|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
1.9.2008 12:41:38   
ella79
mary a kar zelenjavo + mleko si mu dala, al posebej user posted image a če mu daš najprej mleko, pa potem zelenjavo po žlički, tudi nima potrplenja user posted image te že zdej mal heca tale vaš Tai user posted image user posted image sam jedec je pa pravi user posted image user posted image naša več kot 100g še ni pojedla sadne kašice v celem dnevu user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 651
1.9.2008 12:42:01   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

elma, mi imamo v akvariju "rdečo glino". ni klasičen pesek, se rastline vrastejo in imajo dovolj hranilnih snovi, izgleda pa ful lepo, kot nek mini mozaik. Se pa ga naroči na www.akvaristika.net (ali nekaj takega) - bom slikala, ko moj zrihta akvarij, pa bom šla še nekrat dones v klet prepisat ime artikla. Naročiš prek net, lahko dvigneš v trgovini v Trzinu ali pa ti pošljejo. Se je pa zgodilo zanimo, ko jih 10 dni nisva med dopustom hranila: ribe žive, alga pa nikjer.

To bi si jaz mogla naročit ...Ko boste končali z čistilno akcijo , te rosim za slikce ...Mi ko gremo na dopus kupimo une tabletke in preživijo 3 tedne , sam umazanija se hiter nabere , pa tudi ALGOPUR kapljice ne pomagajo kaj dost .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 652
1.9.2008 12:49:03   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka dej povej kaj si larisi dala da je pojedla, k naša tudi noče nič jest user posted image user posted image user posted image sem zdele že čist pop***, sem jo sam iz zicka dala direkt na tla in zdej se smeje, brca... prej pa drla in usta skupi držala, k silt je pa res ne mislim user posted image user posted image sem ji pa sadje pripravla, po potem k ni hotla sem ji kar mal riževih kosmičev še not zamešala, tudi ni hotla, ji odprem še hipp pa tudi ni šans user posted image user posted image user posted image a madam misli, da se bo do treh let dojila user posted image  user posted image user posted image no, sej nakoncu tudi zize ni hotla user posted image user posted image user posted image se morm mal smejat, k mi je že smešn tole z GH user posted image user posted image

joj, ella, vem kaj prestajaš, mi je kar slabo ko pomislimuser posted image upam da se nau kera zgražala kar bom napisala, sam midva sva bla res že brez idejuser posted image no, v glavnem - kot sem prej napisala, sem ji nardila brozgo iz korenčka, kolerabe, juhe in gresa, potem ko sem mela pa že vsega vrh glave, sem ji pa še 2 koščka banane not z vilco stlačla - in tamala je jedla!!!!!!!!!!!! jest nisem mogla verjet... sam zato zgleda k je blo mal sladko... sej ni velik pojedla ker je bla čez slabo uro spet lačnauser posted image doktorirala bom iz tele hrane... dons ji bom dala pa samo korenček iz juhe, pa bomo vidluser posted image

user posted image user posted image user posted image Februarka ...dober receptuser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 653
1.9.2008 13:12:19   
nizy
oj, ella, vem kaj prestajaš, mi je kar slabo ko pomislim upam da se nau kera zgražala kar bom napisala, sam midva sva bla res že brez idej no, v glavnem - kot sem prej napisala, sem ji nardila brozgo iz korenčka, kolerabe, juhe in gresa, potem ko sem mela pa že vsega vrh glave, sem ji pa še 2 koščka banane not z vilco stlačla - in tamala je jedla!!!!!!!!!!!! jest nisem mogla verjet... sam zato zgleda k je blo mal sladko... sej ni velik pojedla ker je bla čez slabo uro spet lačna doktorirala bom iz tele hrane... dons ji bom dala pa samo korenček iz juhe, pa bomo vidl

naši včasih za en obrok z vilico zmečkam banano , pa vse poje , .....pa čudno  ni nič zaprta user posted image , danes imam kuhan krompir, korenje, cvetačo in brokoli ,....je pa že dopoldan pojedla pol vindija vanilijevega pudinga user posted image in zaspala user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 654
1.9.2008 13:22:56   
Februarka08
Sem se odločila, da grem prah brisat in mal brišem, mi pa zmanjka Prontotauser posted image user posted image user posted image mah, jest pa res nimam srečeuser posted image pomoje sta ene 2 kapljice še, da v spalnici hitro letim, čeprav bo bolj na suhouser posted image ko se madam zbudi... za kuhno mi ga pa zmanjka... eh, ne bo konc svetauser posted image

grem dalje, peglala bom pa zvečer ko bo mala spala...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 655
1.9.2008 13:24:37   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

oj, ella, vem kaj prestajaš, mi je kar slabo ko pomislim upam da se nau kera zgražala kar bom napisala, sam midva sva bla res že brez idej no, v glavnem - kot sem prej napisala, sem ji nardila brozgo iz korenčka, kolerabe, juhe in gresa, potem ko sem mela pa že vsega vrh glave, sem ji pa še 2 koščka banane not z vilco stlačla - in tamala je jedla!!!!!!!!!!!! jest nisem mogla verjet... sam zato zgleda k je blo mal sladko... sej ni velik pojedla ker je bla čez slabo uro spet lačna doktorirala bom iz tele hrane... dons ji bom dala pa samo korenček iz juhe, pa bomo vidl

naši včasih za en obrok z vilico zmečkam banano , pa vse poje , .....pa čudno  ni nič zaprta user posted image , danes imam kuhan krompir, korenje, cvetačo in brokoli ,....je pa že dopoldan pojedla pol vindija vanilijevega pudinga user posted image in zaspala user posted image

Larisa naravnost obožuje bananouser posted image to je neki najboljšgauser posted image user posted image pa tud ni zaprtauser posted image no ja, mogoče malo bolj težko kaka, potem pa letiva na previjalno in ji jaz z vato in toplo vodico mal ritko pomažem in je kuj boljšuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 656
1.9.2008 13:25:53   
nizy
punce se mi prov smilte , ko  vaši user posted image nočjo jest GH user posted image ,...... naša Azra poje vse kar ji dam , najbolj gredo mlečne rezine , pa kakšen monte , pa fruhtzwerge , .... pasiramo ne več , ker ona  vso hrano lepo prežveči user posted image ,.. najbolj smešno je to , ko se vsi skupaj vsedemo za mizo in on kar grabi  za krožnik ali žlico user posted image , tko , da ji moraš dat nekaj v usta. 

< Sporočilo je popravil nizy -- 1.9.2008 13:27:00 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 657
1.9.2008 13:56:24   
nizy
evo mi smo že pojedli zdaj gremo pa ven , to je cel podvig z 3user posted image na sprehod user posted image , ja pa napravt tut  so tko neučakane , pa še s kolesi hočta it jao , jao user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 658
1.9.2008 14:16:48   
bamby
februarka, mene sploh ne preseneča, da je juhico jedla, ko si ji banano noter dala. Pač otroci imajo radi sladko. In se sploh ne zgražam nad tem! Si že kaj probala ji dodat jabolko? Korenček in jabolko sploh fajn gresta skupaj. Naša to kombinacijo obožuje.
Sem pa ravno zaradi tega začela uvajat najprej sadje, ker vem, da je boljšega okusa kot zelenjava, šele potem sem k jabolku npr. začela dodajat korenček, pa tudi kakšno drugo zelenjavo, potem pa jabolko tudi sem pa tja spuščat iz jedi.

Aja, mogoče bi ti pa pivo nucalo user posted image . Najboljš da probaš, pa boš vidla, če bo kaj boljše user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 659
1.9.2008 14:19:53   
misar
mal šale user posted image user posted image user posted image

Moz sedi v samim gatah za mizo in bere casopis, ko pridirja zena in mu
rece:
"France hitro se obleci, Mici pride na kavo in ni lepo, da bo vidla te
tvoje stare kosti."
France:
"Ja, kar naj vidi, kako malo mi kuhas, da sem tako suh."
Zena pa mu ne ostane dolzna:
"Pol daj pa se gate dol, da se bo vprasala, zakaj ti sploh kuham!''

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 660
1.9.2008 14:51:24   
jencili
dan,

no tko.
Sprehodili smo se, posoda je pospravljena, perilo se pere, kosilo je tud že v želodčku, Taj pa že spančka svojo 2. rundouser posted image
Dons sm mu dala bučko+krompir in je šlo spet super dol. Pojedu je 60+dojenje.
Sm se odločla, da mu bom dala kukr bo hotu, pa da vidm kok poje. No, pa je dons sam 60. Očitno e bil zanč tak dan, da bi po 80ml še kr jedu, pa je HB zmanjkalouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 661
1.9.2008 14:56:26   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: misar

mal šale user posted image user posted image user posted image

Moz sedi v samim gatah za mizo in bere casopis, ko pridirja zena in mu
rece:
"France hitro se obleci, Mici pride na kavo in ni lepo, da bo vidla te
tvoje stare kosti."
France:
"Ja, kar naj vidi, kako malo mi kuhas, da sem tako suh."
Zena pa mu ne ostane dolzna:
"Pol daj pa se gate dol, da se bo vprasala, zakaj ti sploh kuham!''

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz mam boljšega user posted image user posted image user posted image

Tovarišica vpraša Mujota: "Mujo, naštej mi nekaj prazgodovinskih živali.
"Mujo: "Ee, ahm, dinozavri..."Se nagne k njemu sosed in mu pomaga:
"Mamuti!"
Mujo: "A ja tebi sestru!"

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 662
1.9.2008 14:58:10   
bamby
misar, dober vic user posted image !
jencili, Taju danes očitno ni bilo velik do hrane, al pa sploh lačen ni bil velik, pa je zato bolj malo jedel. Saj Anaja tudi ni ravno veliko pojedla, pa se mi zdi, da še zmerom dovolj.

O kakšnemu spancu pa pri nas ni ne duha ne sluha. Prej je za eno malenkost oddremala, pa jo je Tim prav kmalu zbudil user posted image . Morda bo po malici kaj še zaspala, ali pa pozno popoldne. Bomo videli. Kosilo smo tudi mi že pospravili, zdaj sem pa še za kavo pristavila. Za kosilo sem pa po dolgem času spekla spet pico user posted image . Smo jo pojedli dobro polovico pekača (tavelikega). Nekaj jo bo morda še za večerjo ostalo, če jo ne bosta moška dela družine že popoldan zmlela user posted image .

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 663
1.9.2008 15:06:21   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

misar, dober vic user posted image !
jencili, Taju danes očitno ni bilo velik do hrane, al pa sploh lačen ni bil velik, pa je zato bolj malo jedel. Saj Anaja tudi ni ravno veliko pojedla, pa se mi zdi, da še zmerom dovolj.

O kakšnemu spancu pa pri nas ni ne duha ne sluha. Prej je za eno malenkost oddremala, pa jo je Tim prav kmalu zbudil user posted image . Morda bo po malici kaj še zaspala, ali pa pozno popoldne. Bomo videli. Kosilo smo tudi mi že pospravili, zdaj sem pa še za kavo pristavila. Za kosilo sem pa po dolgem času spekla spet pico user posted image . Smo jo pojedli dobro polovico pekača (tavelikega). Nekaj jo bo morda še za večerjo ostalo, če jo ne bosta moška dela družine že popoldan zmlela user posted image .

ja, zgleda. Pa sej ni panike, sej je čist dost pojeduuser posted image
Taj je zadovoljen, jst pa tuduser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 664
1.9.2008 15:10:40   
jencili
evo budnica...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 665
1.9.2008 15:18:31   
Februarka08
Misar in Elma, sta me malo nasmejaliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

februarka, mene sploh ne preseneča, da je juhico jedla, ko si ji banano noter dala. Pač otroci imajo radi sladko. In se sploh ne zgražam nad tem! Si že kaj probala ji dodat jabolko? Korenček in jabolko sploh fajn gresta skupaj. Naša to kombinacijo obožuje.
Sem pa ravno zaradi tega začela uvajat najprej sadje, ker vem, da je boljšega okusa kot zelenjava, šele potem sem k jabolku npr. začela dodajat korenček, pa tudi kakšno drugo zelenjavo, potem pa jabolko tudi sem pa tja spuščat iz jedi.

Aja, mogoče bi ti pa pivo nucalo user posted image . Najboljš da probaš, pa boš vidla, če bo kaj boljše user posted image !

hvala, da se ne zgražašuser posted image pivo mi zih ne bi nucalo, prej me je tako zvilo, kot da bi mela popadkeuser posted image groza... jutri bo spet teta user posted image prišla na obisk in bo spet bolelo za user posted image

Evo, kosilo smo tud mi že pomalicali, Larisi sem danes dala najprej mal juhice, je kar pila, potem sem ji dala zraven na žličko mal korenčka, no ja, ji je še kar šlo sam je kmal začela ven metat in delat zravn bbbbbbb in pluvat, pa je blo spet vse oranžn okroguser posted image , no pol sm vzela paličnega in ji ga zmiksala med juho, je jedla ampak je blo preredko in od juhe bi se bolj mal najedlauser posted image pol sem ji pa še mal zagostila z riževo sluzjo in nism mogla verjet da je celo jedlauser posted image sicer nič ne vem kolk je kej pojedla k sva jedla v intervalih, ampak neki je HB blouser posted image

Zdej je pa že spet sitka, greva rito previt in venuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 666
1.9.2008 17:00:37   
Februarka08
Kje ste vseuser posted image

Zunaj na sončku, a ne? user posted image Midve sva se dojit prišle, sem mislila da bo zaspala, je že zakinkala, ene 2 minute kinkala, potem se pa prebudila in ne kaže znakov zaspanosti. Se igra na podlogi.

Greva nazaj ven...

Aja, babmy - sem ti še prej pozabla odgovorit glede jabučka in korenčka - sem probala in to ma tud radauser posted image sej pravim, sam da je sadje zraven pa je okuser posted image tud hruška in korenjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 667
1.9.2008 17:18:04   
mary_lou
ELLA jest sm mu vse skupi zmesala tko da sm mal razredcla zelenjavo ker je blo ful gosto.  Tai je vcasih ze lepo po zlicki jedu ko je bil star 4,5 mescov k se se ni tok gibu, pol je pa divjak ratu in zdej nima casa da bi pr miru sedel tuki je fora...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 668
1.9.2008 17:18:23   
jencili
midva sva pa kr not. Sva se zdej skor dve urci igrala in smejala, zdej sm ga pa dala v ležalnik, sebi nardila čokolino in zdej uživamuser posted image ...bomo vidl, kok časa bom šeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
1.9.2008 17:26:30   
jencili
še kr sm tle :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 670
1.9.2008 17:27:14   
jencili
aja, drugač pa vidm, da se počasi približujem magični št. za novo *user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 671
1.9.2008 18:06:11   
mlavla
dan..
danes je pa naša neža tak angelček..kot da ve,da se moram učit..
sploh ne morem verjet,da je to naš otrok. dopoldne je spala 45min, po kosilupa je spala skoraj 3 ure!!! to se ni zgodilo že več kot tri mesce..pa ne morte verjet, da zdele spet spi..in to že kar pol ure..
se pa mal bojim kako bo izgledala današnja noč...
včeraj.smo se zbudili samo enkrat (ob štirih) potem pa smo vstali ob sedmih..
joj kako si želim,da bi mela zdej neki časa tak ritem..

vidim, da debatirate o GH..mi smo do sedaj probali,
od sadja:hruško, jabolko, banano, breskev 
od zelenjave:korenček, bučko, cvetačo, krompir
skratka sadje ima zelo rada, pa korenček in krompir sta ji je tud všeč..cvetačo in bučko pa kar mal zmešam s kakšnim sadjem ali pa krompirjem..
No mi gremo bolj počasi s tem uvajanjem..

pa zelo rada ima tudi riževo kašico..

pa še to sem vam pozabla povedat, zadnjič smo preboleli 5. bolezen...zobki pa še vedno vztrajno ven rinejo..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 672
1.9.2008 18:07:04   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

aja, drugač pa vidm, da se počasi približujem magični št. za novo *user posted image

a zato tako pridno pišeš sporočilauser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 673
1.9.2008 18:09:06   
mlavla
men je pa zdele tako zadišal mlečni riž--tko,da ga že veselo kuham...mmmm

kot vidim jih je nekaj končno odšlo na zasluženi dopust..naj uživajo!!!
kje je pa kaj pina?
a dolenjka se je že vrnila?

bamby..bravo za nakup copatkov...user posted image jst se še zdej ne upam, zraven spravt..na kateri strani pa si kupovala?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 674
1.9.2008 18:33:59   
mlavla
čvekice kje ste?

najbrž ste zunaj...no mi gremo pa počasi jest večerjo..punči se je zbudila..potem pa sledi kopanje..nato pa pančkanje...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Katero ime za fantka
gugla

Katero ime izmed nastetih imen,vam je najbolj vsec? Hvala...

Izak (22%)

Tim (30%)

Tilen (26%)

Patrik (21%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!