Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ta naša žaba nam dela take preglavice ponoči. res ne vem več kaj še naj nardim, da bi spal. se zbuja na 5 min, včasih še manj. eh...
Nisem pa tukaj nič gledala da bi videla tvoj post
. Kaj pa ga te svira tvoj lump? Ga zobki mučijo?
za tvoji princeski.
na majčicah ne morem dohajat...sem včeraj komaj po dolgem času uspela nekaj jim povedat...pa album objavit...
Če se je pa pokakala, nasmehnila in sem jo hotela it previt, pa mi je na poti do previjalne (pot je dolga 5m) zaspala
? Vas nisem nič za nazaj brala.
in smo kupili drugega, nova že ne vem katera reklamacija je odprta, midva pa sva zadevo predala inšpekciji in drugim, ki se radi s tem ukvarjajo...
zdaj me je klicala iz baze kjer delam prakso za faks, da mi manjka še nekaj ur in da naj pridem in prej kot v sredo nimam avta in moram takrat, problem je tudi v tem da moram v sredo popoldan najkasneje oddat poročilo o praksi. mogoče lahko v četrtek samo nisem sigurna če imam avto