!!!! to je TOOO!
Črtice so zelo vidne!!!! Lepo in zdravo nosečnosti ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Naj bo danes en izmed tvojih najlepših dnevov! A tvoj user posted image že ve, ali bo presenečenje še danes?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
18.8.2008 13:00:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

P.S.: Sem vedela, da ne boš zdržala do vikenda. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam ziher je ziher,še en pade konec tedna do takrat pa dragemu nč ne pisnem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
18.8.2008 13:02:45   
pokica_
Ohohooo, kak boš zdržala tak dolgo, da mu nič ne poveš? Mene raznese od veselja, itak bi moj že sam predčasno opazil...meni se vse vidi na obrazu in razpoloženjuuser posted image !

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?