Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ravnokar sem klicala, da bi se dogovorila za rezervacijo vrtca za dva meseca, pa mi je gospa razložila , da se da, po novem, rezervirat samo za en mesec .
skoraj me je vrglo na rit. Dobro ,da sem poklicala, ker včasih se je dalo, zdaj pa so gospodje na stolčkih odločili da nam dajo na voljo samo en mesec.
je pri vas tudi tako ?
je pa to vrtec Slovensk Bistrica.
lp
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 30.6.2008 11:52:55 >
Ne razumem zakaj ne velja za vse enako . Ma, brez veze no . Sem že mislila, da bo vsaj med dopusti manjša položnica pa ne bo nič. Bomo pa od septembra naprej plačevali manj, ker sta dva ...........če verjameš
Rezervacije za vrtec ima vsaka občina drugače. Lansko leto je veljalo za ljubljansko občino najmanj 1 mesec in največ 2 meseca rezervacije. Ne vem pa kako je letos. Nekatere občine pa imajo m,inimalno 10 dni in max. 1 mesec rezervacije
Ok, smo predeli čas, Zdaj pa mene nevednico zanima (hči gre v vrtec šele septembra), kaj po vsebini pomeni ta rezervacija? Primer: Ker z otrokovim očetom ne živiva skupaj, se kdaj zgodi, da jo on odpelje v petek zjutraj in pripelje v torek zvečer. Kar pomeni, da je ni v varstvu (da septembra je v varstvu) 3 dni. ali to pomeni, da bi morala dat za tiste dni rezervacijo al kako? Kar se poletnih in ostalih dopustov tiče, je pa pri nas tudi vse malo povprek. Jaz hodim tako po en teden, enkrat ta mesec, drugič drug, nobenega reda in kaj v kosu. Potemtakem moram za vsako odsotnost, dat rezervacijo, al jaz to čisto narobe razumem?