Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
čez dan spala sama, hoče namreč zaspati na rokah, pa tudi ko jo položim dol se zbudi in več noče zaspat; ponoči ni s tem problemov. Druga stvar je, da večkrat ko jo dam komu drugemu (od domačih seveda) začne kričat, ko pa jo vzamem pa je tiho, pa ne vem če je to prevelika navezanost na mene, tega prej sicer ni počela, zdaj pa me je čist okupirala. Pa še nekaj me zanima; imamo koroške kapljice, ki pa jih uporabljamo tako, da ji damo eno kapljico na dudo da se pomiri ali da zaspi. Zdaj pa se bojim da bi se tako navadla na njih da mogoče več ne bi hotela brez njih zaspat-je to možno? Dajte mi prosim svetovat, kako sta ve rešile problem z spanjem čez dan in kako jo navadit da bo tudi pri drugih v naročju, ker sem utrujena in mi prav paše, če jo kdo drug malo pocarta, da lahko malo zadiham. 
. Čist sem že obupala z vsemi metodami, upam da bo to prerasla.
mami pa žalostna