|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Igrača traktor Tom-Kje? 7.8.2008 19:29:04
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem jih zadnjič videla v varaždinu v kauflandu - take plišaste, pri nas jih pa nisem nikjer zasledila
|
|
|
RE: Igrača traktor Tom-Kje? 7.8.2008 20:07:13
|
|
|
|
A.J.
|
Mi smo jih kupili v Direndaju, pa svoj čas jih je imel tudi Petrol... Lp A
|
|
|
|
|
RE: Igrača traktor Tom-Kje? 7.8.2008 22:21:43
|
|
|
|
sončnica13
|
Ne plišastega, takega sva mislila se ga dobi kje v Kranju? Mogoče baby center,.... Pa hvala za odgovore!
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 7.8.2008 22:23:36 >
|
|
|
|
|
RE: Igrača traktor Tom-Kje? 7.8.2008 22:22:21
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: A.J. Mi smo jih kupili v Direndaju, pa svoj čas jih je imel tudi Petrol... Lp A Plišastega, ali takega kot sem ga nalimala?
|
|
|
|
|
RE: Igrača traktor Tom-Kje? 17.8.2008 9:24:45
|
|
|
|
trijerazbojniki
|
Jaz imam doma cel komplet: traktor s priključki, toma in deklico, kravo, ovco, psa inmačko, ograjo.... Če bi želeli, se oglasite na mail trijerazbojniki@gmail.com Cena po dogovoru...zgolj informativno, da je bil nov kpl 38€.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki6 dejavnosti, ki otrokom res koristijoVčasih otroci ne potrebujejo dragih igrač in natrpanih urnikov, ampak čas, svobodo in prostor za raziskovanje. Oglej si ...
Manj sveč, več toplineOb 1. novembru se pokopališča spremenijo v morje luči. Toda vsaka sveča pušča sled v naravi. Namesto desetih svečk lahko...
Zadnje s foruma
Kupovanje hraneMichonne RRKje kupite večino hrane?V trgovinah (
85%)

Na tržnici (
0%)

Pri kmetih (
8%)

Pridelamo sami (
8%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!