julij
|
Evo, zopet mene po dolgem cajtu! Saj berem vas skoraj vsak dan, samo nimam pravega časa za vklop v debato. No, danes pa sem sama, dragi je na pijački, Ana pa že sladko spi. Meni je pa dolgčas, čeprav me čaka cel škaf perila za likat (le kdo si je zmislil, da morajo bit cote zlikane!?) Pa kako lepo je prebrat tak lepe novičke, torej Madejka čestitam! Da ti nosečnost čim lepše mine. Pa Kopšetova ima vedno več novih nosečk. Jaz imam tudi vedno večje lušte po še enem škratu... Drugače pa sma z Ano bile ta teden na bolniški. Malecka je imela uhico vneto. Je že dosti boljše. Kak pa je pasalo bit doma. Cel dopoldne sva imele za sebe, brez vsake naglice, torej čisti užitek! V ponedeljek bo pa zopet imela krizo v vrtcu. Kaj bi dala, da je ne bi rabla v vrtec dat! Vedno ko pridem po njo, joče od sreče, tako, da kar hlipa zraven. Pa z rokico me po hrbtu tapka, češ, mami, si le prišla po mene. Problem je, ker je skoraj zadnja ob pol štirih v vrtcu in se baje počuti pozabljeno. Smo pa že imeli prvi sestanek v vrtcu. Katastrofa! Skoraj sem se pogreznila v parket, tak mi je bilo nerodno. Naša Ana grize in to jo seveda poskušamo odvadit. No, in v vrtcu je ugriznila enega fantka že dvakrat. Seveda jaz mamico čisto razumem, da ji ni prav. Ampak je postavljala taka vprašanja, da je bilo kar hudo. (npr. če Ano potem, ko ugrizne, izolirajo v drug prostor?! . ) No, tako, da je kar pestro. Toliko zaenkrat. Grem napast tiste cote z likalnikom!
|