Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:17:01
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No resno me zanima kako zvem kdo bo očka. Kako se to določi? A majo vsi trije istega? Ne ... ker sta fantka enojajčna ... deklica pa je od drugega ...
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No resno me zanima kako zvem kdo bo očka. Kako se to določi? A majo vsi trije istega? Ne ... ker sta fantka enojajčna ... deklica pa je od drugega ... joj Pikec, kere ideje . A ti SPLOH nic ne beres. malo me skrbi zate zadnje case.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:18:42
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a Je še nimam ... ti jo pa sporočim ... takoj ko jo dobim ... ker moram najprej postavit svoje domovanje ... pol pa še hišno št dobim ... saj veš kako to gre ... najprej uredit vsa dovoljenja šele pol lahko gradim .. Ne zastopm dobro, ampak nič hudega, tudi jaz ne maram družbe na morju. Grem kampirat Volga ... in moram najprej šotor postavit ... Cifo pa dobim na kapiji ko se prijavim ... Drugače pa ... družba je vedno dobrodošla ... Ti pa še posebej ... Aja, pol pa ne boš tako blizu, kot sem mislila. Kjepa je tam sploh kamp?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:19:50
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a Je še nimam ... ti jo pa sporočim ... takoj ko jo dobim ... ker moram najprej postavit svoje domovanje ... pol pa še hišno št dobim ... saj veš kako to gre ... najprej uredit vsa dovoljenja šele pol lahko gradim .. Ne zastopm dobro, ampak nič hudega, tudi jaz ne maram družbe na morju. Grem kampirat Volga ... in moram najprej šotor postavit ... Cifo pa dobim na kapiji ko se prijavim ... Drugače pa ... družba je vedno dobrodošla ... Ti pa še posebej ... Aja, pol pa ne boš tako blizu, kot sem mislila. Kjepa je tam sploh kamp? Volga za koliko časa pa greš? ... Mrbit pa bi se mal v istri oglasila ko se boš proti domu vračala ...
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:19:56
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No resno me zanima kako zvem kdo bo očka. Kako se to določi? A majo vsi trije istega? Ne ... ker sta fantka enojajčna ... deklica pa je od drugega ... joj Pikec, kere ideje . A ti SPLOH nic ne beres. malo me skrbi zate zadnje case. ha ha, zdej si me spovnla na en vic a ga kera ve??
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No resno me zanima kako zvem kdo bo očka. Kako se to določi? A majo vsi trije istega? Ne ... ker sta fantka enojajčna ... deklica pa je od drugega ... joj Pikec, kere ideje . A ti SPLOH nic ne beres. malo me skrbi zate zadnje case. ha ha, zdej si me spovnla na en vic a ga kera ve?? a tistga o Pikcu in trojckih? Ne še.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:21:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a Je še nimam ... ti jo pa sporočim ... takoj ko jo dobim ... ker moram najprej postavit svoje domovanje ... pol pa še hišno št dobim ... saj veš kako to gre ... najprej uredit vsa dovoljenja šele pol lahko gradim .. Ne zastopm dobro, ampak nič hudega, tudi jaz ne maram družbe na morju. Grem kampirat Volga ... in moram najprej šotor postavit ... Cifo pa dobim na kapiji ko se prijavim ... Drugače pa ... družba je vedno dobrodošla ... Ti pa še posebej ... Aja, pol pa ne boš tako blizu, kot sem mislila. Kjepa je tam sploh kamp? Volga za koliko časa pa greš? ... Mrbit pa bi se mal v istri oglasila ko se boš proti domu vračala ... Čakaj, a ti sploh ne greš v Nerezine? Zakaj sem pa jaz tako mislila?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:21:24
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No resno me zanima kako zvem kdo bo očka. Kako se to določi? A majo vsi trije istega? Ne ... ker sta fantka enojajčna ... deklica pa je od drugega ... joj Pikec, kere ideje . A ti SPLOH nic ne beres. malo me skrbi zate zadnje case. ha ha, zdej si me spovnla na en vic a ga kera ve?? a tistga o Pikcu in trojckih? Ne še. Povej ga!
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:21:50
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a Je še nimam ... ti jo pa sporočim ... takoj ko jo dobim ... ker moram najprej postavit svoje domovanje ... pol pa še hišno št dobim ... saj veš kako to gre ... najprej uredit vsa dovoljenja šele pol lahko gradim .. Ne zastopm dobro, ampak nič hudega, tudi jaz ne maram družbe na morju. Grem kampirat Volga ... in moram najprej šotor postavit ... Cifo pa dobim na kapiji ko se prijavim ... Drugače pa ... družba je vedno dobrodošla ... Ti pa še posebej ... Aja, pol pa ne boš tako blizu, kot sem mislila. Kjepa je tam sploh kamp? Volga za koliko časa pa greš? ... Mrbit pa bi se mal v istri oglasila ko se boš proti domu vračala ... Čakaj, a ti sploh ne greš v Nerezine? Zakaj sem pa jaz tako mislila? Ne vem ...
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No resno me zanima kako zvem kdo bo očka. Kako se to določi? A majo vsi trije istega? Ne ... ker sta fantka enojajčna ... deklica pa je od drugega ... joj Pikec, kere ideje . A ti SPLOH nic ne beres. malo me skrbi zate zadnje case. ha ha, zdej si me spovnla na en vic a ga kera ve?? a tistga o Pikcu in trojckih? Ne še. Povej ga! Ce ga se ne vem... .
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak dan v časopisu preberem osmrtnice, in vidim, da je bil vsak pokojnik nekaj po poklicu, da je bil zaposlen; saj ob imenu ob osmrtnici nisem še nikoli zasledil oznake "nezaposlen".* *To mi je dalo misliti: kdor dela, ta crkne.* Ampak tale tvoj je svetoven. Da povemo se enkrat :). Tukaj lahko.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:23:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a Ne vem ... jaz tud ne
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:23:34
|
|
|
|
Pikec
|
joj Pikec, kere ideje . A ti SPLOH nic ne beres. malo me skrbi zate zadnje case. Ja no... Lahko da sem noseča no... ker ga mam vsak dan med nogami.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:24:01
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No resno me zanima kako zvem kdo bo očka. Kako se to določi? A majo vsi trije istega? Ne ... ker sta fantka enojajčna ... deklica pa je od drugega ... joj Pikec, kere ideje . A ti SPLOH nic ne beres. malo me skrbi zate zadnje case. ha ha, zdej si me spovnla na en vic a ga kera ve?? a tistga o Pikcu in trojckih? Ne še. je bil janezek in si je med športom nekako poškodoval jajčka ga peljejo v nmk pa se dohtarji odločjo da mu enega nadomestijo z lesenim enga pa z železnim...
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:24:33
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a Ne vem ... jaz tud ne pozna ura ... ampak povabilo pa še stoji
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:25:16
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vsak dan v časopisu preberem osmrtnice, in vidim, da je bil vsak pokojnik nekaj po poklicu, da je bil zaposlen; saj ob imenu ob osmrtnici nisem še nikoli zasledil oznake "nezaposlen".* *To mi je dalo misliti: kdor dela, ta crkne.* Ampak tale tvoj je svetoven. Da povemo se enkrat :). Tukaj lahko. hvala hvala noou pikčrs
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:25:27
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR joj Pikec, kere ideje . A ti SPLOH nic ne beres. malo me skrbi zate zadnje case. Ja no... Lahko da sem noseča no... ker ga mam vsak dan med nogami. ma ne mi rečt ... a ti tudi???? 100% bo(do)
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:25:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi je bil janezek in si je med športom nekako poškodoval jajčka ga peljejo v nmk pa se dohtarji odločjo da mu enega nadomestijo z lesenim enga pa z železnim... ja in? jaz poznam enga, k ma samo en jajc, mu je druzga na smučanju na vodi odtrgalo.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:26:07
|
|
|
|
Pikec
|
ma ne mi rečt ... a ti tudi???? Sam moj je iz aluminija
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:26:21
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanchi je bil janezek in si je med športom nekako poškodoval jajčka ga peljejo v nmk pa se dohtarji odločjo da mu enega nadomestijo z lesenim enga pa z železnim... ja in? jaz poznam enga, k ma samo en jajc, mu je druzga na smučanju na vodi odtrgalo. To je pa zihr moj ex
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:27:02
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ma ne mi rečt ... a ti tudi???? Sam moj je iz aluminija Vsaj ne pljuva .... in po uporabi je tiho ...
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:27:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanchi je bil janezek in si je med športom nekako poškodoval jajčka ga peljejo v nmk pa se dohtarji odločjo da mu enega nadomestijo z lesenim enga pa z železnim... ja in? jaz poznam enga, k ma samo en jajc, mu je druzga na smučanju na vodi odtrgalo. To je pa zihr moj ex Možno, se mi zdi, da jih res ni 100 v SLO, ki bi se jim kaj takega zgodilo
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:28:12
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanchi je bil janezek in si je med športom nekako poškodoval jajčka ga peljejo v nmk pa se dohtarji odločjo da mu enega nadomestijo z lesenim enga pa z železnim... ja in? jaz poznam enga, k ma samo en jajc, mu je druzga na smučanju na vodi odtrgalo. To je pa zihr moj ex Možno, se mi zdi, da jih res ni 100 v SLO, ki bi se jim kaj takega zgodilo Prisežem da nisem imela prste zravn .... J O K E
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:28:30
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ma ne mi rečt ... a ti tudi???? Sam moj je iz aluminija Vsaj ne pljuva .... in po uporabi je tiho ... Sam spucat ga pa vseen moram po uporabi
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:29:27
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ma ne mi rečt ... a ti tudi???? Sam moj je iz aluminija Vsaj ne pljuva .... in po uporabi je tiho ... Sam spucat ga pa vseen moram po uporabi To itak ... ampak potem ko je lepo čist in zgloncan ... je tih tam v predalu ... in da mir ... tebi pa se ne cedi ven še 2h
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.