|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
18.8.2008 16:50:14   
nf
Sonček, moram ti še tukaj čestitat!!!!!! ČESTITAM stara sablja!!!! Dej pridi še k nam Klomifenkam malo razložit nosečniške tegobe, smo zelo firbčne. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
18.8.2008 17:01:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

punce:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Sonček ČESTITAAAAAAAAM!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.8.2008 17:07:42   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Gewe: ;) te kr ni blo, sm ze skor na oglasno desko dala, ce te je kdo vidu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, piki, še sm tle. No problem. Malo sem se sicer zasekirala zaradi M, ampak sem se pomirila kar hitro. Pa še sestrična mi je rekla, da bojo začel na drugem delat in sem se zasekirala, da bo ona pa prej drugega mela kot pa jaz prvega, sej veš, črne misli pa to. Še posebej, ker so prvega tako naštimal, da so sam enkrat pa še to nenamerno in je kar ratalo, tako da sta oba ful plodna očitno. Midva pa ... ko pa ne vem, a ne. Mah, sej bomo hitr vidl kako pa kaj.

Pridna bod.

Pa pa

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.8.2008 17:13:24   
bt08
Sonček super!!!!!!!!!!!!!!!!Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da se ti pridružim v klubu user posted image  ,ker moje user posted image  še vedno ni.

Po kolkem času si nardila test?Men zamuja  3 dni,pa ni ne duha ne sluha o njej,znaki so itak nosečniški,ampak dokler ne vidim na testu user posted image user posted image  se ne bom veselila prej!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.8.2008 17:45:10   
Lopona
Čao...punce!
Najprej čestitam vsem novim nosečkam, predvsem velike čestitke tistim,ki so se dolgo borile!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mene lahko daste v nove bojeuser posted image . 1.8. je že prišla Muser posted image , tako, da ni nič. Smo bli zdej na morju 14 dni in smo velik user posted image user posted image user posted image in še ta teden bomo velik, k je zdej najbolj ugodno...in potem upam, da se bo M poslovila za nadaljnih 9 mescev. Tako, da je že konec meseca avgusta tam okoli 28.8. spet ne pričakujem. Saj je bila zdaj 1.8. kar malo prej kot ponavadi in je bil cel ciklus krajši, pa samo 2dni je trajala M, tako da res ne vem kaj se dogaja. Prej so bli ciklusi dolgi, a so se sedaj uredili z dabroston tableti, zdaj pa je M skoraj ničelna. Upam pa, da bo kmal odšla in, da dobiva najin čudežek v najino življenje, kjer se ga že močno želiva.
Tako, da zdaj velja na novo:
Lopona...ne pričakujem 29.08.2008 (6.krog)

Ravno zdaj na morju sem gledala kako veliko nosečnic je, in koliko dojenčkov. V Dalmaciji na Pelješcu je res ravno pravi kraj za mlade in bodoče družinice, kjer je klima in ozračje res pravo.

Tako, da sem nekako še vedno v M ne pričakujem avgusta, drugače pa sem skoraj že lahko tudi v M ne pričakujem septembra...Bomo videli.

Držim pesti za vse nas, ki se želimo znebiti te presnete M!!user posted image user posted image user posted image

Lep večer vsem in še lepe poletne dni...vsaj toliko kot jih je še malo ostalo
Pa pa

Loponca**

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
18.8.2008 17:50:59   
Lopona
Gwendolen- tudi midva delava zdej že nekaj krogov na otročku, tako da ni nč narobe z vama. To sam pomeni, da si otročka res tako močno želita, da vama kar ne uspe, ker je telo tok "napsihirano", da kr zablokira, pa sta lahko veliko bolj plodna kot tisti, ki jim je ratal v prvo. Jaz jih kar nekaj poznam, ki jim je ratal v 1.krogu, pa nenamerno in to je ravno zato, ker niso načrtovali in ker so bili sproščeni in je vse drugače. Tako, ko pa ga mi načrtujemo, pa mislimo na to, upamo, se trudimo, delamo tisto kar lahko in ne delamo tistega, kar se ne sme....pa gre vse malo počasneje....Tako pravijo in jaz sama se s tem tolažim, in upam, da tudi tebe malo potolažim. Vem pa, da nam bo uspelo!!! Imeli bomo svoje zakladke kmalu.
Navijam za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
18.8.2008 17:58:43   
Lopona
Samo treba se je sprostit in čim manj mislit na to, kdaj bomo srečke nosečke. Najbolj je res, kot je ena rekla na prejšni strani, da gremo mal žurat in se ga mal nasekamo, da se res sprostimo in potem bo hitro user posted image user posted image ...tako, da živčke na pašo in vse na off...pa bo...vem, govoriti je lažje kot narediti....sama to točno vem...a želim da mi uspe.

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
18.8.2008 18:15:29   
miska73
Sonček ČESTITAM!!!!!!!!! TOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image
Na Klomifenkah sem zasledila tole novico.
Tele teme namreč ne prebiram ravno redno.
Pridi se še k Klomifenkam malo pohvalit.

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
18.8.2008 18:24:13   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam Sonček in lepouser posted image  želim, pa čim manjuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
18.8.2008 18:29:23   
sonček85
seveda se pridem pohvalit.samo da malo k sebi pridem.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
18.8.2008 18:48:02   
S*
Sonček, iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vsaka novica o novi user posted image je lepa, najlepša pa je ta, ko izveš za user posted image  "veteranke", ki se bori že kar nekaj časa.
Lepo in mirno user posted image  ti želim.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
18.8.2008 19:35:45   
pikicao.

Objave: 65
Član od: 27.7.2008
Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Gewe: ;) te kr ni blo, sm ze skor na oglasno desko dala, ce te je kdo vidu

Ja, piki, še sm tle. No problem. Malo sem se sicer zasekirala zaradi M, ampak sem se pomirila kar hitro. Pa še sestrična mi je rekla, da bojo začel na drugem delat in sem se zasekirala, da bo ona pa prej drugega mela kot pa jaz prvega, sej veš, črne misli pa to. Še posebej, ker so prvega tako naštimal, da so sam enkrat pa še to nenamerno in je kar ratalo, tako da sta oba ful plodna očitno. Midva pa ... ko pa ne vem, a ne. Mah, sej bomo hitr vidl kako pa kaj.

Pridna bod.

Pa pa

ja sej te razumem, je blo men tud tezko, sploh k sm vidla d mam 2 crtici pol popoldne pa menstro fasem, sok sok sok, pa jok pa stiskanje pr lubiju.. no pol je blo pa boljs. pa sej bo, dons sm bla spet pr bioenergeticarki in bomo vidl kaj bo user posted image user posted image

cakre naj bi mela zdej postimane user posted image

Gwenci moja pisi se kaj user posted image
papa

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
18.8.2008 19:50:53   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

Gwendolen- tudi midva delava zdej že nekaj krogov na otročku, tako da ni nč narobe z vama. To sam pomeni, da si otročka res tako močno želita, da vama kar ne uspe, ker je telo tok "napsihirano", da kr zablokira, pa sta lahko veliko bolj plodna kot tisti, ki jim je ratal v prvo. Jaz jih kar nekaj poznam, ki jim je ratal v 1.krogu, pa nenamerno in to je ravno zato, ker niso načrtovali in ker so bili sproščeni in je vse drugače. Tako, ko pa ga mi načrtujemo, pa mislimo na to, upamo, se trudimo, delamo tisto kar lahko in ne delamo tistega, kar se ne sme....pa gre vse malo počasneje....Tako pravijo in jaz sama se s tem tolažim, in upam, da tudi tebe malo potolažim. Vem pa, da nam bo uspelo!!! Imeli bomo svoje zakladke kmalu.
Navijam za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lopona, iz srca HVALA. Tudi jaz navijam za vseeeeeeeeeeeeeeee.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In čakam na magični + oz. user posted image oz. user posted image !!!!

Lp

We're walking in the air

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
18.8.2008 19:56:29   
mala_pupika
sonček!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!od kar nama je tinč dva meseca nazaj povedala kako bo sem te avgusta prav čakala. in evo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITAM!!!!!!!!!!! še posebej zato ker sta se res tako doooolgo trudila. vidš, pa je mela tista vedeževalka čist narobe!bravo!!!
drugač pa moja user posted image poteka bp. slabosti ni, mal je blo sicer utrujenosti, pa tut to smo premagal. jutri imamo NS, tko da smo mal na trnčkihuser posted image user posted image user posted image ampak bo!!! se veselim da vidim našega dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

čestitam res!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1739
18.8.2008 19:59:20   
Gwendolen
Piki!!!
No, ne vem, če znam prilepit slikco (mislim, da ne), bom pa album naredila, in boš videla, kaj je meni BC mini pokazal zjutraj, čez dan pa roza izcedek, ki se je čez dva dni spremenil v M.
Tako da te popolnoma razumem, dragica.

Midva z mojim sva se pa danes po kosilu napila z najboljšim rumenim muškatom in posledično je bilo fuuul veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Že več kot dva meseca si nisem dovolila popiti niti kozarca vina, danes sem si pa rekla, če mi paše, mi pač paše in sem spila tri kozarčke in se me je taaaaakoooo prijel!!!!!!!! Sem čisto iz forme.user posted image user posted image user posted image

Uživaj, pupa!!!!

We're walking in the air

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
18.8.2008 20:04:47   
nmag
Čestitam sonček,po dveh letih si to res zaslužiš,si ne znam predstavljat,da bi toliko časa čakala na svojo prvo bebico,želim ti čim lepšo nosečnost,uživaj v njej,ostale pa vzemite si jo za vzgled in nikoli ne obupajte,še enkrat user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1741
18.8.2008 20:06:30   
Gwendolen
Pikicao., imaš ZS!!!!

We're walking in the air

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
18.8.2008 20:09:11   
pikicao.
hihihh, sej na zdravje
ziveli, cin cin user posted image user posted image user posted image

preber mal  nazaj kaj sm napisala o alkoholu user posted image user posted image

sm brala d ce so spermiji tko dost ok lahko v plodnih dneh prezivijo tudi 4-5 dni, tko d moj 20.08 gre, to je najin prvi plodni dan tko d bova zjutri ob treh telovadla, to je edina moznost, bomo vidl kaj bo, sam ne verjamem d bo kej. user posted image  probat ni greh
bom pa pol septembra bl skakala

gwenci a mas ti kak albumcek? jz ga mam, ti lahko geslo posljem, d se bove vidle kdo se tipka sploh user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1743
18.8.2008 20:30:01   
sonček85
hvala mala pupika res sem veselain tudi sama sem komaj čakala ta mesec.
res je punce ne morem vam povedat kako sem vesela ko je ratalo po ddveh mesecih in verjemite nikoli A RES NIKOLI ne obupajte ,saj vedno za dežjem posije sonce.

Vsak mesec iz  meseca v mesec sem pričakovala ++,a ni bilo,jokala vsako 5 M in nikoli odnehala na borbi.Vsak mesec je bilo  novo poglavje in to poglavje je prešlo v laporo in histero,pa počasi h dr.drobniču ,ki pa sedaj verjetno ne bo potreben.nikoli a nikoli nisem obupala ,saj sem vedela da bo prišel moj mesec in poglej  ga,res je prišel.ne morem verjeti  in res moje drage vsak mesec je lahko vaša M zadnja M  in potem čez leto spet.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mala_pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
18.8.2008 20:31:52   
luna80
Sonček85, bravoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne morem verjet, ej. Čestitke in naj tvojauser posted image  poteka v miru. Lahko si nam vsem za vzgled, ker si bila vedno tako pozitivna in nam vsem vlivala upanje.
Iskreno povedano full te bom pogrešala, ker sedaj sem pa prepričana, da se boš prestavila na drugo temo na forumu, ampak vseeno nas pridi  kaj pogledat.
Vsaka ti čast, da po tolikem času še vedno nisi obupala. Ej, res si faca. Se bom poskusla zgledovat po tebi in bit iz meseca v mesec bol optimistilna in ne obupat.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
18.8.2008 20:36:19   
sonček85
ne bom vas pozabila in vedno mislila na vas,saj ste mi bile v veliko oporo in se vsak mesec ,mesec,mesec borila z vami.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
18.8.2008 20:54:24   
pikicao.
soncek vazn d ti zdej mirkas na pikico pa nase, pa d nam bos povedala kako pa kej user posted image  nam pripravis teren user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.8.2008 20:55:07   
pokica_
Ja sonček, ne smeš nas pozabituser posted image ! Upam, da se ti kaj kmalu pridružimo na forumu V pričakovanjuuser posted image .

BTW, spremenjen podpis je superca!user posted image  Pa vam le nebo treba it do tistih magičarjev v belih haljah! user posted image

Srečno!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
18.8.2008 20:56:41   
pikicao.
punce pridne bodte, jz grem zdej

user posted image  cau bau

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
18.8.2008 21:03:41   
sonček85
ja tudi meni je všeč podpis.

no sedaj se pa tudi midve s pikico poslavljava in želiva vsem lahko nočuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?