kapica
|
Corfu, jaz te cisto razumem kako se pocutis. Za poslani mejl ne imet slabega obcutka, to res ni bilo krivo za nesreco. In ne si cesa ocitat. Vazno da je moz v redu in da ni poskodovan, vse drugo se bo uredilo. Ko je moj imel nekaj tednov nazaj isto rec, sem se tud skregala z njim zvecer, preden je sel na vecerjo, ces, zakaj mora hodit, ko bi pa lahko bil z mano doma. Sva sla tud jezna narazen, pol pa klic in jok po telefonu. Jaz mislim da v tistem trenutku soka, ko se ti vse odvije pred ocmi, da pridejo solze. Jaz sem bila tud sokirana, ampak samo da ni kaj hujsega. Je pa rekel, da more uredit vse potrebno, da bomo v primeru, da se njemu kaj zgodi,jaz in otroci preskrbljeni. V glavnem cela rec mu je dala mislit in ga obrnila na glavo. Kar se pa vaju tice in sploh njegove sluzbe, ne vem, ce je to res potrebno, toliko delat. Jaz res upam, da boste malo premislili in nasli se kaksno drugo, lazjo pot, da ne bo rabil biti od jutra do noci skoz na delu. Men se to ne zdi niti v redu niti normalno. A je treba zaradi denarja, al cesa, ni mi jasno. No, upam da boste mal zabremzali, po tem dogodku, ker je lahko res v sekundi vsega konec. In tega se premalo zavedamo. Pa porocaj kako se zadeve odvijajo.