HuAnita
|
Meggica - jza še vedno pravim, d aje dopust v glavi. Ni treba na morje, to bi lahko doživela tudi doma - se je pa včeraj celo zgodilo Je sti deco peljal k babici spat - po dolgem času so se spucana tla svetila več kot 12 ur No, dopust = lenarjenje (ne v telesnem smislu, ampak da se mi ni treba ubadati z pucanjem, cunjami, kuhanjem --- zdaj me boste ene kritizirale, ampak meni se včasih na dopusti enostavno ne da kuhat južne, pa pojemo pač kako sadje, zelenavo, ali celo kebap --- deca itak v vročini skoraj nič ne pojejo...), kako branje v miru, malce ohlapnejši režim spanja zvečer - če omagata na morju ob 22. uri, ker šotorska krila pač skoraj nič zvoka in svetlobe na zadržijo, je potem drugi dan MIR do 8. ure Najlepše pa mi je bilo letos v Loparju ----- kuhala je tašča, deca pa so se tako zaigrala na mivki, da neviđeno Mali po 3 ure ni pisnil, samo gradil je, Capinka pa je sklenila kar nekaj (zame učinkovitih ) prijateljstev, zdaj pa jo vse na to foro, če kaj noče, češ da ona punčka z morja pa to naredi.... Pa ko smo bili sami, brez tašče, ko sva se zvečer zleknila pred šotor, deca mirno spala, na spalki opazovala zvezdne utrike........ Pure pleasure!
|