baja*
|
Mi smo bli pa v bolnici včeraj ponoči je Rene začel izkašljevat kri in sva ga peljala k dežurnemu, od tam pa direkt v bolnico. Preiskave niso nič pokazale, tak da domnevajo, da mu je kakšna žilica počila, ko je kašljal. Pluča so ok, grlo, žrelo, nos tudi, edino v desni uhici je še malo tekočine, vneta baje ni, a smo vseeno spet na AB . Ne vem no, jaz tak dvomim v te antibiotike in mi sploh ni prav, da jih je dobil. Vročine sploh nima. No ja, čeprav skoz neki dvom kljuva v meni, si vseeno ne upam, da bi na lastno odgovornost zavrnila zdravila. Zdravniki že vejo... čeprav se vsake tolko pojavi kak model, ko glih nisem ziher, a se ta sam špila zdravnika al je res... Pa še glede spiranja noska s fiziološko: kak se to sploh prav dela?? Jaz sem mu do zdaj pucala tak, da sem ga držala nad umivalnikom in mu not špricnila, da je žnuder ven pritekel. Tu so mi pa sestre rekle, da to ni prav, ampak da mora otrok met glavo nazaj in mu čisto malo not špricneš (1-2 ml; jaz sem mu pa celo brizgo in še več ), da mu dol steče. Zdaj pa ne vem, al sem skoz narobe delala al kaj . Po moje je moj način prav, ko je nosek fejst zabasan, njihov način pa je bolj za vsakodnevno prevetnivno spiranje noska. Al kaj? Nisem vas brala, zato tud komentirala nič ne bom. Upam, da ste vse ok! Se še zvečer kaj javim... lp
|