Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. KOnec koncev itak lahko samo zaupaš ali pa daš testirat v laboratorij (nimam pa pojma, kje pri nas to delajo). mogoče že kaj ugotoviš po njegovi reakciji, ko mu omeniš testiranje... če bo za, potem verjetno ni on, če bo užaljen, je lahko oboje, če ne bo za za nič na svetu, potem pa je res sumljivo...
. Jaz mam res čisto drugače postavljene zadeve: borila bi se za nekoga, ki ga imam rada in ima mene še rad, me ne ponižuje in se je pripravljen potrudit za naju in ni ne meni ne mojim ljubim naredil nič nedopustljivega, (recimo pretepel otroka, mi grozil, da me bo ubil in podobno, bil zasvojen in se ne hotel it zdravit...) pa rinka in otroci gor ali dol. Seveda se še bolj potrudiš, če so vpleteni otroci, vendar pa ima vse svoje meje - in pri meni so pač pri grožnjah z umorom, ne pa pri enem blesavem skoku čez plot, za katerega sploh ne veš, če je res bil...
Ja čigav bo pa ovitek kondoma, če ne njegov?! Ali je tvoj ali njegov; sama pa že veš v kaj verjameš