baja*
|
čer freycha te čisto razumem, kak ti je zaradi tašče in tasta... Saj to, da sta jo preveč oblekla in zavila v deko jaz še ne bi tako fejst zamerila (sigurno ji nočeta nič slabega... pač stara šola... in sta prepričana, da ji s tem koristita - to je pa po moje težko izkoreninit) no ampak to, da vaju ne poslušata in upoštevata - to pa ni prav! Sploh v takem primeru, ko ti zakuhata otroka... Upam, da se vam bo v soboto ratalo zmenit in dorečt zadeve! Jaz se s taščo veliko bolj razumem kot sem se včasih. Res pa je, da sem ratala bolj popustljiva in ne gnjavim za vsako stvar, čeprav mi mogoče kaj ni všeč (v mejah normale seveda). Na Reneja še sicer ni pazla, ampak ko smo pa skupaj, ji pa malo več "dovolim", kot sem ji nekoč. Najbolj me pa razpi.zdi, da mu non stop tišči neko hrano v usta ej kak mi gre pa to na živce! Kot da pride sestradan k njej, ker revček dobi doma samo kos kruha pa deci vode. Ampak ajde, kot sem že rekla, ji ne diham non stop za ovratnik... nenazadje je njegova babi Danes smo meli v vrtcu roditeljski sestanek, je blo prav fajn starši smo se spoznali med sabo, pa vzg. smo malo bolje spoznali... sem fuuuuul zadovoljna z njima Z mamico tistega fantka sma se pa že zjutraj pomenili danes je blo vse ok, sta ju vzgojiteljici bolj narazen držali. Je pa mamica rekla, da jo je blo ravno tega strah, da bo praskal... ker doma je bratca in bratranca praskal, pol je bil nekaj časa mir, zdaj pa spet... ampak sem optimist in verjamem, da ga bo hitro minilo. Vzgojiteljici pa sta začeli dajet še ekstra poudarek na dobrih odnosih - vsak dan pojejo pesmico Mi se mamo radi, se pobožajo, objamejo... res lepo
|