Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:04:06
|
|
|
|
Anonimen
|
pardon, komad
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:07:47
|
|
|
|
Zamima
|
mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:08:30
|
|
|
|
Šarki
|
zakaj maš pa ti fantovski znak zraven imena, ne punčovski??
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:09:16
|
|
|
|
hmm...
|
Eh, nezna spremenit.
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:10:16
|
|
|
|
Zamima
|
punčkovski?
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala pol gre tebi trenutno ta komad po glavi: ...tralala...teta luna prikima, se zasmeji...pogasili smo vse luči, da naša Rosalie lahko zaspi...Pa naj zaspi..lalala..
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:13:16
|
|
|
|
Šarki
|
a si ti dons mal pesniško udarjena??
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:15:23
|
|
|
|
Zamima
|
, no, saj v resnici je Zala , samo Rosalie je tak pravljično, pa sem to danes nekje prebrala pa tak lepo zveni
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:15:53
|
|
|
|
Zamima
|
pobrala ne prebrala
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:35:57
|
|
|
|
TAŠKI
|
oj,evo malo čveka pred spanjem,kaj dogaja?
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:36:44
|
|
|
|
TAŠKI
|
Hud avatar!
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAŠKI Hud avatar! a tvoj? Ja, dobr je ni kej
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:47:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala A ima še katera podoben problem? Moj mali je tut čist out. Že cel dan in prejšnjo noč se borimo s spanjem oz. NEspanjem
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Zamima mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala A ima še katera podoben problem? Moj mali je tut čist out. Že cel dan in prejšnjo noč se borimo s spanjem oz. NEspanjem imamo ja. Sem bila dons na šihtu s krvavimi očmi, ampak jz krivim zobke - ji rasteta obe petici zgoraj.
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:51:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
jst pa koledar preučujem- trenutno je kriva luna, jutri je en krajec narisan
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 20:57:53
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Zamima mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala A ima še katera podoben problem? Moj mali je tut čist out. Že cel dan in prejšnjo noč se borimo s spanjem oz. NEspanjem oja, mi imamo tako stanje že skoraj 2 meseca . Jaz tudi upam, da so petkice, ampak kaj pa vem
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
nč, čveke, jz si grem noge pobrit pol pa spat Lahko noč
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:04:25
|
|
|
|
Freycha
|
mater, to pa je bila dolga debata in predvsem težka
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:05:36
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Zamima mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala A ima še katera podoben problem? Moj mali je tut čist out. Že cel dan in prejšnjo noč se borimo s spanjem oz. NEspanjem evo še ena...kr meša se mi danes...pa še sama sem cela gnila, ker sem se nalezla nekega hudiča
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:06:20
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda nč, čveke, jz si grem noge pobrit pol pa spat Lahko noč ma kaj boš brila...pusti da malo žgečka
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:09:14
|
|
|
|
alička
|
Še ena, ki še vedno čaka, da otrok zaspi ... mogoče pa bo je že dve minuti tišina v sobi.
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:10:17
|
|
|
|
Freycha
|
naša je pa danes čisto brez oglašanja zaspala sej, jaz grem pa počasi tudi proti postelji malo knjigo brat, potem pa pančkat
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:13:48
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Zamima mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala A ima še katera podoben problem? Moj mali je tut čist out. Že cel dan in prejšnjo noč se borimo s spanjem oz. NEspanjem moj tuuuddd na 3 sekunde in četrt... ga matra zob , potem pa pleše po postelji, pa z glavo naprej pa rito v zrak, pa dudo not, pa ven, pa flašo levo, desno (vodo, mleka še povoha ne) mah sej bo, nej mu bo, ko je prvič takšen
|
|
|
|
|
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:16:09
|
|
|
|
amaya
|
Ma jaz ne vem kaj je...al je kakšna luna v điru, al se kakšni planeti premikajo, ali je to zaradi vročine, al pa kr tako....
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?