melaverde
|
ciaooo po pravici me je prav sram kaj pisat, ki sem že čisto out...ma res mi ne znese več RRjat domov pridemo okoli 16:30 in Val je takoj v elementu...ponavadi greva ven, ker naš tata dela okoli hiše in Val je najraje okoli njega, karjole,... Vrtec, ma presenetljivo super že dva dni niti ne joče zjutraj, se je pa začela jokat vzgojiteljica si predstavljate mojega zaspanjuha, ki že nosi podpise domov (ne dobesedno) včeraj je rekel nono, da se je vzgojiteljica potožla, da je sicer ful priden ampak trmari in noče sedet za mizo za piko na i je tudi nono težil, da se noče obut, oblečt in noče dat rokice...e vaiiiiii, se je začelo !!! zajtrki, pri nas je tudi pestro...Val je v glavnem tekoče in mlečno (riž na mleku, polento v mleku, gres), zraven pa dobijo še kruh in salamo, marmelado,... mi smo vključeni v program zdrav vrtec tako da paštet, hrenovk,..ne dobijo majrim, za kosilo (ti sufliram včerajšnje)... brokoli, cvetača in krompir v pečici + malo sira naribaš gor (da ti I slučajno ne bi dal mira ), pa dva zrezka na lešo (bi rekel zrak) povej recept ???????????????? thaiss, ja drugič imej telefon pri sebi in boš pohajala v družbi lahko bi prišla tudi en điret na hrib po svež zrak asso, kaj ni bila napovedana fešta za cesto v naših krajih????? kake info mi daješ??? grem na wc...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|