|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
12.10.2008 21:23:34   
Janey
a katera ve kam je treba it po delovno knjižico?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 751
12.10.2008 22:40:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

pandica vse naj naj tvoji pikici.

Hvala user posted image   Sicer ima roj. dan v torek ( 14 ) ampak ga je danes že prvič praznovala, pol še seveda v torek glavna "čaga" in pol še z familijo spet naslednji vikedn v soboto tak, da bo kar 3 x praznovala čagatorca mala user posted image

Joj, pošiljam pikopoko user posted image   , da boste čimprej spet zdravi.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 752
12.10.2008 23:17:44   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

a katera ve kam je treba it po delovno knjižico?

Ja, še si bila prijavljena na borzi pol jo moraš it tja iskat.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 753
12.10.2008 23:19:30   
Pandica
K&M   user posted image   za tvoje velike in male Kekece user posted image , da bodo vsi čimprej spet zdravi user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.10.2008 8:16:10   
*bubi*
Pa kaj je zdaj to?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jakca, da se hitro pozdravi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.10.2008 10:00:24   
koala
Bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
13.10.2008 13:16:41   
arabela*
pozdravljene čvekiceuser posted image

za Tineta user posted image user posted image user posted image  upam da se pozdravite čimprej.

mi smo tud imeli Anejo nekaj bolano.Je iz sobote na nedeljo celo noč bruhala,včeraj pa je še vročino fasala,revica.
Danes zjutraj pa je bilo vredu.Tak da sem ji pustila,da gre z babico in Mariso na sprehod.Mislim,da ji ne bo škodilo,ko pa je tak lep sonček zunaj.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.10.2008 13:21:22 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 757
13.10.2008 13:21:59   
arabela*
Pa za Jakcauser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 758
13.10.2008 14:41:17   
kekec in mojca
Ma imamo mi neke bolančke tu na RR... Revčki.

user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakeca in Anejo, da se čimprej pozdravita. Moj tamali je že boljši, ta večji pa vedno slabši. user posted image

Bubi, tudi mi smo sprobali ringlšpile, pa bi rabli družbo... si znaš predstavljat, kako tečno je vozit avtomobilčke, če si sam na progi? user posted image user posted image user posted image user posted image Prava đeka sma bla!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 759
13.10.2008 14:42:10   
kekec in mojca
Pandica, pa ste pojedli torto al jo še boste?

14. je jutri, pa vama bom jutri, ko bo res stara 1 leto, čestitala!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 760
13.10.2008 23:05:59   
gold fish
....tud jaz želim vsem bolanim čim hitrejše okrevanjeuser posted image .....user posted image user posted image .......

Neposredna povezava do sporočila: 761
14.10.2008 9:29:45   
Vrtnica79
Vse naj naj Zali za 1. roj. dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 762
14.10.2008 10:20:53   
kekec in mojca
user posted image      ZALA, vse najboljše za 1. rojstni dan!  user posted image   user posted image

user posted image   user posted image    user posted image   user posted image  

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.10.2008 10:25:33   
arabela*
Vse najboljše Zaliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 764
14.10.2008 11:46:33   
willma
Prvo vsem lastnikom borečih se imunskih sistemov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še Zali user posted image user posted image user posted image user posted image in naj bo tvoj praznikuser posted image

Nam pa že skoraj več kot 14 dni gre večino samo po bregcu navzdol.
Smo mislili it v Radence, pa sta oba junior zbolela in nismo šli. Potem nam motor v avtu zruži, radiatorji odpovejo, (ene stvar raje nebi javno)... pa Liliino plišasto podganco sem zgubilauser posted image
Zdaj, ko smo brez avta in s kupom nepričakovanih stroškov so se mi pa še ostale zadevce zrušileuser posted image
Ah, smo pa zato živi, avto se še da popravit(čeprav se ne splačauser posted image ), denar pa bomo zaslužili user posted image
Pa sonček je, wiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
14.10.2008 12:38:55   
Vrtnica79
Oj, sem zjutraj bila bolj hitra. Zdaj imam malo več časa.

Vsem bolančkom da se čimprej pozdravijouser posted image !

Janey, mislim da del. knjižico dobiš na borzi.

Willma ajej, kaj pa te? Upam da bo konec z težavami. Pa glavno da se imate radi in ste skupaj. Drugo bo žeuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 766
14.10.2008 13:46:22   
koala
wilma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image

user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 767
14.10.2008 16:23:48   
*bubi*
Zala, vse najboljše!!!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 768
14.10.2008 22:04:33   
Janey
zala vse naj naj, danes zapravuser posted image user posted image

mi smo že bolše, činke vč ni, sma bla dans že na zraku

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 769
14.10.2008 22:33:46   
trnuljčica
Zala vse najboljše za prvi rojstni dan. Pošiljam ti poljubček od malega princa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolančkom pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 770
14.10.2008 23:00:57   
Čmrlika
Vse najlepše ob prvem rojstnem dnevu in veliko prijetnih trenutkov, smeheca in še naprej krasnega otroštva želimo mali Zali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nataša, Sašo in Taja

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 771
14.10.2008 23:24:03   
Pandica
Punce iskrena hvala  vsem za lepe želje ob rojstnem dnevu moje miške user posted image  
Full me je ganlo, ko ste se spomnile nanjo, nisem pričakovala toliko lepih voščil.
Itak sem že danes cel dan v nostalgiji, sem podoživljala porod user posted image   in zdaj nimamo več doma dojenčka ampak malčico user posted image
Skratka, današnji dan smo preživeli, dobila je ogromno daril, zdaj pa še imamo eno žurko med vikendom, v soboto tako, da upam, da bo vreme lepo in toplo, ker imamo v planu malo zunaj spečt na grilu. Pol pa res nehamo z praznovanjem Zalinega roj. dne, ker 3x pa bo dovolj, ne? user posted image user posted image
Pol pa še itak ima 20. okt. roj. dan moja sestra in 30. moja mami tak, da se bo "rajanje" do konec oktobra user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 772
14.10.2008 23:27:38   
Pandica
willma  user posted image  user posted image  user posted image  
Ne se sekirat imaš pa dva čudovita otročka user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 773
15.10.2008 7:55:05   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Kaj zdaj, ste zdravi, da se dobimo na kavi? Predlagam jutri (četrtek) pod Pohorjem ob 10.00  user posted image

To je pač predlog, lokacija se lahko spremeni po želji user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 774
15.10.2008 9:18:43   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro! user posted image

Kaj zdaj, ste zdravi, da se dobimo na kavi? Predlagam jutri (četrtek) pod Pohorjem ob 10.00  user posted image

To je pač predlog, lokacija se lahko spremeni po želji user posted image

če se bom lahko zmenila za avto z veseljem pridem

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?