dskubin
|
dskubin tvoje fante srečam vsako jutro, kje se ti skrivaš??? Jaz sem takrat že na tretjini šihta Si me spraševala tudi za številke škornjev za dež, ma zdej vidim, da itak ne rabiš več. Sej tudi drugače ti ne bi prišle prav, ker imam 21, 22, .. - upam, da bojo Diti kašne prav, da ne bom mogla še tega kupovat. birba - okužiš se res lahko kjerkoli, samo eni starši so pa res za jih poslat še h kašnemu dopolnilnemu pouku. Jaz grem velikokrat al v eno al drugo Birbo, pa na igrala v Lucijo, Koper, ker vsaj malo mira pa le imam tam - mislim, sej morem skoz laufat pa oči metat na vse strani, samo vsaj joka pa kričanja in prepiranja ni. Smo pa z mojim res velikokrat zastonjski animatorji tudi drugim otrokom . No, kaj sem hotla rečt - je bla zadnjič ena mamica z majhnim otrokom v vozičku v taspodnji Birbi in razlaga veselo drugim nonicam kako da je glupa dohtrca v Izoli - da je rekla da je otrok bolan, ampak za zdravila da pa še ni. In pol da ga bo peljala k dežurnemu. Mislim, ne vem kdo je tle glup, ampak otrok je bil očitno dovolj zdrav za v Birbo med druge otroke, da je lažje dočakal dežurnega Sem prav odvlekla moje stran... Sej nič ne rečem, tudi mi gremo tudi bolni in kašljajoči ven, če nimamo vročine in je lepo vreme - ma sigurno ne med druge otroke. Kvečjemu okrog bajte in malo po ulici, glih da se prezračimo. Vreme je bljak in jaz moram peglat - je stanje že kritično - sem včeraj zvečer speglala vsakemu po 1 majčko za danes