asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ma pomoje dopoldan ni komarjev mene ne pikajo tako da ne vem... nič novega, redni servis Optimist Mene zjutraj na vse zgodaj popikajo v kopalnici ko se stuširam, potem dobim naslednjo rundo v avtu (se vedno kakšen skrije) in na koncu še v službi, ker odprem okno, da se prezrači tako, da o komarjih raje ne bi. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Ja, sem tudi jaz te naročila. Dej, drugič ko ti naročaš mi javi, mogoče bom tudi jaz še kakšne, če bodo v redu. ma jaz jih kar preko ene posrednice naročim, pa še vedno se splača ...ja no, vsaj upam, kolko pa si ti plčala za par????? Po kakšni ceni, če smem vprašat Jaz sem imela tudi priliko za 15€ preko posrednice in sem na koncu ugotovila, da se mi več splača, da se sama zezam z naročilo (vsaj upam...). ma ja sej vem da bi jih manj plačala, ma kaj ko nimam kreditne kartice... Sej niti jaz nimam kreditne kartice, jo ima dragi No, ti bom znala povedat kakšna cena bo. Bom vidla, če bo kaj carine in davka Ne vem no, če ni tega dam za en par okrog 10€ s poštnino, za dva okrog 17€... Naslednji nakup imam v planu Crocske z mucko Joj, tej spletni nakupi... res je bolše ne imet kartice. Helenav, lepe slikice... Grem v lepši položaj, ker tu na stolu me vse boli... Lahko noč
< Sporočilo je popravil asso -- 29.8.2008 21:33:53 >