Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Kako je kaj mala Pandica? Že kaj bolje? Mala Pandica kako lepo se sliši Hvala, danes je že malo boljše oz. vsaj vročine mi nima zdaj trenutno. Pa upam, da je danes tut nebo več. Drugače pa prehlajena 100/h boga revica, komaj diha Zdaj mi je končno malo zaspala, sem se vlegla z njo, ji dala ziziko in je zaspala Jaz pa itak tu pospravljam zraven nje zdaj neko papirovje, si delam malo red doma pa itak je ne morem pustit same spati na moji postelji, ker me je strah, da mi dol pade, ko je taki živec, ko živo srebro Vidim, da danes ni blo nič z srečanjem, no pa drugič, ne? Vrtnica79 jaz, če grem en štok višje sem na mansardi, kjer pa mi noben ne bo skuhal kavice. Tak, da moram it nižje en štok dol, v kuhinjo Sem pa prej ja, ko sem še bila jaz v bloku tut tak hodla, v copatih na kavico. Pa nisem rabla niti it v drugo nadstropje, ker je bila sosedna vrata zraven mojih vrat doma moja najboljša prijateljica In se je ona tut od tam preselila oz. že 1 mesec pred mano tak, da zdaj pa ni več nobena tam