Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kam z 2. letnico - izleti po Sloveniji 30.6.2008 8:32:05
petruska
Prosim, če mi lahko svetujete kam z 2. letnim otrokom po Sloveniji. Zanimajo me enodnevni izleti, kje je kaj zanimivega. Verjetno je za Postojnsko jamo še prezgodaj? Kje je recimo veliko igral, pa da ni kakšne glavne ceste prebl
RE: Kam z 2. letnico - izleti po Sloveniji 30.6.2008 9:51:21
blak
Mi smo bili sedaj par dni v Kranjski Gori. Igral je veliko (pri hotelu Lek, pri hotelu Kompas, na "snežni" plaži), imaš tobogane, plezala, gugalnice, napihljiv grad, trampoline, peskovnik. Šli smo tudi na Besno pehto in Bedančevo drčo (poglej si malo, kaj to je), ki sta primerni tako za male kot za velike. Če radi kolesarite, vzemite s seboj še kolesa, saj imaš luštne kolesarske proge na eni strani do Planice in na drugi do Mojstrane. Mi smo bili navdušeni!
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?