|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
7.10.2008 10:12:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Pa hitro, da ne bo sonce šlo drugam...user posted image

Bubi kolikor jaz vem je časovna omejitev do kdaj lahko daš vlogo za denar od občine...Se pa ne spomnim več ali je 3 ali 6 mesecev...Raje pojdi prej kot kasneje...

...6mesecev

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.10.2008 10:13:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

105 ojrov.

pri nas 125€

Neposredna povezava do sporočila: 677
7.10.2008 10:18:01   
gold fish
.... smo probali aspirator za nosuser posted image ...... je šlo ven....sicer še ne vse, ampak kar dosti.....

...sem včeraj vrnila tehtnico, ki sem imela sposojeno, pa mi je prinesel še aspirator ....

...mislim, da smo mi nekje okrog 4kg, dugački pa ful......ko ponedeljekuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.10.2008 10:19:32   
kekec in mojca
Da še z vami delim našo uro spolne vzgoje. Včeraj med kopanjem Kekec vpraša: "Mami, zakaj imamo moški jajčke?" Valda, meni nastane cmok v grlu, pa se zaderem: "Ati, pridi mi pomagat! Razloži mu!" Ati se pa zasmeje: "Ja, kaj je pa to kaj takega? Zato, da se praskamo po njih!" user posted image

Zdaj pa upam, da mali tega ne bo v vrtcu razložil. Itak vse pove, kaj se doma dogaja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 679
7.10.2008 10:21:36   
kekec in mojca
Gold fish, fiziološka nima kakšnega posebnega imena.

A aspirator si kupila kar Baby vac?

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.10.2008 11:02:59   
arabela*
user posted image ,naša Aneja pa je imela navado hodit atija špegat na wc,,pol pa je pri babici trosla vse svoje ugotovitveuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 681
7.10.2008 12:50:08   
*bubi*
.... sem sedaj kupila fiziološko Physiodose - 12 x po 5ml - samo to spet ni ta poceni varianta ne?

Te so meni fajn, ker so za dnevno porabo in se dajo zapret. Podobne so še od Nivee, jih je 18 not.

Od MB galenca pa so Kapljice za nos (20 mL plastenkica), te lahko P tudi na Rp piše!!! Ali pa pršilo za nos, je tudi fiziološka not.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 682
7.10.2008 20:50:49   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Da še z vami delim našo uro spolne vzgoje. Včeraj med kopanjem Kekec vpraša: "Mami, zakaj imamo moški jajčke?" Valda, meni nastane cmok v grlu, pa se zaderem: "Ati, pridi mi pomagat! Razloži mu!" Ati se pa zasmeje: "Ja, kaj je pa to kaj takega? Zato, da se praskamo po njih!" user posted image

Zdaj pa upam, da mali tega ne bo v vrtcu razložil. Itak vse pove, kaj se doma dogaja. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehehe...naj kar pove. Se še bojo tam malo smejali!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
7.10.2008 21:07:08   
kekec in mojca
Če slučajno katera ve za kakšne prostore za oddajo, najbolje kakšna dvorana najmanj 60 m2, dajte prosim javit. Štorklja jih išče, pa nič ne najdejo... mogoče jim lahko tako malo pomagamo, da se bodo spet začela srečanja mamic, ki dojijo...

Pa jaz bi rada šla na orientalske plese, če bi jih le imeli.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 684
8.10.2008 9:04:00   
trnuljčica
Kje v Mb ste kupile stekleni ribež. V mullerju ga nimajo. Vnavadnih trgovinah?

Neposredna povezava do sporočila: 685
8.10.2008 9:10:58   
kekec in mojca
Kaj pa Mercator? user posted image

A je stekleni ribež kaj boljši od jeklenega? Ne poznam, prvič slišim, da obstaja, zato sprašujem.

Sploh pa, ženske, a bomo spet začele z enkami zaradi čvekanja al kaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 686
8.10.2008 9:13:57   
koala
kekec in mojca, bojda je stekleni ribež boljši, ker kovinski baje vse vitamine uniči.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 687
8.10.2008 9:46:44   
Vrtnica79
Jutro, da nam malo dvignem povprečjeuser posted image ................

Pandica- malo pozno, pa vseeno. Jaz imam CD Zvončki ki ga je izdala Marta Zore. Gor so pesmice in pravjice, je ful zanimivo, že Lataša je to ful poslušala. Pa pravljice niso dolge tako da otroku ni tečno zraven. Ti priporočamuser posted image .
Za telefon pa kaj naj ti rečem, te je zdaj izučilouser posted image

K&M si me nasmejala o tisti prigodi o jajčkih. Jaz HB nimam teh problemov.

Frutka, ja te čisto razumem kako ti je bilo pri logopedu. Lataša je tudi nekaj prvih obiskov bila tam tiho kot miška, pa še ko jo je vprašala za ime je rekla da ne ve user posted image . Porem pa se je čez čas kar navadila in zdaj ni problema. Baje še malo in nebomo rabili več hodit. Katero logopedinjo pa imaš?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.10.2008 9:51:58   
koala
Vrtnica, vidve hodita k logopedu? Se mi je zdelo, da je zadnjič ko sem jo zadnjič vidla, ful lepo govorila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.10.2008 10:39:04   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Vrtnica, vidve hodita k logopedu? Se mi je zdelo, da je zadnjič ko sem jo zadnjič vidla, ful lepo govorila.

Ja, zaradi šumnikov. Pa včasih kar lepo pravilno vse pove, včasih pa jo odnese. Saj ni čudno ko pa samo melje, ni niti minute tiho.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.10.2008 10:45:41   
arabela*
k&m,ti si tud na štorkljo hodlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 691
8.10.2008 12:00:15   
gold fish

Gold fish, fiziološka nima kakšnega posebnega imena.

A aspirator si kupila kar Baby vac?

...ne nimam baby vac...ampak njihovo konkurencouser posted image ...

....sem imela sposojeno tehtnico od  ...baby-nega.si..., pa imajo tudi te aspiratorje.....

razlika med njima je v ceni...ta je 9,90€ + ščetka1,90€ , baby vay 12 oz. 13€ + 3€ poštnina  in v tem, da ta, ki ga imam jaz gre en del več narazen in se lažje umije......   drugače je enaka zadeva.....

Neposredna povezava do sporočila: 692
8.10.2008 15:21:19   
kekec in mojca
Gold fish, a mi prosim lahko daš njihovo internetno stran, da bom pri njih naročl? Neki moji znanki bom dala to za darilo ob rojstvu njenega otročka. 

Neposredna povezava do sporočila: 693
8.10.2008 15:26:16   
kekec in mojca
Eh, ni treba, sem še enkrat prebrala tvoje sporočilo in ugotovila, da si že dala naslov. user posted image To je pa takrat, ko nekam hitiš... in na pol vse skupaj prebereš.

Danes sem tako slabe volje... ma, nekaj so me gnjavli iz službe in mi ful ni fajn. Saj sem na porodniški vendar... user posted image Saj zadeva sploh ni bila tako huda, nekaj so iskali, ampak zgledalo je, kot da sem si sama to domov nesla. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
8.10.2008 16:33:20   
gold fish

Danes sem tako slabe volje... ma, nekaj so me gnjavli iz službe in mi ful ni fajn. Saj sem na porodniški vendar... user posted image Saj zadeva sploh ni bila tako huda, nekaj so iskali, ampak zgledalo je, kot da sem si sama to domov nesla. user posted image user posted image user posted image

....   ne sekiraj se.... mene so pri prvem pikecu klicali 14 dni po porodu, če pridem delat, da me rabijouser posted image ....klicala direktorica firme.....   Čestitke al pa klica ob rojstvu seveda ni bilo...., jaz tudi nisem šla delat (bi bila nora), pol so mi  pa še podaljšali porodniško in ko sem končno prišla nazaj v službo .......sem dala odpoved in šla drugamuser posted image  .......

Neposredna povezava do sporočila: 695
8.10.2008 19:23:42   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

k&m,ti si tud na štorkljo hodlauser posted image

Ja, ampak šla sem zdaj le enkrat, ko je sestra Ester imela predavanje o gosti hrani.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.10.2008 21:44:18   
frutka_
Vrtnica, no zdaj dobivam povrtane info da se veliko otrok pri obisku logopeda obnaša "hecno". user posted image Imela sva logopedinjo ga. Lavrinc. Zelo prijazan gospa. Res. Upam, da bo naslednjič boljše.
Tale Zvonček kompilacija je res super. Jaz sem jih imela v vrtcu. Ampak ne vem, če še jih lahko kupiš. Sicer pa so fajn otr. pesmice od R. Krajnčan, pa od Knjigobub CD, Melita Osojnik. Pa še veliko jih je, da ne bom komu krivice naredila.
KM, ne se jezit!

Neposredna povezava do sporočila: 697
8.10.2008 23:04:18   
*bubi*
Dober večer!

Katera je rekla, da bi rada bubija in bubiko videla? Sem končno pogruntala, kako lahko nekoga povabim k ogledu albuma user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.10.2008 23:16:43   
Vrtnica79
Jaz, jaz, prosimmmm............

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.10.2008 23:20:00   
Vrtnica79
Danes pa sta se mala Pandica(user posted image ) in Vana skupaj vozile po toboganu. Ej, kako sta uživale!

Pandica, kje si? A te je že sfalilo? Zala je verjetno tudi hitro omagala pol doma, ne? Vana je že pred 8 zaspala.

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?