Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Refleksoterapija v nosečnosti ? 23.7.2008 13:21:57
Lorencia
Zanimajo me vaše izkušnje oz mnenja o masaži stopal ( refleksoterapija ) v času nosečnosti. Če pogledate na internetu je toliko si naspotujočih informacij, da spploh ne morem verjeti.
Določeni mediji strogo odsvetujejo masažo stopal v nosečnosti...medtem ko jo drugi spet zelo priporočajo. Vaše izkušnje, nasveti ?
RE: Refleksoterapija v nosečnosti ? 29.7.2008 9:11:13
T.A.T
Tudi mene to zanima...kajti tudi v reviji nosečnost je ta članek(kao da toplo priporočajo), celo slikica stopal je zraven in točk kje moreš masirat!! Jaz mislim da ne more škodit(prej je možno da pomaga ne)...