|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi znaki nosečnosti
21.8.2008 18:48:22   
Anonimen
Ko sva prvič načrtovala nosečnost nama je ratalo prvi mesec in sedaj imamo dobri dve leti starega fantka. Nosečnost je potekala super, skoraj nič slabosti, do 7. meseca skoraj nisem vedela, da sem noseča.
Sedaj sva se odločila za drugega otroka. Prepričana sva, da v drugo pač ne more ratat takoj, ker bi verjetno bil to že skoraj fenomen, da bi dvakrat ratalo v prvo. V času ovulacije sva bila sicer pridna, a brez večjega upanja, da bo že takoj kaj. Teden dni po tem sem začutila zvečer nenadno slabost, drugi dan so me začela bolet prsa in občasno še vedno čutim slabost in tudi bolečino v želodcu, predsem zvečer. Danes ponoči sem se zbudila, ker me je bolel levi jajčnik, kmalu je ponehalo, a danes me že cel dan pika v jajčnikih in ker je večer čutim tudi že rahlo slabino in bolečino v želodcu. Do predvidene menstruacije je še en teden zato kar ne morem verjet, da bi že lahko občutila kakšne znake. Mislite, da je možno, da znake nosečnosti občutiš že tako zgodaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi znaki nosečnosti
21.8.2008 19:28:21   
Anonimen
Jah jaz sem zelo zgodaj občutila slabost in to, samo takrat še nisem vedela, da je to zaradi nosečnosti, ker pač nisva ravno planirala najine pikice ... pač kmalu po tem, ko naj bi midva to spedenala, sva šla za vikend na Otočec. Cel vikend mi je bilo nekaj slabo in malo me je bolela glava no in v paketu je bilo tudi kopanje v zaprtem bazenu in samo da sem pomislila na tisto soparo in klor, se mi je kar obračat začelo. No in kak dober teden po tem ko sva prišla domov naj bi dobila M, pa je ni bilo, samo ker moja M pride na +-3 dni, se nisem kaj preveč obremenjevala, samo ko je pa po enem tednu še ni bilo sem pa le stopila po CB in pokazali sta se dve črtici ... no in potem sprva šok, nato pa neizmerno veselje in solze sreče mojega dragega!
Aja pa 2x v prvo je ratalo tudi sestri od mojega ... tut ona ni mogla verjet, sploh ker se danes toliko parov tako dolgo trudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prvi znaki nosečnosti
21.8.2008 20:07:53   
blaža
Ja lahko že imaš znake. jaz sem jih obakrat imela ful zgodaj in obstaja možnost, da ti bo tudi test že pokazal,če si, ma rajši počakaj do dneva ko naj bi imela menstruacijo. Velikokrat lahko gre še preden sploh izveš, da si bila noseča in misliš, da je pač prišla menstruacija. Meni se je to dvakrat zgodilo, da je blo, pa je pol šlo z menstruacijo in bi si lahko kej prišparala, če ne bi bila tako neučakana.
No pa vso srečo ti želim in držim pesti, da si noseča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prvi znaki nosečnosti
21.8.2008 21:15:52   
MAŠKA
Jaz sem v drugi nosečnosti ravno v takšnem času posumila, da sem noseča. In čisto možno je, da si noseča in da so to že znaki. Držim pesti da je in da se tudi srečno konča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prvi znaki nosečnosti
22.8.2008 7:39:50   
janapan
držim pesti....lahko da si noseča ali pač je samo psiha...takoj ko bo mogoče naredi test in ne obremenjuj se preveč ker nima smisla, mesec preden sem zanosila sem imela podobne občutke kot si jih opisala ti ap sem vseeno dobila user posted image ...pač nisem bila noseča, naslednji mesec pa nisem imela prav nobenega znaka razen user posted image  ni prišla in glej ga zlomka danes ima naša malčica 14 mesecev ; )

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prvi znaki nosečnosti
22.8.2008 16:50:08   
smuki
Ojla!
Tudi jaz imam še en teden do M, pa sem že od včeraj moje telo tako čudno vede. Dobila sem bel tok, tako, da me pošteno moti (ponavadi ga nimam, zato tudi nimam navade uporabljat dnevne vložke, danes pa brez njega ne morem bit).
Dopoldan mi je bilo tako čudno v želodcu - kar mal slabo. Na malci mi je blazno smrdela kumarična solata, sodelavca, ki se ne umiva pogosto sem ob prihodu v službo zavohala že na stopnišču. Občasno me špikne v jajčnikih, pa tako sem utrujena, da sem cel dan zehala in komaj bila zbrana.
Aja pa še to... včeraj zjutraj sem se zbudila z bolečim grlom, danes mam pa zaštopan nos.
Zdej al bom zbolela... al je spet samo psiha, al pa se kaj drugega kuha v meni...
Upam na zadnje user posted image .

Tako, da je tu še ena, ki bo cel teden v dvomih kaj je to... user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prvi znaki nosečnosti
23.8.2008 14:55:51   
Anonimen
Smuki, upam, da bova čez nekaj dni obe zagledali željen plusek, čeprav priznam, da se dnevi kar vlečejo do takrat. Upam, da ne bom razočarana.

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prvi znaki nosečnosti
23.8.2008 16:03:45   
little angel
no pa se ena taka tukaj ki ma en teden pred M znake.... zelo me bolijo bradavicke.... 2 dni nazaj je blo cisto rahla zdaj pa ze kr fajn bolijo... to se mi ni se nikoli zgodilo.... lahko da je posledica klomifena lahko pa da sem user posted image bomo vidli cez en teden...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prvi znaki nosečnosti
23.8.2008 17:16:54   
Summer76
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

sodelavca, ki se ne umiva pogosto sem ob prihodu v službo zavohala že na stopnišču.


A je to res lahko znak nosečnosti??
Ker danes zjutraj ko sem se usedla v avto sem rekla fantu da mi smrdi, pa me je samo začudnjeno pogledal in vprašal 'Kako ti lahko smrdim če sem pa ravnokar prišel izpod tuša??' Ja ne vem no, sicer pa mu nisem nič več komentirala samo okno sem si malce odprla na svoji strani. user posted image

Sicer mi pa user posted image 3 dni zamuja in te 3 dni me pošteno špika v obeh jajčnikih, ampak podobno sem imela že pred kakim  letom pa mi je user posted image za teden dni zamujala. user posted image

Tako da bom zdaj še 2-3 dni počakala s testom.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prvi znaki nosečnosti
24.8.2008 12:03:48   
smuki
Ma jst sem že prejšnji dan opazovala, da vse ful voham... Sem cel dan govorila, da mi okol hiše smrdi po gnoju, pol pa sem ugotovila, da je v eni zaprti posodi trava, katera je očitno začela razpadat (ampak, to sem vohala samo jst).
V glavnem zdi se mi, da mam bolj izostren voh, čeprav sem prehlajena ... bog si ga vedi, kaj mi je.
No pa včeraj zvečer me je tako stiskalo v zizah, kot da mi nekaj tišči gor. Joj, sem bila raje kr tiho, ker če ne bi kmalu vsi paniko delal.
No, morem pa reč, da sem danes kr OK.
Za enkrat mi ni nič slabo, nič me ne špika (morda imam spodaj samo tak težak občutek - ne znam opisat), bel tok zmeren...
Vem pa, da bom cel teden nervozna kaj bo pokazalo v soboto...

Punce držte se

(odgovor članu Summer76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Prvi znaki nosečnosti
24.8.2008 12:39:40   
Ylenia
mah mene je tut nekaj spikalo vceraj. res na sredini spodaj. ne tko v jajcnikih. dones pa ne. pa ce pomislim da je samo se 4 dni do M, je verjetno to. no sicer bi bla vesela tut ce je ne bi blo!user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Prvi znaki nosečnosti
24.8.2008 14:21:48   
Anonimen
Se oglašam še enkrat avtorica tega posta. Jaz se počutim še vedno zelo čudno. Posebej popoldne in zvečer. Velikokrat mi kar naenkrat postane slabo, zvečer sem zelo utrujena, prsa me bolijo, tako, da kar ne morem verjet, da bi bilo lahko to vse v moji psihi, čeprav tudi to ni izključeno. Upam, da vam čez 5 dni sporočim dobro novico. Ob dobri novici tudi anonimna več ne bom. Vsem s podobnimi občutki pa želim, da se vam izteče po vaših željah.

(odgovor članu Ylenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Prvi znaki nosečnosti
24.8.2008 14:21:57   
Anonimen
Ja tudi pri meni je bil voh močno izostren prve 3 mesece ... jao, kolk mi je vse smrdelo ... čokolada sploh nisem smela zavohat, ker se mi je kar dvigovati začelo user posted image

(odgovor članu Ylenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Prvi znaki nosečnosti
25.8.2008 22:01:19   
Želvi
Čeprav verjamem, da znajo te stvari biti precej moteče (kar se bolečin, občutljivega vonja, glavobola...tiče), a glede na to da so hkrati tudi simptomi za to, da se v tebi razbija novo bitje, si srčno želim, da se tudi pri meni pojavi kaj od naštetega in mi sporoči veselo novico, da bova dobila malo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Prvi znaki nosečnosti
26.8.2008 9:08:16   
Ylenia
Želvi se strinjam s tabo. tako vsaj ves da slabost in vse nevsecnosti pomenjo da se user posted image  normalno razvija in imas ob tem cisto drugacne obcutke.

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Prvi znaki nosečnosti
26.8.2008 10:43:15   
upajoca
Pozdravljene! Naj se še sama pridružim tej temi, ker sem v podobni situaciji. user posted image bi morala dobiti že 9.8. pa od takrat ne duha ne sluha o njej. naredila sm 2 testa pa oba negativna (sem si mislila, no sedaj jo bom pa dobila pa še vedno nič). bila sem na pregledu v Leonišču ( kjer se zdravim zaradi neplodnosti) pa ko mi je delala ultrazvok je neki vidla velikega približno 6mm, a ni nič rekla kaj bi to bilo user posted image . dala mi je Dabroston za umetno sprožitev user posted image (pravi če bi se telo pripravljalo na menstruacijo bi jo dobila že 3 oz. 4. dan jemanja pa še vedno nič - danes je namreč 6 dan odkar jemljem).
zanima me če obstaja možnost da sem user posted image , kljub temu da je test pokazal --?

hvala

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Prvi znaki nosečnosti
26.8.2008 10:58:18   
Gwendolen
UZ ti je delala, ni te dala pa na krvni test koncentracije ßhcg - ja??? To mi je pa ful nerazumljivo. Pojdi k os. zdravniku in mu reči naj ti da za laboratorij za določitev tega hormona. To je najbolj zanesljivo. Tako boš vsaj vedela.

_____________________________

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu upajoca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Prvi znaki nosečnosti
28.8.2008 13:48:54   
Sarchi
Čau, sem nova tukaj in me strašno skrbi...imela sem vse simptome (utrujenost, slabost, glavobol, napet občutek v spodnejm delu trebuha...) že tri tedne. testa nisem naredila ker sem čakala na M ki naj bi prišla v tem vikendu in upala da bo izostala :(, ampak ups učeraj začnem krvavet in to tako svetlo roza, pol pa so začeli kar koščki ven....upam da ni kak ss, kaj mislite je možno da že tako zgodaj se samo spuca....a nej grem h ginekologu.hvala za odgovor. 

_____________________________

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Prvi znaki nosečnosti
28.8.2008 14:16:24   
cebelica82
lep pozdrav vsem, sem se kar vključila....sama sem še čisto na začetku, delamo na tem, da bo kaj, dnevi pa se mi kar vlečejo,.....do naslednje user posted image je še kar nekaj časa, ker mam ciklus ponavadi dolg skoraj 30 dni, tak da bo trajalo še nekaj časa...

malo berem, kaj se dogaja, prvi znaki in tako dalje in čakam, da me bo kaj zadelo...user posted image

se še kaj oglasim....

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Prvi znaki nosečnosti
28.8.2008 14:54:06   
Sarchi
čebelica srečno, v bistvu sem sama v enaki situaciji kot ti, smo se nakako odločli da bi meli user posted image ...sam zdej je pa vse ful čudno...držim pesti tudi zate da te čim prej zadaneta dve črtici...pozdravček

_____________________________

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Prvi znaki nosečnosti
28.8.2008 23:04:24   
Želvi
Tudi midva sva na tem in punce, upajmo skupaj, da nam čim hitreje uspe in nas razveseli pogled na  user posted image .

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Prvi znaki nosečnosti
29.8.2008 21:45:32   
Anonimen
Zopet se javlja avtorica tega posta. Kljub vsem znakom sem dan pred predvideno menstruacijo opazila na hlačkah rdeče-rjav flek. Kljub temu sem še vedno verjela, da sem noseča. Naredila sem test in je bil negativen. Od takrat je že skoraj dva dni in krvavutve ni. Kaj bi to lahko bilo?

(odgovor članu Želvi)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Prvi znaki nosečnosti
30.8.2008 6:23:13   
mama afrika
Zdravo punce! Po osmih mesecih delanja na naraščaju sem ta mesec prvič začutila znake, ki bi lahko pomenili nekaj prijetnega. Že deset dni pred menstruacijo sem začutila boleče prsi, s katerimi nikoli v življenju nisem imela probleme. V jajčnikih me močno ščipa, pa tudi manjši popadki bruhanja me mučijo. Poleg tega imam že nekaj dni povišano temperaturo, okoli 37,0-3, normalna pa je bila vedno 0,5 stopinje nižja (če je to sploh kakšen znak). M moram dobiti v torek, vendar sem seveda že predčasno pokurila dva testa, ki pa sta bila negativna. V sredo bom naredila še enega, seveda če ne bo prej kakšnih presenečenj, pa bomo videli kje smo.
Seveda pa navijam za vse bodoče mamice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Prvi znaki nosečnosti
30.8.2008 8:10:28   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: mama afrika

Zdravo punce! Po osmih mesecih delanja na naraščaju sem ta mesec prvič začutila znake, ki bi lahko pomenili nekaj prijetnega. Že deset dni pred menstruacijo sem začutila boleče prsi, s katerimi nikoli v življenju nisem imela probleme. V jajčnikih me močno ščipa, pa tudi manjši popadki bruhanja me mučijo. Poleg tega imam že nekaj dni povišano temperaturo, okoli 37,0-3, normalna pa je bila vedno 0,5 stopinje nižja (če je to sploh kakšen znak). M moram dobiti v torek, vendar sem seveda že predčasno pokurila dva testa, ki pa sta bila negativna. V sredo bom naredila še enega, seveda če ne bo prej kakšnih presenečenj, pa bomo videli kje smo.
Seveda pa navijam za vse bodoče mamice user posted image


Ne želim ti sicer dajati kakšnega lažnega upanja, vendar ti vseeno lahko povem, da mislim, da si verjetno res noseča.. Namreč, sama sem (včeraj) izvedela, da sem... In sem imela ISTE ZNAKE kot ti user posted image . Tudi mene so prsi bolele že od sredine cikla.. Jajčniki me niso špikali, so me pa boleli - oz. nek čuden pritisk in topo bolečino sem čutila vsak dan zadnjih 14 dni.... No, za temperaturo edino ne vem, ker si je nisem merila. Če imaš M vedno točno in če si prepričana, da jo res lahko dobiš v torek, potem v sredo naredi test... če pa nimaš čisto točnega ciklusa, potem pa počakaj še kakšen dan po sredi....
PA SREEEČNOOOO in želim ti, da boš res zagledala  user posted image user posted image .

(odgovor članu mama afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Prvi znaki nosečnosti
30.8.2008 23:48:42   
Želvi
IZVIRNO SPOROČILO: mama afrika

Zdravo punce! Po osmih mesecih delanja na naraščaju sem ta mesec prvič začutila znake, ki bi lahko pomenili nekaj prijetnega. Že deset dni pred menstruacijo sem začutila boleče prsi, s katerimi nikoli v življenju nisem imela probleme. V jajčnikih me močno ščipa, pa tudi manjši popadki bruhanja me mučijo. Poleg tega imam že nekaj dni povišano temperaturo, okoli 37,0-3, normalna pa je bila vedno 0,5 stopinje nižja (če je to sploh kakšen znak). M moram dobiti v torek, vendar sem seveda že predčasno pokurila dva testa, ki pa sta bila negativna. V sredo bom naredila še enega, seveda če ne bo prej kakšnih presenečenj, pa bomo videli kje smo.
Seveda pa navijam za vse bodoče mamice user posted image
Držim pesti, da se čim prej prikaže težko pričakovani plusek user posted image , tebi Vanilla pa ČESTITAM user posted image in želim čim lepše nosečniško obdobje.

(odgovor članu mama afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?