|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 17:06:05
|
|
|
|
arneja
|
Hojla, bejbike . No, pa sva se midva vrnila z morja. Je bilo suuuuper, pa naslednjo nedeljo greva spet . Za postopek v septembru pa nisem sigurna. Moj pravi, da me vse skupaj čisto preveč podre, da naj najprej prehrano spremenim, in potem grem spet v postopek. Ker če spet ne bo uspelo, spet dva meseca ne bom živela . Pri hrani namreč nisem bila čisto nič pridna . Ma, jaz na morju res ne morem brez sladoleda. Tako, da se bom malo oddaljila od vas, če pa se vseeno odločiva za postopek septembra, se pa seveda slišimo . Brat vsega ne grem, ker bi potem lahko cel teden za računalnikom sedela . Abra, super za srčka - si kar predstavljam tvoj blažen izraz na obrazu . Grethy, žal mi je, da vama ni uspelo, bo pa uspelo ala ata na mamo . Zvezdica, tvojemu Liamčku pa štiri velike cmoke . Pa tudi ostale punce, za vsako en cmok in en velik objem. Ste bile velika tolažba, ko sem jo potrebovala, pa verjetno čez čas spet boste . Da bi vse čimprej ugledale . Zdaj, ko nas tile dopusti sproščajo, je vse mogoče . P. S.: Sayuri, pazi, da ti ponoči ne pridem Zare in Lovra ukrast . Res sta cukra .
|