Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
suha koža, temenca - vaš nasvet 24.2.2005 18:07:06
|
|
|
|
tinica
|
Naš je imel tudi zelo suho kožo zlasti po obrazo. V lekarni sem kupila kremo BebiVal, ki mu zelo pomaga in moram reč, da ima sedaj čudovito kožo.:sloncek:
|
|
|
|
suha koža, temenca - vaš nasvet 24.2.2005 18:08:21
|
|
|
|
LIALIA
|
Za suho kožo je Linola fett kopel zakon. Za temenca pa Linola fett krema. Oboje se dobi v lekarni. Naša ima bol občutljivo kožo in ji vsakič, ko jo kopam, dam v vodo malo te kopeli in njena koža je takooooo mehka in gladka.
|
|
|
|
suha koža, temenca - vaš nasvet 24.2.2005 18:13:10
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Moja mala je za temenca dobila mešanico olivnega in ricinusovega olja in je pomagalo. Dovolj je tudi že navadno olivno olje. lp
|
|
|
|
suha koža, temenca - vaš nasvet 24.2.2005 18:24:16
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Jaz ga namažem tam, kjer ima suho kožo, s hladilnim mazilom, pa je hitro boljše. S temenci pa se mi borimo že dva meseca, pa še ni videti konca. Glavico mu namažem z mandljevim oljem, čez nekaj časa pa mu sčesem temenca s krtačko dol. do večera jih ravno odpravimo, zjutraj pa so spet tu :zmeden2: LP Pi-kica
|
|
|
|
suha koža, temenca - vaš nasvet 24.2.2005 18:36:13
|
|
|
|
lidia
|
Jaz sem temenca odpravila z olivnim oljem, cca. 1 uro pred kopanjem namazala bučko. Proti suhi koži jaz dam v vodo pri kopanju nekaj kapljic mandljevega olja, potem pa malega še namažem, fajn vtrem z masažo, s tem oljem. Zadostuje.
|
|
|
|
suha koža, temenca - vaš nasvet 24.2.2005 18:47:01
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Še to sem pozabila, da sem glavico namazala z olji in dala gor kapico ter pustila čez noč. Zjutraj pa s krtačko zdrgnila in oprala glavo.
|
|
|
|
suha koža, temenca - vaš nasvet 24.2.2005 19:34:17
|
|
|
|
nežre
|
Za suho in občutljivo kožo je nam zdravnica priporočila Eucerinovo oljno kopel, za trdovratna temenca pa Oronazol zdravilni šampon (oboje dobiš v lekarni). Eucerinova kopel je fantastična, vendar ga po njej vseeno namažemo še z belo bazo z olivnim oljem. Oronazol šampon pa uporabljaj samo 1× tedensko.
|
|
|
|
suha koža, temenca - vaš nasvet 24.2.2005 19:40:54
|
|
|
|
ZARA
|
oj Pilar... Jst Zaro mazem kar z olivnim oljem,kupljenim v lekarni in tud temence smo kar z tem odpravl...je pa res da jih skorej ni imela!!
|
|
|
|
suha koža, temenca - vaš nasvet 24.2.2005 19:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Za temenca nam je zdravnica predpisala losijon Elocom (na recept) in v treh dneh smo jih popolnoma odpravili, pa je bila kar debela plast. Najprej pa smo preizkušali domače recepte "olje-kopel-frotirka-krtača" pa ni pomagalo.
|
|
|
|
suha koža, temenca - vaš nasvet 24.2.2005 22:28:36
|
|
|
|
sena
|
Tudi mi odpravljamo temenca samo z olivnim oljem. Namažen in potem jo češem. Tako ji paše:)-, da mi je zadnjič skoraj zaspala zraven. Delam pa to vsakih nekaj dni, čim opazim, da se pojavljajo.:racka: LP
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNapiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.