Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Upam,da mi bo ratalo.Namreč ob 5h moram it naročit neke piškote.Te pokličem,ko bom konec,če boste še tam.Če ne,se bova pa enkrat sami zmenili in bova šli pri nas ma kakšno pivo.
punce, imejte se skrajno lepo na srečanju! mi je neznansko žal, da ne morem prit, ampak saj me ve razumete, da ne bom mirna, dokler ne bom imela menogona v omari. greva z mojim skupaj in upam, da bojo še kake ribice padle
Upam,da mi bo ratalo.Namreč ob 5h moram it naročit neke piškote.Te pokličem,ko bom konec,če boste še tam.Če ne,se bova pa enkrat sami zmenili in bova šli pri nas ma kakšno pivo.
Ne se zdej zaje...vat . Jaz računam svoj prihod ob 17.15 - 17.30. Predn zaključim delovno obvezo bo 16.15, pol še pa ena ura, da pridem do vas.... Do kdaj pa mislite bit tam?
Dajamaja, dovolj dolgo, da te bomo 100% dočakale.
Pikovit, ti kar pokliči
Bo pa v septembru res pestro, prva potrjena pa bo pomoje kar dobrovoljčica. Si še kakšen testek nardila da navalimo s čestitkam.
Jest grem res odpret eno Laško, sem prav mal tko zlo na izi zalostna
Lara ne vem, v bistvu ni enga pravga razloga ampak, kakšen dan me mal daje, kadar imam na enkrat čas pa se nič ne dogaja. Cel teden sem ful delala, zdj pa doma čepim, namest da bi šla kam ven sj sm sama kriva, vem.
Ti imaš pa jutri UZ, držim pestke zate .
Se mi zdi, da ko si v postopku imaš en cilj, tko mal bliže ti je, pa je prov zakon.
Ja, razumem. Jaz sem imela to srečo (res veliko srečo) da sem od feb do avgusta delala kot norc cele dneve...zdaj pa malo bolj 'počivam'. Pokliči koga, pa pejdi na eno pijačko... Kdaj pa boš ti v postopku? Spomni me...
A veš, da me danes skoraj bolj boli kot včeraj. Res pa je, da danes nisem vzela nobene tablete proti bolečinam. Pa vsa sem šfoh, posledično pa še malo bolj slabe volje in se zdaj zares zavedam, da je postopek končan.