Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 19:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vedno v takem primeru napišem p.n. družina Novak.
|
|
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 19:25:06
|
|
|
|
Pikec
|
Jezusmarija a enostavno DRUŽINA NOVAK se pa ne da napisat? A je treba vse naštet? Jest zmeri pišem Družina Tapata, sploh tistim ki žvijo v izvenzakonski skupnosti z veseljem napišem Družina Tapata Patapata, skratka oba priimka. Najprej od koruza, pol pa še od koruze.
|
|
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 19:30:01
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Najprej od koruza, pol pa še od koruze. družina Koruznikovih tretji skedenj z leve 1000 Koruznidol
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 19:47:46
|
|
|
|
JAPE
|
Me zanima prav za to varjanto, ko našteješ vse člane družine. Al pa če sta samo zakonca. Koga najprej napišete, žensko ali moškega? Upam, da razumete vprašanje.
|
|
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 19:49:20
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE Me zanima prav za to varjanto, ko našteješ vse člane družine. Al pa če sta samo zakonca. Koga najprej napišete, žensko ali moškega? Upam, da razumete vprašanje. g odvisno koga bolj poznam... če je ona moja kolegica, on pa priženjen kolega, poj njo napišem prvo...
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 19:49:35
|
|
|
|
Pikec
|
Če me spomin ne vara je naprej Ga. in G. Tapata.
|
|
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 20:03:32
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Če me spomin ne vara je naprej Ga. in G. Tapata. A ni G. in Ga.?
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 21:07:43
|
|
|
|
amaya
|
valda žensko
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 21:30:17
|
|
|
|
Freycha
|
amaya ti se pa sam režiš ko počena non stop mal si mi že sumljiva
|
|
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 22:05:09
|
|
|
|
amaya
|
ja, danes se mi dogaja.... me vse žgečka
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 22:05:32
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya ja, danes se mi dogaja.... me vse žgečka
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 22:08:00
|
|
|
|
amaya
|
vidiš tudi Hmmm se danes dogaja.....verjetno tudi njo vse žgečka
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 22:19:12
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya vidiš tudi Hmmm se danes dogaja.....verjetno tudi njo vse žgečka Točno! Le kdo me žgečka.
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 22:26:25
|
|
|
|
amaya
|
ja to pa upam, da maš kakšnega zraven. Moj ravno ni danes ne vem kako dosegljiv. Tako milo me je gledal: jaz bi se malo igral....ampak ne z mano.....zdej pa tam neke vojake po pC strelja
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 22:34:51
|
|
|
|
hmm...
|
Moj je pa dans na neki žurki pa me od tam z sms-i žgečka.
|
|
|
RE: Kako pravilno nasloviti? 22.7.2008 22:36:26
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Moj je pa dans na neki žurki pa me od tam z sms-i žgečka. pa huda žurka je to
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
imeErinIme Nastja vam je boljdekliško ime (
84%)

moško ime (
5%)

ime za oba spola (
11%)
Število vseh glasov: 309Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!