Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

...pa me je malo debelo gledal. Potem sem ga pa opazovala...tip dobesedno skače izza vogalov in te s pojočim glasom ogovori, da kako si lepa, pa suha, pa valda nisi rodila s tako postavo
 ...pa me je malo debelo gledal. Potem sem ga pa opazovala...tip dobesedno skače izza vogalov in te s pojočim glasom ogovori, da kako si lepa, pa suha, pa valda nisi rodila s tako postavo  ....hudiču bi se prodal
 ....hudiču bi se prodal  

in
  in  in......Ko sem pa klicala za odjavit Otrok in družino in Trobentico me je tako grdo ogovorila, češ :"Ja ste nam pa še denar dolžni....!" Matr vam ....vi pa meni knjigo, ki sem jo odpalčala decembra in jo še zdaj čakam
  in......Ko sem pa klicala za odjavit Otrok in družino in Trobentico me je tako grdo ogovorila, češ :"Ja ste nam pa še denar dolžni....!" Matr vam ....vi pa meni knjigo, ki sem jo odpalčala decembra in jo še zdaj čakam  no in tut je pol neka knjiga bla kao darilo,sam lih tko jo morš plačat,sam pač kao 50% cenej. al neki. V glavnem čisti nateg! In sem se tela letos odjavt pa so mi rekli,da to pa ne gre kr tko,da bi mogla napisat prošnjo 3 mmwsce pred potekom(k kao morš bit dve leti mus vpisan in pol te avtomatično podaljšajo,če ne daš prošnje).  Mislim, kao bi se lohk tut prej izpisala, sam pol morš ful neki plačevat jim,ne vem kaj. tko d sm rekla,da počakam še eno leto in septembra jim pošljem tisto prošnjo. komi čakam,k mi grejo tko na jetra! in čist vsako leto so mi proti koncu leta posalli položnico za knjigo četrtletja ker kao nisem opravla nakupa. pa sem jih. sam mnde je blo en dan al dva čez un datum. sam so mi pol to šteli k sem se pobunla in jim poslaal račun. Sploh pa majo te datume tko glupo narjene. sem prov zdej gledala. kao april,maj,junij je blo zdej zadnje četrtletje. in pol piše d zadnji dan,ko morš opravt nakup je pa 20.maj. in kaj pol junij mesc? mislim res svašta. kok lahko tjo nategujejo??!!
  no in tut je pol neka knjiga bla kao darilo,sam lih tko jo morš plačat,sam pač kao 50% cenej. al neki. V glavnem čisti nateg! In sem se tela letos odjavt pa so mi rekli,da to pa ne gre kr tko,da bi mogla napisat prošnjo 3 mmwsce pred potekom(k kao morš bit dve leti mus vpisan in pol te avtomatično podaljšajo,če ne daš prošnje).  Mislim, kao bi se lohk tut prej izpisala, sam pol morš ful neki plačevat jim,ne vem kaj. tko d sm rekla,da počakam še eno leto in septembra jim pošljem tisto prošnjo. komi čakam,k mi grejo tko na jetra! in čist vsako leto so mi proti koncu leta posalli položnico za knjigo četrtletja ker kao nisem opravla nakupa. pa sem jih. sam mnde je blo en dan al dva čez un datum. sam so mi pol to šteli k sem se pobunla in jim poslaal račun. Sploh pa majo te datume tko glupo narjene. sem prov zdej gledala. kao april,maj,junij je blo zdej zadnje četrtletje. in pol piše d zadnji dan,ko morš opravt nakup je pa 20.maj. in kaj pol junij mesc? mislim res svašta. kok lahko tjo nategujejo??!!