Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
ne zamenjam jih za nobene druge...edine so ki redko premočijo (no po 12 urah ), pa ene redkih, ki ne smrdijo, ko so res polulane. trenutno imam v uporabi poleg teh še lumpijeve in pamperske (zaloga), pa so proti tem.
aja, pa še to. če te je "strah" vprašaj kakšno kolegico za "tester" da se prepričaš, ali pa katero na forumu prosi, da ti vzorček pošlje. moj uporablja od 7 kg naprej.
Ti jih kar sprobaj, boš videla, da boš zadovoljna! Pa še bolj zdrave so za tvojega otroka. Pa embalažo lahko uporabiš za bio odpadke, če jih ločuješ...
Jaz sem sprobala pomoje že vse plenice kar jih obstaja,alana so nam na žalost premočile, če pa ne bi jih bi seveda uporabljala ker so razgladljive.Ponoči nam ne premočijo edino plenice huggies (zeleno-modra embalaža), pa še to moram gledati da kupim tiste ki so cele narejene v GB,sicer tudi premočijo.Podnevi imamo pa milerjeve so ok.
jaz, no moj sin , jih uporablja ze kar nekaj casa in se niso premocile. Je pa res, da jih uporabljamo samo podnevi, ponoci pa Pampers. Jaz se se zanje odlocila predvsem zato, ker naj bi bile, ali pa vsaj zgledajo, manj plasticne, kot ostale. Zaenkrat sem zelo zadovoljna.