|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
30.8.2008 21:08:08   
MetiLu
Ej Buči tenks, ja za oblečt mam pa res boga in pol sabo, sva šla z mojim dones še eno potovalko kupit user posted image  RES!

Žal pa ne gremo v Avroro user posted image  upam, da drugo leto pade hotel, ker tegale troganja se jest ne grem več user posted image  mater je to trreba ene robe...

Gremo v apartma v Makarsko user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 551
30.8.2008 21:08:39   
bamby
bučka, kako pa ti in tvoj mlekarnar shajata?? A bo zdaj šel kar v penzijo? Tale mavec se pa že dolg vleče. Al greš ti prej v norišnico user posted image . Pri nas imamo eno zelo znano, še pina jo pozna. Samo ne vem kako, ali je morda bila že sama del nje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 552
30.8.2008 21:12:21   
nizy
meti- uživaj na dopustu user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 553
30.8.2008 21:39:31   
bamby
Zdaj sem pa jaz malce kuhno vred spravila user posted image .

Vam nisem še nič omenila, da danes praznujemo že 7 mesecev user posted image . Točno 7 jih že štejemo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 554
30.8.2008 22:26:52   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Zdaj sem pa jaz malce kuhno vred spravila user posted image .

Vam nisem še nič omenila, da danes praznujemo že 7 mesecev user posted image . Točno 7 jih že štejemo user posted image user posted image user posted image !

Čer ...

user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za 7 mesecov ....user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 30.8.2008 22:32:45 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 555
30.8.2008 22:32:25   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Punce, mi smo spakirani, nekaj je že v avtu, zadnje stvari pa jutri dopoldan...

NO, še tole pokomentiram, mi že nekaj časa jemo cca. 200 ml na obrok, pa tako kot Bamby že na uč vidim do kje mora bit hrana v posodici user posted image  je kar mu dam, zdej bomo začeli z glutenom in meskom, sem mu pa dones zakuhala gres na govejo juhico s korenčkom in se mu je mešal, tak veselje user posted image user posted image  še vedno pa se mučimo s tekočino, ker ne pije po flaši, ga moram z evian flaško z nastavkom zalivat, da vsaj kej spije user posted image user posted image

Bodite pridne, lepo čvekajte in naj vas februarčki ubogajo  user posted image

JEST GREM KONČNO NA DOPUST! user posted image  sej vas bom pogrešala user posted image

Meti uživaj na dopusti user posted image  ....

< Sporočilo je popravil ELMA -- 30.8.2008 22:34:36 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 556
30.8.2008 22:45:32   
mlavla
čer..

sam na hitrco se ma oglasim..

meti..uživaj..ti iz vsega srva privoščim!!!

buči..glede copatkov pa me le obvesti, kaj se boste zmenile.

naša Neža je pa zdej čist ok. pa še pikice so ji vse zginile..
ja zobkov pa še vedno ni ven..čeprav ima že čist belo na treh mestih..upam,da bo kmal konec 

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 557
31.8.2008 0:26:56   
jencili

jencili, če mu boš ti odmerila, koliko naj bi bilo zanj dovolj, se ne bo prenažiral, brez skrbi. Kot sem že rekla, naj bi naši otroci pojedli že 250 ml. Sem spada tudi GH. Vendar moja tudi mleka toliko ne spije, zato ji GH tudi ne dam toliko. Še tako kdaj kaj pusti. Jaz imam še od Tima dve skodelici od Tupperwareja in sem se že navadila, do kje mora hrana segat. Imaš pa tudi te lončke (npr. od Aventa), ko imaš na njih tudi mere napisane, pa boš vedela, koliko pripravit.

februarka, si ji morda polento pregosto naredila, pa jo zato ni marala jesti? Naša preveč goste tudi ne mara, zato ji zmeraj bolj tekoče naredim kot ne.

ja, te aventove posodice tud mam, sam fora je v tem, ker nisem prepričana kok mu morem odmerit - to je poanta vsega.
Ok, če praviš 250ml, pol se jest nimam kej sekirat, ker sem mu dala 80ml, pa čeprov 6-ti dan, ne?
Nč, jutr bova mela pa itak verjetno spet kej novga na sporedu, pa bo spet sam par žličk.
Sej tud patronažna mi je rekla, da bo že sam povedu, ko ne bo več hotu, sam me je od Februarke post zmedu, k je rekla, da je blo njej ravno obratno rečeno - da morjo starši vedt kok datuser posted image
Nč, bomo kr na ene 80ml pol mal vztrajali, pa bomo vidl.

Mi pa zdej spi že več kot 4 ure, pa še nč ne kaže na budnicouser posted image user posted image user posted image
Očitno kašice že delujejouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 558
31.8.2008 6:47:54   
buči
bamby, če bo treba v Idrijo pridet na zdravljenje, mislim, da mi bo pomagala že kava s tabo user posted image  Ja, je kar malo grozno i napeto doma, ker je tole res dolga. Problem je v tem, ker ne sme oz. ne more nikamor, je doma, pa ni kavč-tip, tako da bi on že kaj delal, kam žel, predvsem pa pogreša kolo. Pa z malima ne more nič kaj veliko počet, potem pa vsak po svoje težimo enden drugemu: mala se dereta, jaz pi*****, da moram vse sama anredit, on da ne more nič in da ni kriv za to. Saj bo bolje. Vse naj naj Anaji za včeraj!

mlavla, pa si se prepričala, da nima vaša kakšne ustne slinovke - nočem delat panike, ampak Aljaž je imel sicer pri enem letu šesto bolezen, potem je pa dobil še slinavko - pike po ustnih, sploh ne afte, mi pa čakali zobe ... Saj itak ne dajo kakšnega zdravila, ampak ... vsaj calpol proti bolečinam ... (čeprav sem jaz ful proti zdravilom).

Evo, kavo sem spila, Aljaž čaka živ žav, Tilen me že kliče. Danes pa na piknik k tašči/tastu - se mi ne da ... Pa še en rd popoldne ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 559
31.8.2008 9:10:12   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jencili, če mu boš ti odmerila, koliko naj bi bilo zanj dovolj, se ne bo prenažiral, brez skrbi. Kot sem že rekla, naj bi naši otroci pojedli že 250 ml. Sem spada tudi GH. Vendar moja tudi mleka toliko ne spije, zato ji GH tudi ne dam toliko. Še tako kdaj kaj pusti. Jaz imam še od Tima dve skodelici od Tupperwareja in sem se že navadila, do kje mora hrana segat. Imaš pa tudi te lončke (npr. od Aventa), ko imaš na njih tudi mere napisane, pa boš vedela, koliko pripravit.

februarka, si ji morda polento pregosto naredila, pa jo zato ni marala jesti? Naša preveč goste tudi ne mara, zato ji zmeraj bolj tekoče naredim kot ne.

ja, te aventove posodice tud mam, sam fora je v tem, ker nisem prepričana kok mu morem odmerit - to je poanta vsega.
Ok, če praviš 250ml, pol se jest nimam kej sekirat, ker sem mu dala 80ml, pa čeprov 6-ti dan, ne?
Nč, jutr bova mela pa itak verjetno spet kej novga na sporedu, pa bo spet sam par žličk.
Sej tud patronažna mi je rekla, da bo že sam povedu, ko ne bo več hotu, sam me je od Februarke post zmedu, k je rekla, da je blo njej ravno obratno rečeno - da morjo starši vedt kok datuser posted image
Nč, bomo kr na ene 80ml pol mal vztrajali, pa bomo vidl.

Mi pa zdej spi že več kot 4 ure, pa še nč ne kaže na budnicouser posted image user posted image user posted image
Očitno kašice že delujejouser posted image

Ja, jencili tako je meni reklauser posted image saj pravim, očitno vsak govori drugačeuser posted image oprosti, če sem te zmedlauser posted image

Drugače pa dobro jutrouser posted image
Spali smo še kar, lahko bi tud boljšeuser posted image 2x sem ji mogla ponoč dudo popravit, pa je blo... sam tok da se zbudim in morm vstatuser posted image
Bamby, sem ji nardila bolj vodeno, tako da res ne vem kaj jo je motiluser posted image zgleda ne mara polenteuser posted image

Danes kuham govejo juhico, in jo bo 1. mal pojedla oz. korenček iz nje in kolerabco ji bom skup spasirala, upam da bo jedlauser posted image

Grem vas na hit mal preletet, da vidim, kaj je novega...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 560
31.8.2008 9:16:08   
Februarka08
Metka naša uživaj na dopustu! Možgančke na off in vse 4 od sebe. Kolikor bo to mogoče, sevedauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 561
31.8.2008 9:18:34   
pina-1
dobro jutro.

jaz vas ne dohaam. sploh ne uspem kaj dosti napisat. LE preberem vas in pol se moj čas za RR konča. Ampak jutri je 1. september in zopet vrtec, tako da bomo hitro prišli na stare tire in bo tudi klepeta več.

Bamby, jaz IDrijo poznam le iz povedanega, čeprav se večkrat kandidatka za obiskuser posted image user posted image user posted image  Pa čestitke Anaji za 7 mesecev. Mater čas beži.

Jencili, naša Ana se tudi skoraj po vsakem obroku še doji, tako da jaz ne vem koliko poje. Ji pripravim čisto na oko. Edino ko ji mlečno kašo delam, odmerim AM. Mamo pa mi čisto zmešano tole hranjenje. Včasih ji dam tudi že 2 obroka goste hrane, samo itak pade vedno še cicika vmes. BOm vidla kaj jutri porečejo pregledu.

Meti, ućivajte 500 na uro. Upam, da bo JAnezek priden po cesti, ker mate kar en kos poti. Mi do splita jedva zdržimouser posted image user posted image user posted image

februarka, danes larsiki še malo greska vkuhaj v juhico. Boš vidla kako bo jedla.

bučika zala, tudi jaz pridem septembra v ljubljano. A boš tudi zame rezervirala Kavala?user posted image

grem sedaj juhico dat kuhat, pa po piščančka v skrinjo. Pa še jabolka moram pobrat, in nardit štrudel user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 562
31.8.2008 9:28:52   
Februarka08
Jest bi rada naložila nov avatar, pa je datoteka prevelikauser posted image zna katera pomagatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 563
31.8.2008 9:48:11   
jencili
jutro,

za nami je še ena dobra nočuser posted image . Za nekatere tud mal ne, zame pa zelooooo. Vstali smo namreč samo 3x za dojenje. Ob 20.15 je zaspal, pol pa budnice ob 00.30, 4.15, 7.10, dokončno pa smo vstali ob 9-ihuser posted image user posted image user posted image
Tele kašice so res fajn stvarca. Dons mu bom dala kr celo tavelko, pa naj spiuser posted image
Ne, sej se hecam...

Nč, bo treba it na zajtrk počasi...

Neposredna povezava do sporočila: 564
31.8.2008 9:50:21   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jest bi rada naložila nov avatar, pa je datoteka prevelikauser posted image zna katera pomagatuser posted image

žal neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
31.8.2008 9:58:44   
ella79
bamby user posted image user posted image user posted image za Anajinih 7 mesecev

meti uživajte na dopustu, pa naj bo res dopust, tako da se pusti razvajati moškima user posted image

jencili user posted image user posted image user posted image za super noč in Taja k tako pridno papa. Važno je da se ne prenaje, no itak se bo to sam parkrat, potem bo pa videl, da ga vse tiči in da to ni pametno. A ga potem še čez dojiš, al ima dost kašice?

februarka če bi rada naložila tak avatar k miga, potem ga ne morš pomanšat, če ja pa sam slikica pa se seveda da user posted image

pina a lahko pridem na štrudel user posted image

glede copatk ... jaz sem zdej šele 2x naročala preko ebaya, sem neki sama probavala in se zravn učila, sam očitno je šlo tako kot je treba. Paypal je pa pomoje kao en predračun, sam ga preko klika ne morš plačat, ker ne morš sprovesti plačila v tujino user posted image bo pina več vedla k je s tem že plačevala.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 566
31.8.2008 10:02:07   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bamby user posted image user posted image user posted image za Anajinih 7 mesecev

meti uživajte na dopustu, pa naj bo res dopust, tako da se pusti razvajati moškima user posted image

jencili user posted image user posted image user posted image za super noč in Taja k tako pridno papa. Važno je da se ne prenaje, no itak se bo to sam parkrat, potem bo pa videl, da ga vse tiči in da to ni pametno. A ga potem še čez dojiš, al ima dost kašice?

februarka če bi rada naložila tak avatar k miga, potem ga ne morš pomanšat, če ja pa sam slikica pa se seveda da user posted image

glede copatk ... jaz sem zdej šele 2x naročala preko ebaya, sem neki sama probavala in se zravn učila, sam očitno je šlo tako kot je treba. Paypal je pa pomoje kao en predračun, sam ga preko klika ne morš plačat, ker ne morš sprovesti plačila v tujino user posted image bo pina več vedla k je s tem že plačevala.

ne, ga tud dojim še čez...bi mel premal sam 80ml drugač

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 567
31.8.2008 10:04:08   
Februarka08

ja, sliko morm pomanjšatuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 568
31.8.2008 10:06:33   
pina-1
ella komot uletite na štrudel.

pay pal, je kot neka banka, kjer moraš odpreti svoj račun. ODpreš pa ga na podlagi MAterarda ali vise oz. katerekoli kreditne kartice, s katero lahko plačujep v tujini. Ko to nardiš veliko varneje posluješ, ker ko ti plačaš ( vneseš svojo šifro, ki ti jo dodelijo ali pa kar št. kartice) oni ( pay pal) poskrbi, da prodajale robo res pošlje in ko jo ti dobiš mu oni nakažejo keš. Tebi se pa trgajo kot aktivo. No tako je v najosnovnejšem povedano. Pa to je najbolj enostavna uporaba pay pala. KEr z njim lahko čuda delaš, sam jaz se nisem tolko ukvarjala s tem. Aja pa ni nobene provizije.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 569
31.8.2008 10:21:23   
ella79
februarka lahko sliko odpreš v slikarju, greš na 'Slika' -> 'Raztegni/Nagni' in vpišeš obakrat recimo 30%

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 570
31.8.2008 10:33:17   
Februarka08

februarka lahko sliko odpreš v slikarju, greš na 'Slika' -> 'Raztegni/Nagni' in vpišeš obakrat recimo 30%

Hvalauser posted image Nekaj mi je ratalouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 571
31.8.2008 11:01:37   
ella79
februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ti je ratalo, lepa slikica user posted image kje pa dobiš te obrobe user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 572
31.8.2008 11:49:22   
Februarka08

februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ti je ratalo, lepa slikica user posted image kje pa dobiš te obrobe user posted image

s tvojo pomočjouser posted image user posted image
ne vem kje so te obrobe - to naju je kolegica slikala in mi na mail poslala - to ona kvačka domauser posted image

Tako, kosilo se v celoti kuha, peče, cmariuser posted image , Larisa spi, jaz sem dala pa glih cune spet prat, zdej grem pa še 1 stroj speglat... pegla se že ogrevauser posted image Potem pa pojemo in gremo baje na torticouser posted image baje pa zato, ker naju vsako nedeljo kao pelje na tortico, tortice pa od nikoderuser posted image user posted image bomo danes videliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 573
31.8.2008 12:26:47   
jencili
evo, zajtrk v želodčku, bučke za Taja se kuhajo, jst pa razmišlam al čm dat en stroj oprat al kaj čem. Ne vem kako bo vreme, pa ne bi glih, da mi ga dež zalije zuniuser posted image
Taj pa k noče dons nč spat. Je pokonci od 8.30user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 574
31.8.2008 12:35:25   
Neni13
Hojla,

evo še ena z dopusta. Ma punce vam morm povedat, da Umag pa sploh ni tako slab. Sem sicer kr proti Istri, umazana voda, gužva, zasoljene cene, neprijazni ljudje,, pa poglej za zlomka, nič od tega ni bilo negativno,,zelo pozitivno..user posted image user posted image user posted image

Kaj novega, se že ve kdo je nova nosečka? Še mogoče katera nova?
A pridete kaj v Ce?

Mi se že plazimo po celem stanovanju, tudi na noge se že postavi ob opori..
Kar je na omarah je tako najbolj zanimivo. Posteljico, smo mu že morali znižati, da se ne bi ven prekotalil.

Je zelo rad - sploh sladko..Danes je zmazal eno celo kruško in en keks Hipp.. Ga nisem mogala dohajati z žličko.Sem za foro zvagala, 240 g v enem šusu..user posted image user posted image

A ste že na 2 obrokih GH?

Jaz mu počasi dajem en sadni obrok dopoldan in zelenjavni popoldan..

O patronažni ne sluha ne duha, a jo morm poklicat.?
Madonca, ko bo prišla k nam, bo tamal že meso jedu..

Grem cote spakirat in dat prat..

LP vsem, N.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!