Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Freycha, morem zgleda res z mlecnimi stvarmi poskusit, da ukinem. Ker veliko tega pojem, zjutraj mleko, pol jogurt, pa take. Sam mi niti ne ostane vec pol kaj velik, jao , bojo kile sle dol . Potem pa pusti Diti toplo sobico, ce vidis da ji bolj ustreza. Moj moz recimo tud rabi prav vroce v sobi, da lahk spi skoraj nag, ce je hladneje, je ze siten. Tako da verjetno tvoji Diti tud bolj ustreza topel prostor. Kaj pa ce poskusis en dan spet, da bo imela mal hladneje, pa bos videla, ce je plenica spet premocena, da vidis ce ima to res kaksno skupnost. ej, za probat je, pa boš videla, če bo z ritko kaj boljše..... Kar se pa tiče Dite, pa itak mi drugega ne preostane, kot da jo dam tako oblečeno v malo hladnejšo sobo in če bo spet čisto polulana plenica, al pa da ji bo šlo celo čez, jo definitivno zebe in zato bolj lula.... madejka, neka nagradna igra je bila na RR in če je to prava maja, je dobila nek paket za nagrado. Jaz sem pa full vesela, ker sem danes preklicala vse sošolke in sošolce iz osnovne šole. Od skupno 25. sošolcev (vključno z mano) sem jih dobila 17 in razen enega vsi pridejo na obletnico valete, ki sem jo organizirala Ker pa bomo vsi trije razredi supaj (A,B in C), bo pa sploh luštno komaj čakam 22.11.
|