|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 14:49:51   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Meni je po CR prinesla otroka dojit, je stala ob postelji, ga imela v naročju in mi rekla, naj se obrnem na bok. Ko sem se začela obračati (mukoma, ker to res svinsko boli), je rekla: Pa hitro, nimam časa ves dan čakat!


user posted image

jah sej pri meni je bilo podobno....po porodu so me morale s posteljo vred iz porodne v sobo pripeljat, mi je pripeljala otroka, zaprla vrata in pred tem še rekla....:dejte javit, ko boste lulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bolu je njej đoka, če bom lahko tega otroka sploh primla ali ne. Dobro, da je bil moj z mano, da mi je pomaga, ker sem imela tako rit, kot bi me konj nategnu



amaya zato pa se na daleč izogibam te P, kjer si ti rodila.user posted image   Sem že slišala take štorije.


ja pa kam naj bi šla. Samo PO mi ostane, G pa imam tu v Izoli....drugič bom kr doma....sej je isto user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 14:51:41   
Naja30
user posted image  Sej vem, sej vem.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 15:28:08   
CUKRČEK
Ko sem se trudila za prvo nosečnost mi je G rekel, da sem predebela, da bi sploh lahko zanoosila. Ko sem prav kmalu po tistem zanosila mi je pa rekel, da če se v nosečnosti slučajno kaj zredim, da otrok ne bo preživeluser posted image Idiot!! Pa sem imela prav lepo nosečnost brez težav in rodila sem popolnoma zdravega otroka.

V drugo sem zamenjala G...pa tudi ne bi si več dovolila takoh izjav.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 17:25:46   
Anonimen
Jaz sem bila prisotna pri enem porodu v Mariborski porodnišnici in je sestra natulila porodnico, (ker je pač spuščala krike) naj ne RENČI! Jaz sem bila čisto iz sebe, ko sem to slišala in nisem mogla verjet, da je sploh kaj takega rekla. Upam, da ne bo ta moja babica, ko bom rodila, ker kr pobegnem ven iz porodnišnice.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 17:53:53   
urska25
To sem se nasmejala. Zanimive izjave. Jaz v prvi nosečnosti nisem imela nobenih problemov z zdravstvenim osebjem.

Lahko pa povem da ko sem bila jaz v porodni ,se je ena ženska res drla kot žival. Pa ne zamerit,sam res se je drla in babice so ful grdo delale z njo prav zaradi tega. Dobila je kr neki takih izjav. No in ko sem jo poslušala kako uro, mi je čist spipal in sem se jaz rekla da naj ji rečejo da zdaj pa naj utihne,ker drugač bom vstala in jo za bučo vrezala.

No zdaj sem v drugo na koncu in tudi še ni bilo nobene grde izjave. Upam pa da bo tokrat večji mmir v porodni.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 20:11:13   
NaTaŠa*
Ojla

Najprej takole: če ne more delat z majhnimo otroki (beri: v porodnišnici) naj si najde delo nek drugje kjer ne bo nobenga dretja oz. nobene galame- sam to bo težko.
Sem tud sama zdr.delavc pa ne dajem nevem kakšnih glupih izjav. V določenem trenutku si pač tiho oz. se ugrizneš v jezik.

Pri meni je bila fora pri dojenju.
Ker imam udrte bradavice sem mogla uporabljat nastavk. Sam mi ni velilk pomagal ker je bila user posted image lena in ni hotla potegnt. In na dan odhoda domov pride ena sestra v sobo in prav da je včasih treba uporabt mal spretnost rok. S tem je misla da nj bi mal stiskala dojko da mlek začne tečt. K sm ji rekla da sj to pa že cel cajt delam me pogleda in reča japa jade. Na koncu mi je rekla sj vem da mlade mamice nočjo dojit zato da jim ostanejo velika prsa.
To bo ja. Dojila sem en mesec pa še to komaj pa mi prsa niso ostala velika ampak so šla v prvotno stanje.

Aja, pa še mojmu je šla pravt kao kako nj bi jest dojilauser posted image . To bo ja kukr da bo on dojiu in ne jest.

V porodni sem mela pa res dobro babci tko da ji lohka rečem sam hvala, je pa nakonc pršla ena sestra mal pogledat (ker je blo to ponoč k sem jest rodila in ni bilo velik dela) z eno neumno neumesno foro sem mela lih popadek in sem jo med popadkom tko napizdiuser posted image da je babca rekla da med popadkom pa nesmen govort uno sestro je pa vn poslala.

LP


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 20:39:36   
*nina*
ko sem prvič zanosila, sem v 5t začela krvaveti, pa sem šla hitro v bolnico v celje (bila je sobota), pa me je dežurna g pregledala in rekla : ja, tole bo šlo naprej v roku enega tedna bote imeli ss, pa sej vrjetno itak ni bilo načrtovano.
jaz pa sem lahko samo rekla, da je bilo načrtovano in sem šla ven.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 21:06:03   
blaža
Meni, ko sem imela ss in me je ena sestra peljala v operacijsko  posmehljivo reče, da kaj pa jaz jočem, a me je mogoče strah?! ( zgledam precej mlada kljub temu, da imam skoraj trideset let , pa je verjetno mislila, da sem zanosila na rave partyu) Pa ji odgovorim, da me ni strah, da mi je odmrl otroček in pol je debelo pogledala in mi z zeleno rjuho cel cajt brisala solze.
Drugače jaz slabih izkušenj v porodnišnici Izola nisem imela in zato, sem obakrat rodila tam. Sem pa po drugem porodu doživela tole, oziroma ne jaz ampak moja soseda, ki je rodila en dan za mano. res ni imela sreče stem, ki od kar je prišla iz porodne, se ji je ta mala cel čas drla, in noben ji ni pršu pomagat. Še ko je kaka sestra pršla je rekla , na prsa, na prsa, ampak mala je bla cela znervirana in po šestih urah joka, tudi njena mamica. Jaz sem ji probala dat kakšen nasvet , pa ni pomagalo, ker je otrok čutil mamino stisko in se je še bolj drl. Ponoči sem ji jaz pozvonila, da je pršla sestra in sem ji rekla, da naj ubogi ženski malo pomagajo.Pa se obrne k moji sosedi in ji reče, da naj se nikar ne sekira, da če njen otrok joče in se soseda pritožuje?! Pa sem ji samo hotla pomagat, res. Pol je ta mali prinesla glukozo in ji celo šprico naenkrat všprica, da je mala pol vse zbruhala, pa tako grobo je blo za videt, da če bi bil otrok moj, bi se kar skregala z njo. Pol, ki ni blo druge, so ji jo odpeljali za čez noč in ta mala je čudežno nehala jokat in je zaspala, pa so rekle mamici: A vidite, samo proč smo jo peljali od mamice, pa je mir.
Pri ta prvem otroku, pa mi ga je sestra hotla previt, pa sem rekl, da bom sama in mi je arogantno rekla, da prav, če pa vse znam,, jaz pa njej, da bom jaz previjala, ona pa mi bo pokazala.Ne maram se kregat, pustim se pa tudi ne.
Drugače pa sta bla oba moja poroda čudovita izkušnja in vedno dobri ekipi, ki sta mi pomagali , da sem čim prej rodila.user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 21:34:43   
Gina
Neprimerne (nestrokovne) izjave G na Lj. urgenci: Vašemu otroku ne bije srček, treba bo na čiščenje. (Otrok je bil kasneje normalno donošen in z njim ni bilo nič narobe)

Neprimerne izjave sester v Lj. porodnišnici po tem, ko sem imela celo noč popadke - nič spala, cel dan rojevala - seveda še vedno nič spala, bila ves čas brez vsake hrane, šivana kolikor si sploh lahko šivan, ker otrok ni normalno ležal, otrok se je pa ko sva prišla na oddelek že vsaj tri ure non stop drl medtem ko sem ga probala nafutrat, potem sem pa hodila gor in dol z njim in še sama jokala zraven od utrujenosti in vsega hudega, ter končno prosila, če ga lahko odpeljejo: A vi ga kar dali v našo oskrbo, ja kakšna mati pa ste, da bi se ga že prvi dan radi znebili!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 21:44:46   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Neprimerne (nestrokovne) izjave G na Lj. urgenci: Vašemu otroku ne bije srček, treba bo na čiščenje. (Otrok je bil kasneje normalno donošen in z njim ni bilo nič narobe)

Neprimerne izjave sester v Lj. porodnišnici po tem, ko sem imela celo noč popadke - nič spala, cel dan rojevala - seveda še vedno nič spala, bila ves čas brez vsake hrane, šivana kolikor si sploh lahko šivan, ker otrok ni normalno ležal, otrok se je pa ko sva prišla na oddelek že vsaj tri ure non stop drl medtem ko sem ga probala nafutrat, potem sem pa hodila gor in dol z njim in še sama jokala zraven od utrujenosti in vsega hudega, ter končno prosila, če ga lahko odpeljejo: A vi ga kar dali v našo oskrbo, ja kakšna mati pa ste, da bi se ga že prvi dan radi znebili!


Komentar na podčrtano:
zato sem pa jaz zahtevala nadstandardno sobo, ki sem jo z vsemi mukami komaj dobila...pa še plačala! Nadstandardno pa zato, ker je bil moj user posted image z mano in mi je ponoči pomagal, ker jaz se nisem mogla niti dvignit za it na WC. Pa mi ga je on pristavljal. Zjutraj pa v službo. Joj, kako ga imam rada user posted image

Komentar na oddebeljeno: no comment, pa sej ne moreš verjet. Pa to niti v zaporu ne butnejo ven.....jaz bi ga terala tam kjer me je tisti dan najbolj bolelo user posted image




_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 21:48:18   
Mišni
Pol, ki ni blo druge, so ji jo odpeljali za čez noč in ta mala je čudežno nehala jokat in je zaspala, pa so rekle mamici: A vidite, samo proč smo jo peljali od mamice, pa je mir.


O jezus kristus! Pa to so prav žleht ali kaj.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
24.7.2008 21:50:33   
Kaja30
IZVIRNO SPOROČILO: amaya 

Komentar na oddebeljeno: no comment, pa sej ne moreš verjet. Pa to niti v zaporu ne butnejo ven.....jaz bi ga terala tam kjer me je tisti dan najbolj bolelo user posted image



Smešno, ampak resnično! user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
25.7.2008 10:59:19   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: Volga



Meni je po CR prinesla otroka dojit, je stala ob postelji, ga imela v naročju in mi rekla, naj se obrnem na bok. Ko sem se začela obračati (mukoma, ker to res svinsko boli), je rekla: Pa hitro, nimam časa ves dan čakat!


oprosti, ampak moram user posted image  si te v živo predstavljam.


Mislm haloo, to NI smešno, res ne, za popuser posted image pa kaj si misli baba da je, o ja še kako bo čakla, naj si pa ure štepauser posted image



< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.7.2008 11:00:21 >

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
25.7.2008 12:50:41   
mišk
Amaya: Ampak tista primerjeva, kot bi te konj nategnu, pa je za poscat smešna!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej vem, da tebi takrat ni bilo, ampak res si dala dobro primerjavo!user posted image

Ko je meni user posted image  v porodnišnica jokala kot nora od lakote, pa se ni hotla dojit (ker so jo ponoči fotrali z glukozo po flaški user posted image ), mi je sestra rekla, da kakšna mama pa sem, če ne znam svojga otroka potolažit!! Pa da se z mano sploh ne bo več ukvarjala, ker se nič ne trudim, da je škoda časa zame... Jst sem bla pa že čist fertik od histeričnega joka, posiljevanja z dojenjem, očitkov,... Pa sem se resnično trudla...user posted image  To je bil edini - v vsej moji nosečnosti.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: grde izjave zdravstvenega osebja
25.7.2008 13:13:27   
Majuska
No jaz sem danes doživela neprijetno presenečenje na pregledu, ko je bila v ambulanti ena tečna starejša medicinska sestra. Meni sicer ni težila, čeprav mi je oponesla da sem pozna (naročena sem bila ob 8.35, laboratorij pa odprejo 5 minut pred tem in jaz rabim urinske izvide za pregled - in kako naj človek to opravi, če te tako zgoraj naročijo?).

Je pa gospe za mano težila, da jo že vse dopoldne kliče, češ da je ni bilo v čakalnici. Pa dobro vem, da je bila pred menoj v čakalnici z družinico, skoraj sta se skregali. Ne vem zakaj hočejo imeti sestre za vsako ceno prav, teta je pametovala 100 na uro in je šla tudi meni že pošteno na živce.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?