Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Kje pa e naša Tatjanca?
Jaz sem takrat že na tretjini šihta
. No, kaj sem hotla rečt - je bla zadnjič ena mamica z majhnim otrokom v vozičku v taspodnji Birbi in razlaga veselo drugim nonicam kako da je glupa dohtrca v Izoli - da je rekla da je otrok bolan, ampak za zdravila da pa še ni. In pol da ga bo peljala k dežurnemu. Mislim, ne vem kdo je tle glup, ampak otrok je bil očitno dovolj zdrav za v Birbo med druge otroke, da je lažje dočakal dežurnega
Sem prav odvlekla moje stran... Sej nič ne rečem, tudi mi gremo tudi bolni in kašljajoči ven, če nimamo vročine in je lepo vreme - ma sigurno ne med druge otroke. Kvečjemu okrog bajte in malo po ulici, glih da se prezračimo.
Sem prav ponosna sama nase, ker sem vse speglala in vse tudi pospravla. Ponavadi se mi po peglanju ne gleda več cunj in pole lepo spet un speglan kup zložim v škaf, kjer počaka do naslednjega dne
Al zvečer, največkrat pa še celo zjutraj. Kot da še nimamo dost gužve se od doma spravt!!!