Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pogosto jedo dojenčki 23.6.2008 21:08:12
|
|
|
|
Taula
|
Naša je stara skoraj 7 tednov. Je pa med 6-8 na dan. Sedaj ko je vroče je 6 obrokov, popije pa veliko čaja. Delno se dojiva, delno AM. Ko ji dam po flaški popije do 140 ml. Je požerušček Aja...je pa na 3-4 ure čez dan. Kaki dan tudi na 2.5 uri odvisno koliko povleče ven iz dojke. Ponoči zadnje dni je na 4-6 ur, kadar se pač zbudi.
< Sporočilo je popravil Taula -- 23.6.2008 21:09:45 >
|
|
|
RE: Kako pogosto jedo dojenčki 23.6.2008 21:21:48
|
|
|
|
matic0105
|
Kakšne čajčke pa ji daješ? Jaz našemu še nisem nič, pa bi bilo verjetno dobro, kaj.
|
|
|
|
|
RE: Kako pogosto jedo dojenčki 23.6.2008 21:30:01
|
|
|
|
Naja30
|
Moja je jedla, ko je bila lačna. Lahko vsako uro, lahko pa na 3 ure.
|
|
|
|
|
RE: Kako pogosto jedo dojenčki 23.6.2008 21:49:23
|
|
|
|
noe
|
Naša je sicer malo starejša (3 mesece) in poje 3 x 130 AM in trikrat se dojiva. Je pa nekako na tri ure.Pa čaj pije od Hippa za trebušček ali pa navadne kamilce.
|
|
|
|
|
RE: Kako pogosto jedo dojenčki 23.6.2008 22:51:59
|
|
|
|
bejbi3
|
8 tednov, samo dojenje po želji. lahko vsake pol ure ali na 3 ure, ponoči pa spi od pribl. 10 do 5-6 (kakšno noč morda okoli 3-4 zahteva papico in zaspi nazaj) se "splača" podnevi futrat
|
|
|
|
|
RE: Kako pogosto jedo dojenčki 24.6.2008 11:23:39
|
|
|
|
Taula
|
Dajem ji komarčkov čaj, ki je primeren od 1 tedna dalje.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenje po carskem rezu Carski rez ni zaželen način rojstva otroka. Čeprav ste rodili s carskim rezom, se bo v vaših prsih prav tako začelo proi...
Zadnje s foruma
Udariti tujega otroka.
пеперутка16
Se vam je že kdaj zgodilo, da je odrasla oseba, v sorodstvu ali ne, udarila vašega otroka v vaši prisotnosti in kako ste se odzvali?