Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pridem tja pa stojijo že na hodniku,sem se ozrla še v čakalnico,pa vidim,da je blo vse polno.Smo se kar obrnile nazaj v avto in smo šli v Merkator,iskat te žabice,...nikjer jih nisem dobila,sem šla nazadnje v Calzedonio in sem ji vzela tam troje. Dobre bodo dokler ne grem v Ljubljano.
ja ne vem, kaj se dogaja,da je toliko bolanih.Pri nas v vrtcu je kar precej otrok ostalo doma zaradi vročine. Vsi imajo vročino in nič drugega. Tako je tudi pri nas. Vročina( ne pretirano visoka) in malce teče iz noska. Je pa problem pri hrani, ker nočeta jest. Alexu hodijo ven trojke ampak pri NIku ne vem kaj bi bilo-mogoče grlo???
. Jutri bom klicala P, da greva na kontrolo in jo bom prosla, če sva lahko še kar celi teden doma, da ja gre ves virus stran. Upam da mi bo ugodila.